Bildirim
LG UH850v Kullanıcı Klübü (36. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
trt 4k sinyallari zayıf oldugunda ayarlarda degişiklik yaptım. Baktım cıkmadı yeniden aynı eski degerlere girdim degerlere girdim bir daha geri gelmedi. trt 4k nasıl geri getirebilirm
uh850v -
İstayen varsa Carerfourda 3690 lira 200 lirada çek veriyor 3490"a geliyor -
Riting sitesinde ışık sızması videosunu gördükten sonra tv den soğudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun sonraki üretimlerde çözüldüyse bu cihazları LG geri çağırmalı ve düzeltilmişiyle değiştirmeli -
nide mediamarkt çin yazıyor yeknosa güney kore benim panlede ise made in poland yazıyor nerede üretilmiş belli degil
Arkadaşlar televizyonlarınızın hertz (hz) testini bu videolarla yapabilirsiniz.
Panle hz 50 olan tvler arkasında gölge bırakıp takılıyormuş gibi görececeksiniz.
Panel hz 100 olan tvler arkasında gölge bırakmayıp nesneleri daha net göreceksiniz.
Panel hz 200 olan tvlerde insan gözünüzün gördügü netlikte izleyeceksiniz. Bilinçli kullanıcılar olmanız dilegiyle.
Şimdiden söyliyim ülkemizde böyle bit hz yokki diyenler lütfen boşuna yazıpta beni yormasın videolarla tvleri test etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Değişim istedim cihaz değişti internetten aldığım için ama gelende farklı degil ışık sızması , banding var ve üstüne öncekinde olmayan 2 adet ölü pixelde hediye geldi.
Tvdeki dolby vision ozelligini tesafufen netflixteki daredevil dizi serisiyle kesfettim gayet guzeldi.Dolby vision uyumlu videolarda otomatikman aktif hale geliyor.Fakat internet hiziniz dusukse bu ozellikle videoyu acmiyor ben 50 mbit kullaniyorum 3 mbit e dusunce dolby vision olarak acmiyor videoyu malesef.
Teknosa 49uh850v 3799 tl mağazadan teslim 150 tl düştü 3650 tl 365 tl de çek verdi 3285. Ayrıca iki adet de Avrupaya gidiş dönüş 2 kişilik uçak bileti verdi. İnşallah tv güzel çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: adsasd
Teknosa 49uh850v 3799 tl mağazadan teslim 150 tl düştü 3650 tl 365 tl de çek verdi 3285. Ayrıca iki adet de Avrupaya gidiş dönüş 2 kişilik uçak bileti verdi. İnşallah tv güzel çıkar.
Hayırlı olsun. verilen çeki, kasım ayı içinde belli bir tarih aralığında ve en az 1,065 TL'lik bir alışverişte kullanabileceğinizi biliyorsunuz değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnr
quote:
Orijinalden alıntı: adsasd
Hayırlı olsun. verilen çeki, kasım ayı içinde belli bir tarih aralığında ve en az 1,065 TL'lik bir alışverişte kullanabileceğinizi biliyorsunuz değil mi?
Evet teşekkür ederim. Ama bu tv yi de daha uyguna alma şansım yoktu.
Arkadaşlar bu tv'de kanal geçişlerinde kasma, yavaşlama (özellikle 4K yayınlarda) ve 4K yayınların bazen açılmaması (desteklenmeyen hizmet) gibi hatalar alan var mı? Bazen kanal geçişleri 4-5 saniyeden fazla sürüyor. Kanal tarama ayarlarına giriş ve kanal listesi inanılmaz derecede yavaş.
Not: Aynı zamanda PC bağlı (2160p)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tophe -- 2 Kasım 2016; 14:8:10 > -
Bende aldım 65uh850v
Nerden blueray Türkçe film indirebilirim yada alt yazı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bende yaklaşık 1 aydır tvyi kullanıyorum çok şükür sorunsuz geldi ancak konuyu açan arkadaşımız TV'nin en iyi özelliği Spor modu demiş.
Açıkcası bu modda nasıl maç izlemeyi beceriyorsunuz anlamadım,bu kadar yoğun renklerin olduğu başka bir mod yok herhalde.Demin FB Manu maçını izledim Spor modundaki renkler gerçeklikten çok uzak,böyle bir çim rengi dünyada yoktur heralde :) Aşırı göz yoruyor ve topun etrafında ışıldamalar var gibime geldi.
Ayarlardan Truemotion'ı pürüssüz yapın denmiş ancak zaten o modda hazır halde Pürüssüz seçili.En mantıklı ayar standart veya oyun.Veya digiturkun Plus ve hd yayını tam patates,bilemedim.
Diğer yandan,
Işık sızması testini yapıyorum çok şükür köşelerden rahatsız edici bir sızma yok ,ama kumandanın pembe kursörü açıkken nereye götürürsen götür yukarıdan aşağaya bir beyazlama oluyor.Şimdi bunu ışık sızması olarak mı varsaymalıyız?
Bu konulardan anlayan manyak bir kuzenim var,ona görede bu olay özellikle yapılmışmış.Yani istersen kapatabilirsin kursör bulunduğu noktayı yukarıdan aşağaya aydınlatmaz dedi ve hakikatende o ayarı kapatınca sorun yok oldu.
Tonla youtube videosu izledim millet kursörü sağsola gezdirip ışık sızması diye tvye .ok atıyor.Bu durum panelin özelliği değil mi?
Sonuca gelirsek sorunsuz olması güzel ama beklentim çok daha iyi bir performans elde etmekti,gerçi digitürk hd yayınından da çok birşey beklemek hata herhalde.Bu arada Netflix'ten de bir kaç 4k film açtım onlar da vay arkadaş 4k demek buymuş dedirtmedi.Ya netflix'in stream'i de çöp yada benim 4k tan beklentim farklıydı.
-
Merhaba, öncelikle bilgiler için teşekkür ederim. İlk sayfadaki kanal listesi dosyasını indirdim ve fat32 formatındaki usb ile yüklemeye çalıştığımda hata alıyorum. Aygıt bağlama başarısız hatası alıyorum. Kanal listesi formatı .exe fakat benim bildiğimö kadarıyla bu listelerin uzantısı tll yada scm olması gerekmiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kazumatr
Kanallarin yedegini usb ye yedekleyip pc de programla siralamayi yapip kaydedip tekrardan usb den tv ye yukleme yaparak siralayabilirsin.
İkinci bi yolda uydu atarlarinda tkgs yi manuel ayarlayip sifirdan kurulum yapmak.Sonrasinda tv den siralamayi yapabilirsin ama uzun suruyor pc den daha kolay.
hocam hangi programla yapıyorsunuz kanal düzenlemesini? -
Google lg kanal editor yazarsan bulursun bende pc yok suanda tv ilk aldigim zaman programi kullanmistim dahada kullanmadim hic.
Merhabalar;
TV nin kendi uydu alıcısını kullanmaktayım. Tüm kanalları silmek istiyorum ama bir türlü bulamadım. Kanalların hepsini ne şekilde silebiliriz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X