Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozoklu66

arkadaşlar lcd monitör alacağim ama ekran kartı biraz eski sanırım

PowerColor X1650 512MB AGP

bu lg den almış olsam görüntüde problem çıkarmı 19" W1954S-PF almalıyım yada hiç mi almamalıyım tavsiye ltf

sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

arkadaşlar lcd monitör alacağim ama ekran kartı biraz eski sanırım

PowerColor X1650 512MB AGP

bu lg den almış olsam görüntüde problem çıkarmı 19" W1954S-PF almalıyım yada hiç mi almamalıyım tavsiye ltf

sorun olmaz.

Çözünürlükte sıkıntı olmaz değil mi problem yaşamam umarım birde hangi siteden almalıyım teşekkürler
  • Çözünürlükte sorun olmaz ancak çok bi fark ta olmaz yani ekran kartınını DVI çıkışı yoksa normal bi monitörden çokta kaliteli bir goruntu bekleme dostum.

Bide siteden değilde mağzadan almanı tavsiye ederim çunku ölü piksel testi yaptırma imkanı oluyor bazı mazalarda yada en azından ürünü deneyebilyorsun bence bu çok büyük bi avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: delgado19033

Yaklaşık 4 aydır bu monitörü kullanıyorum ve benim monitörde can sıkıcı bir sorun var Çıt Sesi pc yi açtıktan 5 dk sonra başlıyor bu ses ve 5 dk da bir oluyor nerdeyse başlarda fazla takmadım servise götürsem 1 ay sonra sorun yok diyip yollarlar diye götürmedim ama artık dayanamıyorum bu sese işin kötüsü akşam pc yi kapatıncada o ses geliyor yataktan kalkıp yanına gidiyorum fişini çekiyorum ama banamısın demiyor yine çıtlıyor görüntüde görünür bir sorun yok ama genede o ses sinir bozucu olmaya başladı benim bildiğim kadarıyla crt monitörlerde bu ses genellikle içindeki parçanın elektrik kaçırmasından dolayı cıkarmıs lcd de bu geçerlimi acaba yani ilerde sorun olustururmu birde ben bunu teknik servise yollamak istesem ankara vatan bilgisayardan aldım orayamı götürmem lazım yoksa direk ankaradaki lg teknik servise fatura ve garanti belgesiyle götürsem olurmu bu arada garanti belgesinin üstüne kola döküldü :D bir sorun olurmu acil cevaplarsaanız çok sevinirim

monitör kapandıktan sonra gelen hafif vızıltı ve çatırdamalar herkeste var sanırım

Lg Teknik Servisle Görüştüm Isınmadan Dolayı Gelebilir O ses dediler Plastik Genleşirmiş Bende Sese Dikkatlice Dinledim Arkasından Plastikten Geliyor Görüntüdede Sorun yok Seste Okadar Yüksek Cıkmıyor aslında Normal bir Kullancı Duymaz Ben bide sessiz Ortamda Calıstıgım İçim duyuyorum birde bende çalısırkende geliyorda 10 dk da bir felan geliyor Görüntüde Sorun Olana kadar Götürmücem Teknik Servise

• arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.ben de ürünü yeni aldım.çok memnunum ama önemli bir sorunla karşılaştım.tabi ki soruna çözüm bulunabilecek tek yer olan forum donanımhabere girdim:)arkadaşlar bnm sorunum hdmi ile ilgili.hdmi kablosuyla bağlandığımda monitörü kapatıp açtığımda ekran açılıyor kararıyor ve yaklaşık 5 sn bekleyip öyle açılıyor.aynı sorunu dvi çıkışını kullandığımda yaşamıyorum.yani dvi çıkışını kullandığım zaman ekranı kapatıp açtığımda takılma ve ekranın geç açılması gibi bi durum söz konusu olmuyor.bu sorunun bi çözümü war mı arkadaşlar?bildiklerinizi paylaşmanız dileğiyle.şimdiden çok teşekkür ediyorum.herkese kolay gelsin...
  • cemoli_52
    monıtoru kapatıp actıgında Lg yazısı ve monıtor hangı baglantı yaptıysan ona gore ekran ayarlaması 5 sny
    acılması normal bende'de aynı
    hayırlı olsun hos geldın aramıza

bır kac arkadas armıza katılmıs herkeze hayırlı olsun gule gule kullanın
  • kaptan41 çok teşekkür ederim cevabın için.ben monitörde sorun olabilceğini düşünmüştüm.beni aydınlattığın için çok sağol.çalışmalarınızda çok kolay gelsin.ürünü alan herkes de iyi günler kullanır inşallah...
  • 2 Gündür Monitörden Çıtırdama Sesi Gelmiyor Sadece Kapalıyken 1-2 defa geliyor Galiba Tenik Servis Lafını Duyunca Monitörde Benim Gibi Tırstı Ve Sustu :)
  • ARKDASLAR BU monitorle ılgılı bır sorum olcaktı siz kullanıcılardan

aynı monıtor bendede var hd 5770 ile bu monıtoru hdmi kablo ile baglıyıp pc yı actıgımda goruntu 1080p oluyor ama kenarlarda cok belırgın 2cm ye yakın bosluklar kalıyıyor yanı goruntu ekranı doldurmuyor hdmi kablo ile baglayınca aynı sorun basına gelen arkdaslar varsa banada bır yol gosterebılırlermı ?

KULLANDIGIM HDMI KABLOSU LOGITECH IN ALTIN UCLU HDMI KABLOSU

ªimdiden teskkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi2ophrene -- 18 Nisan 2010; 2:03:28 >
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Mayısın ilk haftası bu monitörü alcaağım kısmetse.. Beklemek durumundayım şu an çünkü stajyer maaşımı ayın başında alıyorum.. Ürünü şu an gold dan alacağım.. Sormak istediğim şu şu an gold da %12 indirim var bu indirimin bitiş tarihini felan bilen var mı..? eğer o zaman kadar indirim tarihi biterse monitör benim için hayal olur en iyi ihtimal 1 ay daha ertelenmiş olur.. şu an gold daki fiyatı kdv dahil 386 TL.. Samsun 2233bw almak istiyordum bulamadım.. Daha sonra 2233sn ye yöneldim onda da dvi girişi yok :S şu an için en iyisi bu.. Umarım 15 gün sonra indirim ve stok durumda değişiklik olmaz
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85616&ad=LG-W2261VP-PF-22--LCD-SiYAH-2MS-WiDE-DVi-HDMi-Monitorler

• Beyler yardım çok acil !!

Bu gun laptoptan HDMI kablo ile monitörü bağlamak istedim ne yaptımsa başaramadım neden acaba ??
  • Bende artık bu gruptayım bu akşam elime geçti monitör 21,5 bu kadar büyükse kimbilir 24 inc nasıl düşünmek bile istemiyorum...Şimdi arkadaşlar yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim ben genellikle film izlerim Hd falan oyunlan pek aram yok şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bende artık bu gruptayım bu akşam elime geçti monitör 21,5 bu kadar büyükse kimbilir 24 inc nasıl düşünmek bile istemiyorum...Şimdi arkadaşlar yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim ben genellikle film izlerim Hd falan oyunlan pek aram yok şimdiden teşekkürler....

yapman gereken bir şey yok, gözünü yoruysa brightness ve contrastı kısabilirsin biraz, onun dışında monitör ayarlarından kırmızı ışığı filan kapayabilirsin filmlerde daha güzel oluyo. bi de en yeni codecler+driverları kur eğer yoksa. sonra keyfine bak
  • Çok sağol cevabın için dostum şansıma kutudan DVI kablosuda çıktı...
  • Şansına diil herkezden çıkıyor o kablo =)

Alet guzel ya çok memenunum ama bi sorum var ayarldan cinema mod tam olarak ne işe yarıyor onu çözemdm
  • bende bır sorun var. telefonum genelde monitörun hemen önunde duruyor, (10-15 cm kadar) telefon çaldığında monıtor otomatık kapanıyor yanı ne alaka cozemedım varmı bır bağ kurabılen tel 5800xm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Şansına diil herkezden çıkıyor o kablo =)

Alet guzel ya çok memenunum ama bi sorum var ayarldan cinema mod tam olarak ne işe yarıyor onu çözemdm

muazzam derecede gereksiz bişey atıyrum youtubeta video izliyosun, sinema modunu açıp youtubeta videonun bulunduğu kareyi seçiyosun, seçili alan monitörün orijinal parlaklığında kalıyor, geriye kalan bölgeler ise senin istediğin ölçüde kararıyor. ne işe yarar hala bulamadım

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

bende bır sorun var. telefonum genelde monitörun hemen önunde duruyor, (10-15 cm kadar) telefon çaldığında monıtor otomatık kapanıyor yanı ne alaka cozemedım varmı bır bağ kurabılen tel 5800xm

5800la denemedim ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım

• fortemanager v3.18 çıkmış indirin beyler. bir önceki versiyon sorunluydu bazı menuler çalısmıyordu bu versiyonla düzeltmişler.

buradan:
    http://www.lg.com/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KRSWD000003220&ORIGINAL_NAME_b1_a1=forteManager_V3.18.zip&FILE_NAME=KRSWD000003220-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

yada

http://ul.to/oc8eoo

indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 21 Nisan 2010; 13:47:43 >

• Tşkler Formattan sonra fortemanageri kurmamıştım şimdi yenısinı kurdum ama eskısınde information kısmında kullanılan saati gösteriyordu şimdi yazmıyor. Win7 32 bit kullanıyorum sizde bu durum nedır?
  • Arkadaşlar pcyi bugün açtığımda ayarlarla mı oynandı anlamadım ama renkler bir değişik geldi mesala beyaz ile gri geçişler pek belli olmuyor
    Brightness 70
    contrast (Normalde 70'ti 60 indirdim görmek için)
    Sharpness 5
    Color temp 6500K
    Gamma 0

Oyunlardada pixelleşme oldu tam ne deniyor bilmiyorum ama böyle pes 2010da saha kenarı nokta nokta oldu

Düzenleme : Monitörü açıp kapattım düzeldi.Acaba tekrar yaşarmıyım ? Bu durumu yaşayan oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 21 Nisan 2010; 23:25:07 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.