Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar bu monitörden kullanıyorum can sıkan bir sournum var.İşletim sistemim win 7, şimdi monitör açık pc açık..Monitörün kapama tuşuna basıyorum kapanıyor tamam..Sonra açılması için tekrar basıyorum açılıyoır ve 2 saniye sonra kapanıyor..Yani açmanın mümkünü yok..SAdece bazen 20 saniye kadar basılı tutarsanız açılıyor..Ki bazen onuda yapmıyor..İnanın pc yi resetlemek zorunda kalığım oluyor.DAha öncede yazdım bunla ilgili ama cevap alamamıştım..VArmı nedenini bilen..BEndeki mi bozuk acaba?
  • ya monitör güzel arkadaşlar bence keyfinize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Arkdaşlar bu monitörden kullanıyorum can sıkan bir sournum var.İşletim sistemim win 7, şimdi monitör açık pc açık..Monitörün kapama tuşuna basıyorum kapanıyor tamam..Sonra açılması için tekrar basıyorum açılıyoır ve 2 saniye sonra kapanıyor..Yani açmanın mümkünü yok..SAdece bazen 20 saniye kadar basılı tutarsanız açılıyor..Ki bazen onuda yapmıyor..İnanın pc yi resetlemek zorunda kalığım oluyor.DAha öncede yazdım bunla ilgili ama cevap alamamıştım..VArmı nedenini bilen..BEndeki mi bozuk acaba?

Mönitör bekleme moduna geciyor bazen ama sürekli degil ekran kartına baglı olan dvı baglantısını cıkarıyorum 3 5sn sonra takıyorum sonra ekran acılıyor lg bekleme moduna gectimi mouse ve klavye basmakla ekranın acılması lazım ama her zaman oda ise yaramıyor

vatanbilgisyardan ilk aldıgım Lg2261 wp mönitör dvı görüntü alamıyordum sürekli power saving yazısı cıkıyordu mönitörü vatana gönderdim arızalı dediler yenisi yolladılar

eger birdaha bekleme moduna gecerse ekran acılmazsa mönitörü degistircektim baska bir marka bir lcd alıcaktım
    bügün bilgisyarımı actıgımda mönitör bekleme moduna gecti ekran simsiyah ve görüntü yoktu mouse ve klavye bastım ama dedigim gibi sürekli ise yaramıyor ekran acılmadı mönitörü alalı 56 gün 3 5 kere bekleme moduna girdi birkac gün arka arkaya yaparsa mönitörü hemen elimden cıkarıcam

bende wındows 7 64 bit kullanıyorum sistemle ilgili olabilir bunuda ancak windows 7 kullanmıyan arkadaslar cevab vericektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 30 Nisan 2010; 5:52:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Arkdaşlar bu monitörden kullanıyorum can sıkan bir sournum var.İşletim sistemim win 7, şimdi monitör açık pc açık..Monitörün kapama tuşuna basıyorum kapanıyor tamam..Sonra açılması için tekrar basıyorum açılıyoır ve 2 saniye sonra kapanıyor..Yani açmanın mümkünü yok..SAdece bazen 20 saniye kadar basılı tutarsanız açılıyor..Ki bazen onuda yapmıyor..İnanın pc yi resetlemek zorunda kalığım oluyor.DAha öncede yazdım bunla ilgili ama cevap alamamıştım..VArmı nedenini bilen..BEndeki mi bozuk acaba?

Mönitör bekleme moduna geciyor bazen ama sürekli degil ekran kartına baglı olan dvı baglantısını cıkarıyorum 3 5sn sonra takıyorum sonra ekran acılıyor lg bekleme moduna gectimi mouse ve klavye basmakla ekranın acılması lazım ama her zaman oda ise yaramıyor

vatanbilgisyardan ilk aldıgım Lg2261 wp mönitör dvı görüntü alamıyordum sürekli power saving yazısı cıkıyordu mönitörü vatana gönderdim arızalı dediler yenisi yolladılar

eger birdaha bekleme moduna gecerse ekran acılmazsa mönitörü degistircektim baska bir marka bir lcd alıcaktım
    bügün bilgisyarımı actıgımda mönitör bekleme moduna gecti ekran simsiyah ve görüntü yoktu mouse ve klavye bastım ama dedigim gibi sürekli ise yaramıyor ekran acılmadı mönitörü alalı 56 gün 3 5 kere bekleme moduna girdi birkac gün arka arkaya yaparsa mönitörü hemen elimden cıkarıcam

bende wındows 7 64 bit kullanıyorum sistemle ilgili olabilir bunuda ancak windows 7 kullanmıyan arkadaslar cevab vericektir

Evet arkdaşlar xp kullanıcısı varmı bu saorunu yaşayan...AÇık pc de monitörü kapatıyorum tekrar açmak tam bir işkence....

• vistada öyle bir sorun yaşamadım ben ama win7 de öyle olabilir belki.
  • xpde de oyle bi sorun yaşamıyorum laptop vista orda da bi sorun yaşamıyorum sorun win7 den kaynaklanıyor büyük ihtimal...
  • Bügün yine bilgisayarı acarken mönitörü acılmadı bekleme modunda kalıyor ekran kartına baglı olan kabloyu cıkarıp taktım görüntü geldi mönitörün sürücüsü yüklüydü windows 7 kendi tak kullan sürücüsü yüklemis simdi
    fortemanager calısmıyor calısması icin tekrar mönitörün sürücüsünü yüklemem gerek

Bilgisayar acıkken mönitörü kapatıp acıyorum hic sorun yok fortemanager win7 de dogru düzgün calısmıyor menüler pasif oluyor onuda kapatıp acıyorum sonra calısıyor masaüstünde 1920 1080 59 hz calısması ekran kartında 1920 1080 60 hz calısması windows 7 ile ilgili yazılımsal sorun veya Lg sürücüsü ekran kartı sürücüsü olabilir

ati 10.4 sürücüsünü kullanıyorum
  • win 7 kullanıyorum ne acık pc de monıtoru acıp kapamada nede bekleme modundan cıkısda sorun yasamıyorum hemen acılıyor.
  • arkadaslar dün itibariyle mönitör ve ekrankartına baglı olan DV I kabloyu iyice vidalarıyla sabitledim sorunun neden yaptıgı bulmak icin herseyi saglama aldım simdi bekliyorum bekleme moduna gecsin diye gecmiyor
  • Bu monitörü ps3te kullanıp kumlanma sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

quote:

Buna benzer bir sorun bende de var,bazen menüler de tutukluk yapıyor, xp kullanıyorum,yazılımsal birşey değil heralde.Elektrik kablosunu çekip 2-3 saniye bekletince düzeliyor.

• Ben 1 ay oldu alalı ve hiçbir ayarına karışmadım geldiği gibi öyle gerçi ben oyun pek oynamam sadece HD film izlerim o kadar bunun içinde bir ayar yapmam gerekirmi,fim açınca sadece 1920*1080 piksel yapıyorum ve forte manager'ı sinema modunu yapıyorum o kadar,monitörde başka ayar yapmam gerekirmi...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

Bu monitörü ps3te kullanıp kumlanma sorunu yaşayan var mı?

Ps3ü bilmem ama benim bilgisayarda yapmıştım kapatıp açınca düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Ben 1 ay oldu alalı ve hiçbir ayarına karışmadım geldiği gibi öyle gerçi ben oyun pek oynamam sadece HD film izlerim o kadar bunun içinde bir ayar yapmam gerekirmi,fim açınca sadece 1920*1080 piksel yapıyorum ve forte manager'ı sinema modunu yapıyorum o kadar,monitörde başka ayar yapmam gerekirmi...?

kontrast parlaklık kendine göre profil ayarlıyacaksın flim izledigin zaman movie profilini kullan sinema modu hareketli resimleri daha iyi gösteririr kullanabilirsin

quote:

mehmetinanowskiEr
    Buna benzer bir sorun bende de var,bazen menüler de tutukluk yapıyor, xp kullanıyorum,yazılımsal birşey değil heralde.Elektrik kablosunu çekip 2-3 saniye bekletince düzeliyor.

tesekkürler mönitör ve ekran kartına baglı olan kabloyuı ıyıce vıdalarıyla sabitle benim Lg 4gündür sürekli ac kapa yapıyorum bekleme moduna gecmıyor iste herzaman yapmadıgı icin bilemiyoruz fortemanager yazılımsal sorun arasıra takılma oluyor kapatıp actınmı düzeliyor Lg bekleme moduna gecerse servise yoluyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 6 Mayıs 2010; 3:31:07 >

• Arkadaşlar bu monitörü bimeks ve dartynin dışında stoğunda bulabilceğim bi yer var m ı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 7 Mayıs 2010; 22:41:54 >
  • Xallez doların yükselmesiyle mönitörün fiyatı 430 440 tl oldu bimeks %20 indirim le 375tl ben vatandan 390 tl aldım 3 ay oldu nerdeyse düsünmene gerek yok tükenmeden al

http://www.bimeks.com.tr/urun/1038/109826/lg-w2261vp-pf-21-5%27%27-genis-ekran-lcd.aspx
    http://www.akakce.com/monitor-lcd/en-ucuz-lg-w2261vp-pf-21.5-siyah-fiyati,023886.html

• Her ne kadar bimeksden alış veriş yapmaya tövbeli olsamda, geçen gün denize düşen yıllana sarılır diyerek ürünün stok durumunu sormak için aradım bimeksi.Ancak ellerindeki ürün kutulu değilmiş.Teşhir malıymıyış.Teşhir ürünü almak istemiyorum.
    quote:

Xallez doların yükselmesiyle mönitörün fiyatı 430 440 tl oldu bimeks %20 indirim le 375tl ben vatandan 390 tl aldım 3 ay oldu nerdeyse düsünmene gerek yok tükenmeden al

http://www.bimeks.com.tr/urun/1038/109826/lg-w2261vp-pf-21-5%27%27-genis-ekran-lcd.aspx
    http://www.akakce.com/monitor-lcd/en-ucuz-lg-w2261vp-pf-21.5-siyah-fiyati,023886.html

• monıtor cok guzel ama bence alma benq nun led monıtorude bu fıyatlardaydı sanırım .
  • Bu monitörde xbox360 performansı nasıl arkadaşlar? Full HD çok kaliteli bir görüntü veriyor mu? Kenarlardan bosluk gibi bir problemi var mı? Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.