Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 43UF7787-ZA TV sahibiyim. Yalnız şöyle bir sorunum var. Önceden Manuel olarak kanal ekleyebiliyordum, şimdi ise olmuyor. Sorun şu. Önceden Manuel ayarlardan transporder ekleyerek kanal bulabiliyordum. Şimdi ise bulamıyorum. Örneğin. TRT 4K TV'yi ekleyeceğim, Transporder eklemeye çalışırken böyle bir transporder zaten var diyor. Tamam diyorum, Manuel kanal arama menüsünden ilgili transporderi seçip kanalı bulacağım ama transporder listelerinin geleceği yer pasif, önceden aktif idi. O menüye tıklardım, tüm transporder bilgileri gelirdi. İlgili transporderi seçip, Manuel kanal bulma işini tamamlamış olurdum. Şimdi ise hiç bir şekilde Manuel kanal ayarlayamıyorum. (o kısım deaktif olduğu için, aktif olsa herşey çözülecek ama... ) Lütfen bilgisi olan arkadaşlar çok acil yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightWatchman0 -- 4 Ekim 2016; 22:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

İkisi arasında ne kadar fark var? Dahili uydu alıcı istemiyorum. İnce ayrıntılardan anlamıyorum sadece 43UH610N de uydu alıcı yok onu anladım

http://www.epey.com/tel...g-43uh650v_lg-43uh610n/
  • NightWatchman0 kullanıcısına yanıt
    transporder ekleme yerinden eski frekensları sil.ondan sonra manuel tekrar ara ordan çıkaar.fazla frekans oldugundan orda çıkmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalx01

transporder ekleme yerinden eski frekensları sil.ondan sonra manuel tekrar ara ordan çıkaar.fazla frekans oldugundan orda çıkmıyor..

Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım. O şekilde sorun çözüldü hocam. Teşekkürler.

• Merhaba LG 49UH770V alarak bende bu kervana katılmış oldum.
    aynı sorun bende de mevcut transporderler gözükmüyor
    bunu şu şekilde çözdüm..
    önce transporderi ekleyin varsa zaten var uyarısını alırsınız.
    otomatik aramaya girin hızlı aramayı kapatıp ağ aramayı açın..
    kanal listesini koruma uyarısına evet diyin ve koruyun
    ve taramaya başlatın 15-20 surcektir..
    en son 99 a geldiğinde sizin eklemiş oldunuz tp yi göreceksiniz ve kanalı bulacak..
    sonra zaten listeden kanalı bulur düzenler istediniz yere koyarsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos_ms

aynı sorun bende de mevcut transporderler gözükmüyor
    bunu şu şekilde çözdüm..
    önce transporderi ekleyin varsa zaten var uyarısını alırsınız.
    otomatik aramaya girin hızlı aramayı kapatıp ağ aramayı açın..
    kanal listesini koruma uyarısına evet diyin ve koruyun
    ve taramaya başlatın 15-20 surcektir..
    en son 99 a geldiğinde sizin eklemiş oldunuz tp yi göreceksiniz ve kanalı bulacak..
    sonra zaten listeden kanalı bulur düzenler istediniz yere koyarsınız...

Teşekkür ederim hocam. Bu çözüm aklımızın bir köşesinde dursun. Ben sorunu fabrika ayarlarına dönerek giderdim.

• merhabalar. 55uh770v kullanıcısıyım bugün itibariyle.

pcden programla kanal düzenlemesini yapıp tvye attım.umarım daha sonra aynı şekilde kalır bozulma falan olmaz.

youtube uygulamasında videolar bağlantı hızına göre otomatik olarak çok kötü çözünürlükte açılıyor ve video kalitesi seçilmiyor.neden böyle yapmışlar anlamsız geldi bana.tarayıcısından youtube açınca orada video kalitesi seçilebiliyor.

en büyük hayalkırıklığım webosa kodi uygulaması yüklenmiyormuş. dizi ve film için çok iyi bir uygulama keşke yüklenebilseydi.
  • Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

https://forum.donanimhaber.com/m_121369435//tm.htm#121369435

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane61 -- 26 Ekim 2016; 11:47:38 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bu tv'de youtubede video izlerken neden video çözünürlüğünü değiştiremiyoruz. Ya ne lanet bir marka imiş LG. Aldığıma bin pişman oldum. Aldığım günden beri bir Allah'in kuluna tavsiye etmiyorum. Bir çok yönden sıkıntılı ya. Heleki tarayıcı kullanmak, menu geçişleri vs işkence.. Kasıntıdan patlamak üzere tv. Fabrika ayarlarına falan da dönmek çare değil. İşte ataların dediği gibi, ucuz etin yahnisi yenir mi

• 47lb670 tv ye kablosuz kulaklik takmak suretiyle film izlemek istiyorum.kablosuz ses sistemleri ile uyumlu wireless sound sync. ozelligi mevcut ancak bu ozelligi kulaklik ile kullanabilirmiyim acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 27 Ekim 2016; 15:25:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

47lb670 tv ye kablosuz kulaklik takmak suretiyle film izlemek istiyorum.kablosuz ses sistemleri ile uyumlu wireless sound sync. ozelligi mevcut ancak bu ozelligi kulaklik ile kullanabilirmiyim acaba???

aynı soruyu ben soracaktım.lg ses sistemim var tv onu tanıyor super ses çıkıyor tamam ama.
    bluetooth kulaklığım var sesi buradan çıkaramadım. telefon tanıyor kulaklığı tv tanımıyor. bilgisi olan varmı.
    saygılar
    kulaklık b3300 tipi bluetooth kulaklık
    tv lg 65uf850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhakans -- 28 Ekim 2016; 7:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhakans

quote:

Orijinalden alıntı: moon74

47lb670 tv ye kablosuz kulaklik takmak suretiyle film izlemek istiyorum.kablosuz ses sistemleri ile uyumlu wireless sound sync. ozelligi mevcut ancak bu ozelligi kulaklik ile kullanabilirmiyim acaba???

aynı soruyu ben soracaktım.lg ses sistemim var tv onu tanıyor super ses çıkıyor tamam ama.
    bluetooth kulaklığım var sesi buradan çıkaramadım. telefon tanıyor kulaklığı tv tanımıyor. bilgisi olan varmı.
    saygılar
    kulaklık b3300 tipi bluetooth kulaklık
    tv lg 65uf850

Sadece lg hbs serisi kulaklıklar destekliyormus malesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

• Lg tvde sürekli zaman sorunu yaşamaya başladım tv nin saatini ve zamanını elle güncelliyorum sorun aynı otomatik güncelle diyorum sorun aynı, sürekli olarak saati ve tarihi geri alıyor böyle olunca da tv nin uygulamalarında sorun yaşıyorum bu durumu nasıl düzelte bilirim,
  • MErhabalar. 47LM660s Televizyonum var. Gizli servis menüsü için forumlarda verilen tüm uygulamaları yaptım. Setting 1015 ok, 7777. quick menü vs aklınıza gelecek tüm uygulamaları yaptım fakat hiç bir şekilde menü açılmıyor . GEriye denemediğim bir tek İr remote led uygulaması kaldı. FAkat onu da yapmadan önce sizin başka bildiğiniz uygulama var mı acaba ?

setting şifrelere ok
    qsetting şifreler ok
    home şifre tüm uygulamaları yaptım ama sonuç = 0 . hiçbir şekilde menü açılmıyor .

Yardımlarınızı bekliyorum . İphone telefonla yapılacak bildiğiniz herhangi bir program kullanılarak yapılan uygulama varsa onları da deneyebilirim.

Şimdiden tEşekkürler Herkese
    Samsung'da da Youtube uygulaması standart kaliteyi bağlantı hızına göre otomatik ayarlıyor. Hemen çamur atmayı ne kadar da seviyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Lg tvde sürekli zaman sorunu yaşamaya başladım tv nin saatini ve zamanını elle güncelliyorum sorun aynı otomatik güncelle diyorum sorun aynı, sürekli olarak saati ve tarihi geri alıyor böyle olunca da tv nin uygulamalarında sorun yaşıyorum bu durumu nasıl düzelte bilirim,

Otomatik saat ve tarihi kapatacaksın, ayarlardan saat ayarını da gmt +3 yapacaksın sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Lg tvde sürekli zaman sorunu yaşamaya başladım tv nin saatini ve zamanını elle güncelliyorum sorun aynı otomatik güncelle diyorum sorun aynı, sürekli olarak saati ve tarihi geri alıyor böyle olunca da tv nin uygulamalarında sorun yaşıyorum bu durumu nasıl düzelte bilirim,

Otomatik saat ve tarihi kapatacaksın, ayarlardan saat ayarını da gmt +3 yapacaksın sorun çözülür

Eyvallah deneyeceğim üstat,
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Samsung'da da Youtube uygulaması standart kaliteyi bağlantı hızına göre otomatik ayarlıyor. Hemen çamur atmayı ne kadar da seviyorsunuz.

Neden sadece haklı olabileceğinizi düşündüğünüz cümleye alıntı yapıyorsunuz. Orada farklı sorunlardan da bahsettim.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.