Bildirim
LG v30 plus 2856>>>2697 TL + 75 TL maxipuan (04.10.2018)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba dost
ön kamera çok kötü deyolar -
Aynen on kamera benim icin onemli olmadigindan degerlendirdim 3 telefon arasinda kalmistim mi a2 honor play ve lg v30+ tercihim lgden yana oldu -
LG g3 g4 g5 i pas geçebildiğin için çok şanslısın. -
Ne ara aldiniz suan 2975 tl -
Detaylandirmamistim hocam gittigidiyor mobil uygulamadan girdiginizde indirim yansiyor -
Bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum ama tasarımına hasta olduğum bir modeldi. Eski bir g2 ve g3 kullanicisiyim. -
Yarinda varmi bu indirim ? -
Alınırmı bu fiyata ? -
Secili magazalarda %4 indirim herzaman yapmiyor gecen hafta da vardi bu haftada oldu belli bir zamani yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoklu66 -- 26 Eylül 2018; 7:28:38 > -
hocam ön kamera kötü fakat google kamera yüklersen problem çözülür, hem arka hemde ön kamera level atlayacaktır.Bende LG6 var , google kamera ile çektiğim resimler şahane gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 26 Eylül 2018; 8:1:21 > -
On ve arka kamera disinda telefon iyi -
Arka kamera sonradan yapilan mudahalelerle efektler kazandirilabiliyor..
On kameranin 5 mp okmasi aslinda daha iyi ama bunlari burada uzun uzun yazmak gerek. Neyse guzel bi telefon, firsa kacti ama n11 de cekle alinabilir ilerde.. -
Bende bu telefon ve nokia 8 arasında kaldım fakat işlemci ram ve bir çok özellik aynı oldugu için 1990 a nokia 8 tercih ettim -
malum problem bunda yok mu? -
O kadar kronik skandala rağmen Hala lg marka bir telefona 3000 e yakın para verenleri hayretle karşılıyorum. Nokia 8 alın bari. -
Ekran boyutu ayni degilquote:
Orijinalden alıntı: road35
Bende bu telefon ve nokia 8 arasında kaldım fakat işlemci ram ve bir çok özellik aynı oldugu için 1990 a nokia 8 tercih ettim -
Nokia 8 de çok fazla sayıda ghost screen sorunu var.quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
O kadar kronik skandala rağmen Hala lg marka bir telefona 3000 e yakın para verenleri hayretle karşılıyorum. Nokia 8 alın bari. -
Hocam v30+ kullanıyorum stereo hoparlör ve gcam kurmak istiyorum yardımcı olur musunuz ? -
hocam aratırsanız g6 ve v30 için düzenlenmiş versiyonu var,quote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
Hocam v30+ kullanıyorum stereo hoparlör ve gcam kurmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
portre moduda var ,
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
LG g3 g4 g5 i pas geçebildiğin için çok şanslısın.
|
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X