Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2261vp piyasaya ilk geldiğinde 290-300tl den satıldı. Monitörün kalitesi anlaşıldıkça fiyatı çıktı. Bu monitörü ilk alanlardanım. Samsung'un kalitesinide yakından gördüm. Tüm samimiyetimle söylüyorum bu monitör bir harika. Şu an led ekranlarda piyasada olmasına rağmen gider yine bunu alırdım. LG çok iyi bir iş çıkarmış.
  • arkadaşlar bir sorum olacak 3aydır lg2261vp kullanıyorum. dvi ile kullanıyordum ancak geçenlerde bir hdmi kablo aldım ve bağladığım zaman ekran köşeleri küçülüyor dvi de böyle bir sorun yok tam ekran ama hdmi bağladığımda köşelerde biraz boşluk kalıyor. benden başka bu problemi yaşayan varmı? çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

arkadaşlar bir sorum olacak 3aydır lg2261vp kullanıyorum. dvi ile kullanıyordum ancak geçenlerde bir hdmi kablo aldım ve bağladığım zaman ekran köşeleri küçülüyor dvi de böyle bir sorun yok tam ekran ama hdmi bağladığımda köşelerde biraz boşluk kalıyor. benden başka bu problemi yaşayan varmı? çözümü nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_34361610/mpage_12/key_/tm.htm Catalyst Control ayar yaparak tam ekran oluyor
  • çok teşekkür ederim kaptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

çok teşekkür ederim kaptan

Rica ederim bende alamadım hdmı kablo mönitörün arka kulaklık cıkısındaki sesi merak ettim nasıl iyi ses veriyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 30 Mayıs 2010; 21:17:08 >
  • bi kaç gündür xbox 360 la kullanıyorum monitörü
    birincisi, game mode çıkmadı ayar seçeneklerinde
    ikincisi, pc de nba 2k9 oynadım mesela xbox da oynuyorum aynı canlılık yok, renkler canlı değil , hdmı kablodan olabilir mi diyorum ama düşük olasılık
    pc de ki performansı alamadım kısacası , normalmidir? değilse nası çözeriz
  • pc'de belki full hd oynuyorsun ama ps3 ve xbox360 oyunlarinin ezici cogunlugu 720p cozunurlugunde. haliyle kotu bir goruntuye sahip olabiliyor. ornegin kuvvetli bir pc'de ayarlari sonuna kadar acinca gta4 oyunu konsollara gore cok daha detayli ve guzel grafiklere sahip olabiliyor.
  • Parlaklığı nasıl o kadar kısıyosunuz ya? o zaman daha fazla göz yoruyo ve görüntüler iğrenç oluyo.bazıları % 15 bile yapmış.valla ben % 90 dan aşağısını bile karanlık olarak adlediyorum.siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Parlaklığı nasıl o kadar kısıyosunuz ya? o zaman daha fazla göz yoruyo ve görüntüler iğrenç oluyo.bazıları % 15 bile yapmış.valla ben % 90 dan aşağısını bile karanlık olarak adlediyorum.siz?

İlk önce iğrenç gibi görünüyor ama zamanla alışıyorsun film harici genelde net işlerim olduğu içinyeterli buluyorum ben (20)
    Yanlız filmden sonra 100'den 20 alınca çok karanlı gözüküyor daha sonra geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

pc'de belki full hd oynuyorsun ama ps3 ve xbox360 oyunlarinin ezici cogunlugu 720p cozunurlugunde. haliyle kotu bir goruntuye sahip olabiliyor. ornegin kuvvetli bir pc'de ayarlari sonuna kadar acinca gta4 oyunu konsollara gore cok daha detayli ve guzel grafiklere sahip olabiliyor.

720p olmasından mı diyosun , şeye takıldım tüplü televizyona taktım ordaki renkler daha canlıydı bu monitörde renkler pek iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

Parlaklığı nasıl o kadar kısıyosunuz ya? o zaman daha fazla göz yoruyo ve görüntüler iğrenç oluyo.bazıları % 15 bile yapmış.valla ben % 90 dan aşağısını bile karanlık olarak adlediyorum.siz?

50den aşağısı az olur bence de ama 90 da çok parlak yaa 65-70 iyi bence.
  • benede parlaklık yuzde 60 ama bazen gozlerım agrımaya baslayınca yuzde 20 lere kadar kısıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

benede parlaklık yuzde 60 ama bazen gozlerım agrımaya baslayınca yuzde 20 lere kadar kısıyorum

iyi de kısınca da monitörün canlılığından bişey anlamazsınız ki..
  • Evet arkadaşlar bende sizin kervanınıza katıldım geç de olsa monitörü aldım ve kullanıyorum görüntü canlı HD örnek video izledim gayet iyi daha HDMI bağlamadım fakat yarın bağlayacağım.
    Size sorularım olacak
    1.si HDMI kablo bağladığımda ses olayı nasıl oluyor?
    2.si bu monitörü Windows 7 de de kullanamayacak mıyız? (59 HZ olayı)
    3.sü EN uygun contrast parlaklık renk hangi oranları?

Çok oldu belki ama ilk defa olduğu için mazur görün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Evet arkadaşlar bende sizin kervanınıza katıldım geç de olsa monitörü aldım ve kullanıyorum görüntü canlı HD örnek video izledim gayet iyi daha HDMI bağlamadım fakat yarın bağlayacağım.
    Size sorularım olacak
    1.si HDMI kablo bağladığımda ses olayı nasıl oluyor?
    2.si bu monitörü Windows 7 de de kullanamayacak mıyız? (59 HZ olayı)
    3.sü EN uygun contrast parlaklık renk hangi oranları?

Çok oldu belki ama ilk defa olduğu için mazur görün :)

dostum bişey soracam hangi ayarlarda kullanıyosun? bi de driver'ını kurdun mu yoksa direk bağlayıp çalıştırdı mı monitörü?
  • ya bi de ben bu fortemanagerdaki color kalibrationdan bişey anlamadım. start diyorum bi ekran var böyle renkle ve içinde gri bi kutucuk e orda ne gibi bi ayar yapmam lazım?mantığını çözen ya da bilen var mı?
  • Hocam ben XP kullanıyorum şuanlık o yüzden direkt tanıdı ama win 7 kuracağım bugün yeni hdd ile birlikte
  • Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem Wİndows 7 kurayım mı monitör sıkıntı yaratır mı? HDMI kablo takacağım sıkıntı olur mu? Ekran kartım HDMI destekli ses sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem Wİndows 7 kurayım mı monitör sıkıntı yaratır mı? HDMI kablo takacağım sıkıntı olur mu? Ekran kartım HDMI destekli ses sorunu yaşar mıyım?

Win7'de olan sıkıntıyı önceki sayfalarda arkadaşlar resimli olarak anlatıp çözmüşlerdi. HDMI'dan bağlayınca sıkıntı olmaz.
  • Hocam inşallah sorun yaratmaz bu hert olayı :) Onun dışnda pek sorun yok zaten hadi hayırlısı çok sağol :):):):
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.