Şimdi Ara

Lg ve Sony

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Televizyon konusunda kararsız kaldık. Bir LG 47LW4500 var bir de SONY 46HX800 modeli var. LG gözlük teknolojisi açısından bayağı güzel, radyonsonsuz ve baş ağrısı yapmadan 3D teknolojisinde videolar filmler izleyebiliyorsun. Ama SONY de şarjlımı pillimi ne değişik bir teknoloji var. Bu olayada pek iyi demiyorlar. Bir de görüntü ve kalite açısından kararsız kaldık. Sizlere sorayım dedim belki burda kullanan kişilerden yorumlar alıp doğru seçimi yapabilirim diye. Televizyonların özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

LG 47LW4500 - SONY 46HX800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkojan -- 2 Ekim 2011; 22:04:41 >

• lg nin panelleri oldukça iyidir .istanbulda iseniz m.köy lg satış ve servis merkezine ugrayın. Detaylıca bilgi vereceklerdir size
  • Şimdi öncelikle karşılaştırdığınız iki ürün birbirinin muadili olan ürünler değil ancak yine de tavsiye vermem gerekirse sadece fiyat-performans bazlı fikir verebilirim size. FPR teknolojili LG dediğiniz gibi radrasyonsuz yani pasif gözlük. Panel ile sinyal bağlantısı yok ve baş dönmesi, bulantı yapmadan 3D teknolojisinde video, film izleyebiliyorsun. Hah ama burada kişisel dayanıklılık devreye giriyor. Kimisi SG teknolojisinde arka arkaya 2 film izleyebilirken, benim gibi migreni olanlar 5 dakika bile bakamıyor. O yüzden sağlık açısından FPR'ın artısı var.

Sony 46HX800 modeli aslına bakarsanız efsane bir paneldir. Sony'nin en önemli özelliği 3. boyut algısıdır. Yani çoğu panelde ön planda küçük bir nesnenin olduğu büyük manzara çekimlerinde genellikle dağları üç boyutlu görmek olanaksızdır. Ancak 46HX8xx ayrıntıları diğer birçok TV'de olmayan sahne derinliği vererek daha görünür kılıyor. Yine de SG teknolojisine sahip bir ürün olduğundan karşılaştırma yaptığımda fiyatı çok yüksek geliyor bana.

Eğer bütçeniz gerçekten uygunsa karar sizin.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bende LG taraftarıyım, SONY'de iyi ama LG'nin yeni serisi hakkında hiç kötü bir yorum görmedim.
  • Sony EX720 almayı planlıyordum. Fakat mağazada uzun süre 3D izleyince ekranda oluşan titreşimlerden dolayı rahatsız oldum vazgeçtim.
  • Sony'lerin 3D lerinde özellikle EX serisinde görüntü hiç stabil değil. Ekran titremesi ve crosstalk hakim. Sony ve 3D diyorsanız HX8xx - HX9xx seviyesine bakmanızı tavsiye ederim.
  • LG ---gözlük türü sebebiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG'dan tv'li telefon
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.