Şimdi Ara

Lg UH 770V Işık süzmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen pazar media markt dan 49uh770v aldım sizce bu panelde ışık süzmesi varmıdır tv gercek anlamda çok iyi zirve diebilirim ama karanlık odada bu tarz görüntü alıyorum
    Lg UH 770V Işık süzmesiLg UH 770V Işık süzmesiLg UH 770V Işık süzmesiLg UH 770V Işık süzmesi

• hıcam aynı sı benim uh635 dede var ama sadece boyle siyah geçiş ekranlarında belli oluyor. eğer normal izlemeleirmde sana rahatsız etmiyorsa takılma. bu teknolojilerde malesef az yada çok bu var şans işi. benim intertnet almam dolayısıyle değişim hakım var ama değiştirmiyvem çünki film dizi ve tv izlerken hiç bi sıkıntısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen normal yayında izlerken hiçbir sorun yok kanal atlarken kaynak seçerken boş siyah ekran da var sadece bide air mause gezerken onun olduğu alanlar ışıklanıyor

• Teknolojisi gereği normal hocam, sağ alt köşe ben buradayım diyor evet, ama uzun ve sinir gerici uğraşlar sonucu değişim yapmayı başardığınızda gelecek olan tv de bunun olmayacağının garantisini kimse vermez size.

Haaa sağ alt köşe olmaz da sol üst olur. Veya ışık sızması olmazda ölü piksel olur.

Bu bazen ''Ölümü göster, Vebaya razı et'' politikası gibi algılansada, bu işin ticaretinde de değiliz markanın hisse senedi sahibi de değiliz bu anlamda paylaştığımız bilgilerin de yanlış anlaşılmamasını rica ederim.
  • Bence IPS panellerdeki ışık sızması ve bulutlanmayı tespit ederken merkez noktadan 20° yi aşan foto çekmeyin :), çünkü tüm IPS panellerde (E-IPS, H-IPS...) IPS glow (düz siyah renkte parlama) görülebilir ve sorun tespitinde doğru yönlendirmeyebilir. VA panelleri de izleme açısı zaten dar olduğundan paneldeki falsolar az biraz yandan bakınca kendini daha çok belli edecektir. Bu nedenle TV nin tam karşısından bakıp tespit etmek daha yönlendirici olacaktır. Bir de görüntüsü eğer size uygun gelise arka aydınlatma değerini biraz kısıp bakmak daha doğru olabilir.

Eklediğiniz fotolarda ışık sızması ve bulutlanma var ama bu panelin aydınlatma türünden kaynaklanıyor: kenarlara konumlandırılmış LED ler (Edge-Led). Yani belirtildiği gibi normal TV seyrinde sizi rahatsız etmiyorsa, TV yi değiştirirseniz daha iyi homojentiye sahip olanını bulamayabilirsiniz. Arka aydınlatma değerini biraz düşürüp test ettiğinizde görüntüyü yine sevmezseniz daha yüksek fiyatlı ürünlere (FALD LED) TV lere bakmanız katma değer sağlayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunuda farkettim panelin önünde koruyucu bi tabaka var hafif bezle sildigim zaman o bölgede kaybolabiliyor sızıntı lar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.