Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NightWatchman0

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Samsung'da da Youtube uygulaması standart kaliteyi bağlantı hızına göre otomatik ayarlıyor. Hemen çamur atmayı ne kadar da seviyorsunuz.

Neden sadece haklı olabileceğinizi düşündüğünüz cümleye alıntı yapıyorsunuz. Orada farklı sorunlardan da bahsettim.

TV'nin WebOS sürümü kaç? Birde model yılı?
    Genel de bahsettiğiniz diğer sorunlar eski model tvlerde yaşanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Samsung'da da Youtube uygulaması standart kaliteyi bağlantı hızına göre otomatik ayarlıyor. Hemen çamur atmayı ne kadar da seviyorsunuz.

Neden sadece haklı olabileceğinizi düşündüğünüz cümleye alıntı yapıyorsunuz. Orada farklı sorunlardan da bahsettim.

TV'yi 2015 yılının Haziran ayında almıştım. Diğer TV bilgileri de görüntüdeki gibi...
     LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu

• quote:

quote:

quote:

quote:

TV'yi 2015 yılının Haziran ayında almıştım. Diğer TV bilgileri de görüntüdeki gibi...
     LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu

bende aynı tv'yi kullanıyorum gayet hızlı ve seri çalışıyor donma kasma yok. harddisk flash disk vs. sürekli takılıysa çıkarın.

• 32 inc smart fullhd vardi, birde 58 inc webos aldim. LG ye devam..

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Yok hocam harici aygıtlar hiç takılı değil. Genel olarak internet tarayıcı ara yüzü acaip kasıntılı. Yani en eski Android sürümüne sahip bir telefon bile daha seri geçişler yapar sayfalar arasında veya diğer hususlarda.Örneğin film izleme sitelerinde gezerkenki kasıntılar hat safhada.

• quote:

Yok hocam harici aygıtlar hiç takılı değil. Genel olarak internet tarayıcı ara yüzü acaip kasıntılı. Yani en eski Android sürümüne sahip bir telefon bile daha seri geçişler yapar sayfalar arasında veya diğer hususlarda.Örneğin film izleme sitelerinde gezerkenki kasıntılar hat safhada.

Hiç bir TV PC Tadında internette gezinme deneyimi vaad etmez maalesef.

• NightWatchman0 kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı dışında herşey çok iyi çalışıyor.

• quote:

quote:

Samsung'un veya heleki Android işletim sistemli TV'lerin LG kadar kasıntı olacağını düşünmüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Samsung'un veya heleki Android işletim sistemli TV'lerin LG kadar kasıntı olacağını düşünmüyorum.

Dizi sitelerin de kasmasķ zaten muhtemel çünkü her yerden reklam fışkırıyor pop-up dolu altyapısı iyi değil vs. Daha bir sürü neden sayabilirim. Samsung tv de kullandım bir fark yok. Ama Android tv için birşey diyemem.

• LG 42LB670V televizyonum ve AirTies 5760 modemim var. TV Smart share üzerinden modemime bağlı USB sürücüyü görüyor, klasörleri de görüyor, içlerine giriyor ama içindeki hiçbir dosyayı görmüyor (mp4, mp3, mkv, jpeg gibi birçok formatı denedim).

X-plore, WMP gibi diğer programlar ve cihazlar ise DLNA üzerinden sıkıntısız bir şekilde dosyaları görüp oynatıyorlar. Benzer sorun yaşayan ve çözümünü bulan var mı?
  • Mkvod 9 çıkmış ve lg markete girmiş, indirdim fakat liste bomboş, nasıl yapacağız bir fikri olan var mı acaba?

• Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Lg 47LM620s led tv. kablolu bağlantım var, bir hafta önce internette kesilmeler oldu bölgesel olarak. sonrasında önce akıllı telefonumdaki lg remote programı ile tv bağlantısı kesildi program çalışmadı ardından ağ bağlantısı olmasına rağmen tv internete girmiyor yani hiç bişey açılmıyor.Bende fabrika ayarlarına geri yükledim fakat kanal yükleme problemi yaşadım, tüm frekansları denedim nafile 100 tane kanal buluyor oda işe yaramazlar. Yani anlayacağınız ne interneti nede kanalları kullanabiliyorum. Bu arada cepten Wifi bağlantısı ile evdeki internetim gayet iyi çalışıyor
  • 58uh635v tv bugun kurulumu oldu
    Kanalları tarattım, çoğu geldi..

fakat bu kanalların sıralamasını yapamıyorum. taşıma işlmei yaparken 1-720 arası kanal taşınamaz gibi uyarı veriyor.

bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
  • tüm kanalları usb ye aktarın.
    pc den chansort programiyla düzenleyip geri atabilirsin.

Mkvod için güncel kanal listesi var mı elinde olan ?

• Arkadaşlar bugün LG 43UH650V televizyonun montajı yapıldı.

2 tane sorunum var:

1: Televizyon evdeki modeme kablosuz olarak bağlanmıyor. Ancak Telefondaki internete Wi-Fi Hotspot olarak bağlanıyor.

2: Televizyonun kendi uydu alıcısından Turksat uyduya bağladık, kanallar yüklendi. Ancak kanal sıralaması yapamıyorum; yapmak istediğimde, "1-765 arasındaki kanalların yeri değiştirilemez" gibi bir uyarı veriyor.

Bu konularda bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

quote:

Orijinalden alıntı: hilori

merhaba arkadaşlar. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)
    LG lb652v smart tv aldım ve wifi bağlantı sorunu yaşıyorum.modemde ve internete bağlanmada hiçbir sorun yok zira telefon laptoplar sorunsuz bağlanıyor fakat tvden ağı seçip şifreyi girince ağa bağlanamıyor uyarısı veriyor.nette araştırdığım kadarıyla bu sorunu yaşayan ilk ben değilim ve ip çakışması olduğunu yazanlar var ancaaak çözüm bulamıyorum.bi el atıp yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayar ve Telefona İp Ataması Yapıp Tv ile Bağlanmayı Deneyin. Ya da Onları Kapatın. Modemi Kapatıp Açın. Tv yi Yeniden Açın. Bu Şekilde Bağlanmayı Deneyin.

Tv yi 2 Yıl Önce İlk Aldığımızda Her Katta Wireless Dağıtıcı Vardı ve Çakışmalar Oluyordu. Çözümü Tam Hatırlayamadım Ama Modemlerin İp Adresini Değişmiştik Sanırım.

Hocam biz de 43UH650V modelini aldık. Bir mesaj üstte yazdığım problemler var.

Airties 5452 modem var. IP atamayı nasıl yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 16 Kasım 2016; 1:52:43 >

• LG den tv aldım arkadaşlar. Bu avrupa bileti kampanyası kapsamında da başvuruda bulundum. Bu kampanyada havaalanı vergisini biz ödüyoruz. Benden istedikleri 2 kişilik havaalanı vergisi 1270 TL. Thynin kendi sitesinden aynı bileti her şey dahil almaya kalktığımda ise fiyat 1309 TL.

Yani bana iki kişi için 40 TL gibi bir muhteşem promosyon avantajı sundular.

Haaa bu arada bu 40TLlik muhteşem promosyondan faydalanabilmek için, Floryadaki evimden 66 km uzaklıktaki Sabiha Gökçene sabah 06:30 da gitmeliymişim...

Aranızda LGnin pazarlama müdürünün e-mail adresini bilen varsa, rica edebilirmiyim...

Kendilerine bu muhteşem promosyon için saygılarımı bizzat sunmak istiyorum da...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Arkadaşlar bugün LG 43UH650V televizyonun montajı yapıldı.

2 tane sorunum var:

1: Televizyon evdeki modeme kablosuz olarak bağlanmıyor. Ancak Telefondaki internete Wi-Fi Hotspot olarak bağlanıyor.

2: Televizyonun kendi uydu alıcısından Turksat uyduya bağladık, kanallar yüklendi. Ancak kanal sıralaması yapamıyorum; yapmak istediğimde, "1-765 arasındaki kanalların yeri değiştirilemez" gibi bir uyarı veriyor.

Ikinci sorunun cevabi bir ustunde verilmis.
    Bendede ayni durum var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

quote:

Orijinalden alıntı: hilori

merhaba arkadaşlar. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)
    LG lb652v smart tv aldım ve wifi bağlantı sorunu yaşıyorum.modemde ve internete bağlanmada hiçbir sorun yok zira telefon laptoplar sorunsuz bağlanıyor fakat tvden ağı seçip şifreyi girince ağa bağlanamıyor uyarısı veriyor.nette araştırdığım kadarıyla bu sorunu yaşayan ilk ben değilim ve ip çakışması olduğunu yazanlar var ancaaak çözüm bulamıyorum.bi el atıp yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayar ve Telefona İp Ataması Yapıp Tv ile Bağlanmayı Deneyin. Ya da Onları Kapatın. Modemi Kapatıp Açın. Tv yi Yeniden Açın. Bu Şekilde Bağlanmayı Deneyin.

Tv yi 2 Yıl Önce İlk Aldığımızda Her Katta Wireless Dağıtıcı Vardı ve Çakışmalar Oluyordu. Çözümü Tam Hatırlayamadım Ama Modemlerin İp Adresini Değişmiştik Sanırım.

Hocam biz de 43UH650V modelini aldık. Bir mesaj üstte yazdığım problemler var.

Airties 5452 modem var. IP atamayı nasıl yapacağım?

Televizyonda Wifi Ayarlarında İp Numarası Atamada Farklı Bir İp Ataması Yapın. Örneğin Modeminizin İp Numarası 192 168 1.1 ise Leptopa 192168.1.143 Yazın. Tv ye 192.168.1.182 Gibi. Dikkat Ederseniz Son Noktadan Sonra Yazan Kısmı Modeme Bağlanan Her Aygıt İçin Farklı İp Adresi Belirleyin. Dikkat Etmeniz Gereken Modeminizin İp Numarasını Doğru Belirlemek. Bazılarının Sonu 2.1 vb. Olabiliyor. Netten İp Değişikliği Nasıl Yapılır Şeklinde Bakabilirsiniz. Dediğim Şekilde Bir Deneyin İsterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Arkadaşlar bugün LG 43UH650V televizyonun montajı yapıldı.

2 tane sorunum var:

Ikinci sorunun cevabi bir ustunde verilmis.
    Bendede ayni durum var.

Evet, hocam Chansat'la ilgili bir video seyretmiştim ancak Chansat'ın indirildiği sitede desteklenen serilerde bizim aldığımız seri yazmıyordu diye sorayım dedim. Mesajı yazdıktan sonra denedim ve oldu.

Nasıl yapılacağı şu videoda anlatılıyor:

https://www.youtube.com/watch?v=xgO5g28

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.