Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta teknosadan aldığım 55UH850v ile bende aranıza katıldım şimdilik tv den memnunum ışık sızması yok denecek kadar az görüntü ayarlarını biraz daha çalışmam gerek ama bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş varsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinankonuk -- 7 Kasım 2016; 21:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinankonuk

Merhaba arkadaşlar geçen hafta teknosadan aldığım 55UH850v ile bende aranıza katıldım şimdilik tv den memnunum ışık sızması yok denecek kadar az görüntü ayarlarını biraz daha çalışmam gerek ama bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş varsa memnun olurum.

Hocam sa urununden memnunsun peki birsey sorabilirmiyim urunun kutusunda dış tarafinda hangi seri yani hangi ayim uretimi bi solermisin arkasinda disinda agu veya may yazar

• TV den memnunum hatta kullandıkça daha da ısındım ilk geldiğinde kısa süreli bir burukluk oldu renkler doğal gelmedi ama kurcalayınca daha iyi görüntü aldım kaldıki bu kişiden kişiye değişir ama genel olarak memnunum

Seri may serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinankonuk -- 8 Kasım 2016; 14:24:00 >
  • uydu düzenle bölümüne gir altta bir uyarı çıkar tüm kanallar silinir diye. okeylersen silinirler.

• Yeni yazilim cikmis arkadaslar.
    Tv hakkinda kisminda webos surumunun yukseldigini gordum.Tabi bu bize ne gibi yenilikler veya nasil bi stabilite getirdi bilmiyoruz aciklama yok bukadarmi zor icerigini yazip bildirmek.

• Yeni güncelleme gelmiş. 04.30.65 sürümü yüklenmiş. Bir fark varmı acaba biraz kurcalayim

• Bildirim merkezin den icerigine bakabilirsiniz guncellemenin arkadaslar

• Gozune yenilik carptimi bende icerigi nedir ne degildir hala arastiriyorum.

Icerigini buldum sonunda :

1. Improvement
    1) Freeview Play Support in UK
    2) Apply the DVB-T2 system in Czech
    3) To Improve auto-reboot problem with "This app will now restart to free up more memory" phrases during watching Live TV in Spain
    4) To Improve automatic channel number changes(over 850 channel) problem during watching Italy Rai channel
    5) Fix MRCU Pairing Failure Issue

Yani :

1)Ingiltere de Freeview play destegi
    2)Çek cumh. DVB- T2 destegi
    3) Ispanyada canli tv izlerken , uygulamada bellek yetersizligi dolayisiyla canli tv uygulamasi yeniden baslatilicak problemini duzeltmisler
    4)italyadaki rai kanina geciste otomatik kanal gecisini duzeltmisler 850 den fazla kanal okunca luyormus heralde
    5)MRCU eslestirme sorunu duzeltilmis yani kumanda eslestirme sorunu duzeltilmis.

Bize yarayan tek 5. Yenilik var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 14 Kasım 2016; 22:48:36 >

• Cuma akşamı n11.com dan aldım, c.tesi sabahı lg servisi kuruluma getirdi, 175tl lik hediye çekinide kullanınca toplam 3260 tl ye bana mal oldu. Sormak istediğim bir konu var, hdd den film seyrediyorum, türkçe dil seçeneği var biliyorum ancak bir türlü dili değiştirmeyi beceremedim, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi açınca alt sağda çıkan işareti tıklayınca dil ve altyazı seçeneği çıkıyor orda kulaklık işaretini tıklayarak değiştirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinankonuk

Filmi açınca alt sağda çıkan işareti tıklayınca dil ve altyazı seçeneği çıkıyor orda kulaklık işaretini tıklayarak değiştirebilirsiniz

Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı kumanda vu duo 2 receiveri desteklemiyor. Mecburen 2 kumanda ile kullanıyoruz. Vu duo 2 kullananlara duyurulur :)
  • Bu televizyonu 1 aydır araştırıyordum. Bazı yorumlar çok olumluyken bazı yorumlarda tvyi yerden yere vurmuşlardı. Vatana gidip baktım. O çok övülen LGnin girişi seviyesi oled tvsi ile bunu mukayese ettim. Arada en fazla yüzde 5 lik bir görüntü farkı vardı. (İşyerinden beraber gitttiğim arkadaş da aynı şeyi söyledi.) Hem bluray hem de uyduda 1 saate yakın inceledim. Görüntü açısından ciddi bir fark göremediğimden, diğer taraftan 600 tl lik fiyat farkı( n11 den 11.11 kampanyasında 4.400 e aldım.) , hem de ses sisteminden dolayı 55UH850V aldım.
    Kurulum yapıldıktan sonra hiçbir test filan yapmadım. Görüntü ve ses iyi mi buna baktım. Bence oldukça iyi. Bu bana yetti. Neticede ışıkları kapatıp, simsiyah veya bembeyaz bir ekrana dakikalarca bakmayacağımı düşünerek bu durumu umursamadım. Samanlıkta iğne arar misali, ışıkları kapatıp özel videolar ile tvde kusur ararsanız hiçbir tvden memnun olmazsınız. Normal yayın size referans olmalı.
    Diğer taraftan tvnin 3d performansını da çok beğendim. Renkler, derinlik ve pop out çok iyiydi.
    İnternet tarayıcısı da çok hızlı. Videoları hızlı açıyor.
    Özetle tavsiye edilecek bir tv.

• 3D derinlik guzel ama pop-out cok vasat

• Merhaba arkadaşlar, ben de 2 cuma günü 55uh850v modelinden satın aldım.c.tesi servis gelip kurdu.akşamına eve geldiğimde daha tvyi açtığım gibi siyah ekran ike local dimming testi ve ışık sızma testi yaptım.sonuçlar berbat.özellikle local dimming tamamen hayal kırıklığı.şöyle ki: ekrandaki kumanda imlecini siyah ekran üzerinde hareket ettirdiğimde ekranın en üstünden en altına kadar genişçe bir aydınlık imleci takip ediyor.sadece bir imleç içi ekranı en üstten en alta dolduran aydınlık, ekranda resim varken neler yapmaz siz düşünün.sinemaskop filmlerde simsiyah olması gereken üst ve alt çerçeve sırf bu nedenle gri renkte.yani local dimming etkisi sıfır.kapalı konumdaki etkisiyle aynı.e o zman bu kadar para verip local dimmingi olmayan bir tvyi kabul etmemizin bir anlamı yok.yarın servise durumu ileteceğim, ama biliyorum ki yine bana en anlayışsız servis elemanı denk gelecek.örnekler ekte. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

3D derinlik guzel ama pop-out cok vasat

nere pop-out vasat bir iki örnek verde bilelim izlediğin materyal nedir ? pop-out demolarda bolca olur ve ımax belgesellerde filmlerde pop-out 1+2 sahne olur sürekli olmaz önemli olan 3d derinlik bahsettik geçen sayfadada
  • Arkadaslar Selamlar,

Evde LG 49UH850V ve PS4 pro mevcut, evi ici ag kurmak istiyorum, oncelikli amacim ag uzerinden filmlere ulasabilmek.

Bu amac icin;

https://forum.donanimhaber.com/m_121594465/tm.htm su set nasildir, asiri luks mu kacar.

Harddisk al tv ye bagla diyenler olabilir, ayni anda laptop tablet vs ile de erismek istiyorm.

Bunun haricinde, bu tv icin;

maksimum destekledigi harddisk kapasitesi nedir?
    turlu mkv (1080p vs.) ve ilisik subtitle oynatma/ uyumlulugu nasildir?

bu tur amaclar icin tv degil de, ps4 u de kullanabilirim, bilmiyorum hangisi daha mantikli?
    Hatta sirf bu amac icin ilave box da alabilirim, eger tv kisitli olacaksa.

Cok soru sordum biliyorum, cevaplayabilecek arkadasa tesekkurler simdiden..

• baront49 kullanıcısına yanıt
    Slm bende 55uh770v var cuma gunu almistim ayni sorunlar bendede var sizi takip edicem servis geldikten sonra bakalim ne diyecek bende ona göre hareket edecem

• Merhaba. TV izlerken (film ve oyun değil) hangi görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz ? Kurcalamaktan benimde ayarım kaçtı😊

• 3D yi 3D yapan pop out efektleridir.Derinlik dediğin şaşı bak şaşırda bile var.Lg nin 4K Uhd demosunu izle ghostingi bide eski Lm640 ile bakta gör pop out nasıl olur.
    3D için alan varsa boşa para vermesin söyleyim.
    Ayrica wide color gamount olayı çok çok vasat bu Tvde.Gradient testlerinde yerlerde bu Tv.Test resmini açında görün dikey çizgileri..
    Tek işe yarar şey smart Tv gerisi çöp.Ev taşıma isi bitsin servisi çağırıp para iadesi isticem vermicekler tabi mahkemeye verip alicam.Bugüne kadar kullandığımda kar kalacak.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.