Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutay2455

usb den tv ye kanal listesini kopyalayamıyordum bu sorun pc de düzenleme yapıldığı için format değişikliğine neden oluyormuş o yüzden tvye yüklenmiyormuş... tv nin kendi içinde yapılan kanal sıralaması usb ye atılılp saklanabilir ihtiyaç oldugunda kullanılabilir o zaömn sorun çıkmaz dediler... yani chansort ile yapılan kanal listesi tv ye atılamıyor...

Servise selam söyleyin artık onu da yapamıyor tvler.
  • Sesi açıp azaltırken çıkan ikon bende ortada yuvarlak olarak çıkıyordu, şimdi ses açma kısma ikonu sağ kenarda çıkıyor, ne oldu WEBOS 3.0'a güncelleme mi geldi.
  • Ekleyin hocam 43UF7787 Kullanıcısıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49LH604V bu tv hakkında yorumlariniz, tavsiyeleriniz nelerdir kanallar arasında kayboluyoruz birazda ağır işlem yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsfresh

49LH604V bu tv hakkında yorumlariniz, tavsiyeleriniz nelerdir kanallar arasında kayboluyoruz birazda ağır işlem yapıyor.

Kaliteli bir uydu alicisi alip, duzgun bi sekilde seyredebilirsn. Lg dahili uydu alicisi maalesef cok stabil degil, kanal siralamasi vs yapmak iskence..
    Ben sahsen kaliteli bir uydu cihazj ile seyrediyorum, biss key ve freeshare olan bir uydu ile .

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeş, güzel tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 13 Eylül 2016; 14:58:07 >
  • Merhabalar arkadaslar LB652V tv var fabrika ayarlarina donmek istiyorum ama fabrika ayarlarina don iconu var ama aktif degil nasil aktif edip fabrika ayarlarina donebilirim acaba

• LG servisi Antalya'da kuruluma ortalama kaç günde geliyor?
    Bilgisi olan var mı?
    Edit: Geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 19 Eylül 2016; 16:13:22 >
  • 43LH590V Lg tv ye hotbird uydusu eklemek istiyorum. Ama uydu ayarlarindan uydu ekleyemiyorum. + Isaretini atliyor tv.U stune gelmiyor+ isaretinin.N asil uydu ekleyecegim ? Ayni sorunu yasayan var mi?

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20160920 165847 Hdr
    http://hizliresim.com/40p0O4

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20160920 165931 Hdr
    http://hizliresim.com/NkLk2N

http://i.hizliresim.com/J3V3Qj.jpg

Edit:Sorun cozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydraman -- 25 Eylül 2016; 3:13:45 >

• Herkese merhaba, forumda LG tv kullanıcıları için bir konu olduğunu bilmiyordum daha yeni fark ettim Ben 2 senedir 42LA640S model tv kullanıyorum. Bir süredir yaşadığım bir sorun var daha önce bu tarz bir durum paylaşıldı mı bilmiyorum ama bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yaklaşık 4-5 ay önceydi sanırım bir güncelleme geldi tv'ye o güncellemeden sonraki dönemlerde tv'ye usb bellekten herhangi bir film-dizi takıp izlediğimde ender de olsa zaman zaman altyazılar da takılma oluyordu. Altyazı takıldığı zaman tv'nin menüsüde takılıyor ama görüntü normal bir şekilde akmaya devam ediyordu. Birkaç saniye sonra düzeliyordu tv. İlk başlarda önemsemedim çok ama son 1 aydır iyice arttı bu sorun. Aynı video'yu izlerken farklı zamanlarda bu takılmaları yaşamaya başladım. İlk başlarda 5-10 saniyede tv kendini toparlıyordu fakat şu anda süre 40-50 saniyeye kadar çıkar oldu. Hemen hemen izlediğim her videoda bu sorunu yaşıyorum. Ayrıca geçenlerde fark ettim d-smart'tan altyazılı izlediğim bir filmde de bu sorun oldu. Aynı zaman dublaj bir film izlesen bile menüye girmek istediğimde bazen kumandanın tuşlarına bassam bile açılmıyor sanırım takılma o kısımda da var.

Sizce bu sorunu nasıl çözerim? Bu arada ev değiştirdim ve yeni evde modem tvye biraz uzak. Bu sebeple tv'nin modemi wifi ağını bulamıyor. İnternete bağlayamadığım için de güncelleme gelmiş mi göremiyorum. LG'nin internet sitesinden güncel olduğunu düşündüğüm bir yazılım indirdim. Acaba kendim usb bellek ile yazılım atsam düzelir mi?

• LG 49UH770v model ile aranıza katıldım.

Youtube videolarında görüntü kalitesini biz ayarlayamıyor muyuz ?
  • Arkadaşlar 42LA620S-ZA modeline sahibim. Açıkçası TV ile pek alakam yok ama dikkatimi birşey çekti. Uygulamalara bakarken eskiden çıkan bazı uygulamalar hatta ücretli uygulamalar dahi çıkmamaya başladı. Bu eski uygulamaları tekrar nasıl görebilirim?

Mevcut Sürüm : 04.28.12

• LG 42LB620V Televizyona TLC kanalını diğer kanalların düzenini, sırasını bozmadan nasıl ekleyebilirim? Teşekkürler.
  • quote:

quote:

49LH604V bu tv hakkında yorumlariniz, tavsiyeleriniz nelerdir kanallar arasında kayboluyoruz birazda ağır işlem yapıyor.

Kaliteli bir uydu alicisi alip, duzgun bi sekilde seyredebilirsn. Lg dahili uydu alicisi maalesef cok stabil degil, kanal siralamasi vs yapmak iskence..
    Ben sahsen kaliteli bir uydu cihazj ile seyrediyorum, biss key ve freeshare olan bir uydu ile .

Uydu cihazınızın marka ve modelini alabilir miyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

quote:

Next machine 3d cihazi kullaniyorum..
    Ucretsiz cccam var icinde. Internete bagli olmasj lazim ama.. istersen iptv de satin alabilirsn..
    D smart modul kullaniyorum..
    Kanal gecisleri gayet guzel. Goruntu kaliteside cok net..
    Tavsiye ederim..
    Bir arastir..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ucretsiz cccam var icinde. Internete bagli olmasj lazim ama.. istersen iptv de satin alabilirsn..
    Tavsiye ederim..
    Bir arastir..

Biraz fiyatı pahalı mı ne ama değer mi sizce, internete bağlarsam neler yapabilirim bu uydu cihazı ile.

• tv ekranında yatay çizgi çıktığı için garantiye gönderdim garantinin bitmesine 3 aydan az kaldı. servisten arayıp para iadesi yapacaklarını söylediler, değişim isteme hakkım varmı. normalde bir üst model ile değişim yapılıyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiye ederim..
    Bir arastir..

Biraz fiyatı pahalı mı ne ama değer mi sizce, internete bağlarsam neler yapabilirim bu uydu cihazı ile.

Hocam bu uyduyu nextburada dan aldim.
    Icinde ucretsiz cccam var.
    Yabanci spor kanallri ve bazi +18 kanallar acik.
    Uefa ve sampiyonlar ligini seyredebilrsn.
    Bunun disinda cihazda medya portali var. Buradanda bazi film sitelerine vs girebilir film seyredebilirsn. Youtube de var.
    Kendi icinde ip tv var. Bircok ulkenin kanallarini iptv ile seyredebilirsn.
    Istersen bazi forumlarda ucretsiz iptvler var onlarida yukleyip ordanda seyredebilirsn.
    Veya satin alip o sekildede bircok kanala erisim saglayip seyredebilirsn..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiye ederim..
    Bir arastir..

Hocam bu uyduyu nextburada dan aldim.
    Icinde ucretsiz cccam var.
    Yabanci spor kanallri ve bazi +18 kanallar acik.
    Uefa ve sampiyonlar ligini seyredebilrsn.
    Bunun disinda cihazda medya portali var. Buradanda bazi film sitelerine vs girebilir film seyredebilirsn. Youtube de var.
    Kendi icinde ip tv var. Bircok ulkenin kanallarini iptv ile seyredebilirsn.
    Istersen bazi forumlarda ucretsiz iptvler var onlarida yukleyip ordanda seyredebilirsn.
    Veya satin alip o sekildede bircok kanala erisim saglayip seyredebilirsn..

4K uyduların da fiyatı epey inmiş, 4K+android uydular hakkında ne düşünüyorsunuz. Mesela, buradaki gibi çok beğenilen bir model,
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/mutnt-51-4k-uydu-alicisi

veya

• Arkadaşlar lg 55uf950v model tv yi aldım.
    Tv nin performansı ndan çok memnunum cok şık ve güzel bir televizyon.
    bir hata dışında ekranın sağ tarafında banding çizgisi maçlarda tek renk açık zemin renklerinde dikkatli bakilirsa belli oluyor.
    Bu banding sorunundan dolayı tv yi alıp mahkeme kararı ile iade edenler. Baya bir var.
    Bu şekilde kullanmaya devam edeyim mi yoksa maceraya atılıp iadeymis mahkemeymis ugrasiyimmi bilemedim
    Bu banding denen sorunun çözümü varmıdır.ilerki zamanlarda artarmi.
    Tecrübeli arkadaşlari bilgi verir ise çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUBALEN -- 3 Ekim 2016; 18:36:44 >

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.