Şimdi Ara

LG W2243 s-pf Lg Bu Monitöründen Memnun Kalan Varmı Bende Almak İstiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG W2243 s-pf Lg nin Monitörünün Bu Modelini Kullanan Varmı..Varsa Memnunmu Acaba Monitörden İlgi Gösterirseniz Sevinirim... 1920*1080 5 Ms Hepsi Güzel Ama Belki İmalatta Bi Bozukluk Falan Olabiliyor Yane Ondan Memnun Kalan Varsa Onu Alcam İÇim Rahat Etmiş Olcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iatalay19 -- 11 Aralık 2010; 18:17:40 >

• LG, diğer arkadaşların görüşü nedir bilemem ama, görüntü kalitesi olarak benim pek de sevmediğim bir üreticidir.
  • lg nin dayımlarda bi 22 inc ws ı var allah seni inandırsın bukadar berbat bi ışık patlaması netlik ve parlaklık olamaz her nokta da ayrı bi irençlik var baş göz agrısı yapıyor bakılmıyor 3 metre uzaktan bile görüntü aynı dandiklikte lg den uzak dur derim

samsung yada philips bak bence...
  • Aynı Modelin Monitörü Dimi W2243 s-pf dimi Anarchist
  • evet aynısı model bu resimlerine baktım googledan yaw cok igrenç birşey bu ya sakın diyorum bi saat bilgisayarın başında durup iki programı zor kurdum bukadar berbat olmamaz ya 4850 ekran kartı var birde naptım ne ettiysem düzeltemedim görüntüyü ekran kartının tüm ayarı monitörün ayarları yok arkadaş olacak gibi değil ekranın yapısı böyle demekki yüzeyinden dolayı
  • Tmm Kardeş Sağolasın... Samsung E2220N İLe Bi Bilgin Varmı KArdeş...
  • Forumda bir araştırın derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baktımda Samsungun Bu Modelini Kimse Konusmamış...
  • hocam dvi hdmi vga giriş çıkışları cok olsun ben aparat kullanmaktan bıktım ya adamı sinir ediyor şahsen ben sinir oluyorum arkada bi metre cıkıntı oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.