Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wituy

Şansına diil herkezden çıkıyor o kablo =)

Alet guzel ya çok memenunum ama bi sorum var ayarldan cinema mod tam olarak ne işe yarıyor onu çözemdm

Cinema mod yanılmıyorsam örneğin bir video izliyorsun küçük bir yerde ama diğer taraflar rahatsız ediyor bununa orayı seçiyorsun diğer taraf karanlık oluyor,

Siyah oranını EZ menu> Cinema Mode'den ayarlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

Şansına diil herkezden çıkıyor o kablo =)

Alet guzel ya çok memenunum ama bi sorum var ayarldan cinema mod tam olarak ne işe yarıyor onu çözemdm

Cinema mod yanılmıyorsam örneğin bir video izliyorsun küçük bir yerde ama diğer taraflar rahatsız ediyor bununa orayı seçiyorsun diğer taraf karanlık oluyor,

Siyah oranını EZ menu> Cinema Mode'den ayarlayabilirsin

cinema mod secilmis olan hareketli resimleri en iyi sekide gösterir
    bende sürekli kullanmıyorum stream yayın yaparken kullanıyorum cinema modu kullanarak kalite yayın veriyorum secili olan kısımda kontrast ve parlaklık yükseliyor daha canlı görüntü oluyor secili olmuyan kısımlar karanlık oluyor mouse ile secili olmuyan kısıma tıkladıgınız an cinema mod kapanıyor

blank42
    gözlerinin saglıgı icin parlaklıgı 20 veya 25 yapmalısın flim ve oyunlarda dvı baglıysa movie mod hdmı baglıysa movie ve oyun modlarını kullanmalısın internet icin (Brightness) parlaklıgı ben en fazla 25 cıkarıyorum yazı okurken 0 alıyorum

pes 2010 oyunu sorunlarla dolu yükledigin ek yama yapmıs olabilir sadece bir oyunda yapıyorsa problem oyundadır pes 2010 oyunda karsılastıgın goruntu sorunuyla karsılasmadım daha dogrusu hicbir oyunda

cizbudak
    n73 kullanıyorum monitörün yayında duruyor caldıgı zaman monitör kapanmıyor mönitörü kapamak icin ise kulak memesi olan kısma veya yukarısındaki kapama simgesine dokunmadınmı mönitör kapanmıyor telefon caldıgında mönitörün kapandıgı ilk senden duyuyorum
    neden yaptıgını bilmiyorum ama sen yınede mönitörden uzak tut hackli 5800 cep telofunu
    win 7 64 bit kulllanıyorum 3.18 windows 7 uyumlu olan fortemaneger kullanıyorum information kısmında saat göstermiyor
    quote:

Beyler yardım çok acil !!

Bu gun laptoptan HDMI kablo ile monitörü bağlamak istedim ne yaptımsa başaramadım neden acaba ??

cözünürlügü degistirdigin yerden
    ikinci ekran tanımlaması yapıcaksın orda secenekler cıkacak karsına mönitor nasıl kullanmak istersin diye birincil ekran ikincil ekran veya genis ekran yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 24 Nisan 2010; 3:45:33 >

• dostlar kesin anlatılmıştır tabide bn bu fortmanager i kuramadım cd den. yani kurdumda seçenekler çıkmıyor . update fln diyor onuda kurcaladım zaten güncel sürücü var diyor . nasıl olacakki windows 7 den ötürü bişiymi acaba
  • @dr.halil
    19 sayfanın sonlarında win7 uyumlu fortemanager var onu kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

@dr.halil

saol dostum hakikatende iyi oldu bu kenardan ayarlaması zor oluyodu . şu color tempurature yi neye ayarladınız dostlar bnmki 6500k şu an . daha iyi bir fikri olan sölesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: delgado19033

Yaklaşık 4 aydır bu monitörü kullanıyorum ve benim monitörde can sıkıcı bir sorun var Çıt Sesi pc yi açtıktan 5 dk sonra başlıyor bu ses ve 5 dk da bir oluyor nerdeyse başlarda fazla takmadım servise götürsem 1 ay sonra sorun yok diyip yollarlar diye götürmedim ama artık dayanamıyorum bu sese işin kötüsü akşam pc yi kapatıncada o ses geliyor yataktan kalkıp yanına gidiyorum fişini çekiyorum ama banamısın demiyor yine çıtlıyor görüntüde görünür bir sorun yok ama genede o ses sinir bozucu olmaya başladı benim bildiğim kadarıyla crt monitörlerde bu ses genellikle içindeki parçanın elektrik kaçırmasından dolayı cıkarmıs lcd de bu geçerlimi acaba yani ilerde sorun olustururmu birde ben bunu teknik servise yollamak istesem ankara vatan bilgisayardan aldım orayamı götürmem lazım yoksa direk ankaradaki lg teknik servise fatura ve garanti belgesiyle götürsem olurmu bu arada garanti belgesinin üstüne kola döküldü :D bir sorun olurmu acil cevaplarsaanız çok sevinirim

monitör kapandıktan sonra gelen hafif vızıltı ve çatırdamalar herkeste var sanırım
    monitöru kapadıkdan sonra bendede bu cıt pıt seslerı gelıyordu bı haftadır gozlemlıyorum artık hıc gelmıyor sanırım renkler rayına oturdu Yada gunde 18 saat acık olunca cabuk mu eskıttık ne

quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

@dr.halil

saol dostum hakikatende iyi oldu bu kenardan ayarlaması zor oluyodu . şu color tempurature yi neye ayarladınız dostlar bnmki 6500k şu an . daha iyi bir fikri olan sölesin
    bendede 6500 k sadece parlaklığı 50 ye kadar düşürdüm birde sharpness 6 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 27 Nisan 2010; 15:26:14 >

• Az önce Tekira Gold PC den siparişi verdim. Bursa mağazasında 2 adet varmış birisi geliyor. 2 ms ve HDMI almamda etken oldu. Daha önce LG t710 BH kullandım. Aslında halada duruyor masamda kullanıyorum. memnun olduğum için tercih ettim LG yi. GErçi Monitörü amcama aldım o kullancak. Genele olarak film ve internet için kullnılacak. Kıyaslaya bileceğim 2 monitör var. Biri samsung 206 bw kendi monitörüm diğeri ise samsung p2250 arkadaşıma aldığımız monitör. Umarım doğru karar vermişimdir. 380 TL civarı daha iyi birşey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Az önce Tekira Gold PC den siparişi verdim. Bursa mağazasında 2 adet varmış birisi geliyor. 2 ms ve HDMI almamda etken oldu. Daha önce LG t710 BH kullandım. Aslında halada duruyor masamda kullanıyorum. memnun olduğum için tercih ettim LG yi. GErçi Monitörü amcama aldım o kullancak. Genele olarak film ve internet için kullnılacak. Kıyaslaya bileceğim 2 monitör var. Biri samsung 206 bw kendi monitörüm diğeri ise samsung p2250 arkadaşıma aldığımız monitör. Umarım doğru karar vermişimdir. 380 TL civarı daha iyi birşey bulamadım.

walla ben alalaı 1 aya yaklaştı tek bir an bile keşke almasaydım demedim her anlamda muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Az önce Tekira Gold PC den siparişi verdim. Bursa mağazasında 2 adet varmış birisi geliyor. 2 ms ve HDMI almamda etken oldu. Daha önce LG t710 BH kullandım. Aslında halada duruyor masamda kullanıyorum. memnun olduğum için tercih ettim LG yi. GErçi Monitörü amcama aldım o kullancak. Genele olarak film ve internet için kullnılacak. Kıyaslaya bileceğim 2 monitör var. Biri samsung 206 bw kendi monitörüm diğeri ise samsung p2250 arkadaşıma aldığımız monitör. Umarım doğru karar vermişimdir. 380 TL civarı daha iyi birşey bulamadım.

Doğru kararı verdiniz bundan emin olun
  • ProgreSsive aTTacK
    samsun p2250 Lg w2261 vp pf karsılastıma yapabılırmısiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

ProgreSsive aTTacK
    samsun p2250 Lg w2261 vp pf karsılastıma yapabılırmısiniz

p2250 arkadaşımın lg yide amcama alıyorum. O yüzden test yapmam çok zor.
  • Cihaz bugüm elime geçti.HDMI to HDMI bağlantısı yaptım Xbox 360için ama monitöre görüntü gelmedi.Daha önceden crt televizyonda çalıştırmıştım Xbox'ı acaba ondan mı görüntü gelmiyordur?Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • benimde monitör dün elime geçti, gerçekten çok güzel. Dell ispiron 6000 e bağlayarak kullanıyorum. 1920x1200 desteklemior ne yazıkki ekran kartım. 1680x1050 maksimum seçmeme imkan tanıyor. Ama HD movie izlerken zannederim ki işlemcimin düşük olmasından dolaı çok fazla donma yaşanıyor.
  • Arkadaşlar bende bu monitörü alcaktım.Fakat samsung p2350'yi görünce onu almaya karar verdim.Sizce doğru bir karar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetinanowski

Cihaz bugüm elime geçti.HDMI to HDMI bağlantısı yaptım Xbox 360için ama monitöre görüntü gelmedi.Daha önceden crt televizyonda çalıştırmıştım Xbox'ı acaba ondan mı görüntü gelmiyordur?Konu hakkında bilgisi olan var mı?

ps3 te başimıza geldi crt de oynandı sonra lg takıldı ilk görmedi ps3 power düğmesine uzun basıldı .
    biraz uzun bekleyiş sonrasıda gördü.sende crt de tak çıkısı 720p hdmı seç sonra lg tak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_dogus

Arkadaşlar bende bu monitörü alcaktım.Fakat samsung p2350'yi görünce onu almaya karar verdim.Sizce doğru bir karar mı ?

ayni ozelliklerde ve 23'' . neden yanlis olsun?

quote:

Orijinalden alıntı: seckinaday

benimde monitör dün elime geçti, gerçekten çok güzel. Dell ispiron 6000 e bağlayarak kullanıyorum. 1920x1200 desteklemior ne yazıkki ekran kartım. 1680x1050 maksimum seçmeme imkan tanıyor. Ama HD movie izlerken zannederim ki işlemcimin düşük olmasından dolaı çok fazla donma yaşanıyor.

klon modunda calistigi icin boyle oluyor. lg monitoru ana ekran olarak secersen full hd goruntu alirsin.

• klon modunu kapamama rağmen ne yazıkki çözünürlüğüm 1920 seviyelerine gelmiyor. yurtdışındaki forumları inceledim video card hack yapılması gerekiyormuş intel 915m serisi için.
  • Monitör elime geçti fakat HDMI ile bağlantıda 1920*1080 de görüntü tam ekran olmuyor. Her köşecen yaklaşık 1 cm lik siyahlık kalıyor. Ekran kartı hd4200. Bunu nasıl düzeltebiliriz. 1280 720 de sroun yok. DVI çıkıştada sorun yok.

Overscan ile düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 29 Nisan 2010; 17:51:48 >
  • selam arkadaşlar ben bundan iki yıl önce Lg 22"L226WTQ monitor aldım.Fakat Monitorde sorun yaşadım ve garanti kapsamında teknik servise yolladım.TEknik servis raporunda bana yenisi verceklerini söylediler.bana gondercekleri model Lg 22" W2242T modeli imiş ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkur ederim cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.