Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Hocam ben XP kullanıyorum şuanlık o yüzden direkt tanıdı ama win 7 kuracağım bugün yeni hdd ile birlikte

hocam monitörü hemen gördü demişsin ya digital olarak yazıyo muydu yanında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

Hocam ben XP kullanıyorum şuanlık o yüzden direkt tanıdı ama win 7 kuracağım bugün yeni hdd ile birlikte

hocam monitörü hemen gördü demişsin ya digital olarak yazıyo muydu yanında?

Hocam DİJİTAL ise DVI D-SUb ise analog bağlantı olduğunu gösterir
  • win7 de kullanıyorum monıtoru yılbaşındaalmıştık, bir sıkıntı yok
  • Arkadaşlar HDMI kablo alıp kullanmaya başladım monitörü renkler çok canlı HD wallpaper de görüntüler çok fark ediyor.. Gerçekten memnun kaldım. HD Film örnek video indirdim onda da herhangi bir sıkıntı yok ayrıca bende 59 hertz sorunu vermedi sadece kenarlarda boşluk vardı onu da overscan ile ayarladım.Şimdilik herhangi bir sıkıntım yok HDMI ses biraz canımı sıktı illa kulaklık girişinden bağlamak lazım..

Bir de oyun denemesi yaptım gayet iyi.İnşallah hep böyle devam eder:) Bu arada 1080p 60 HZ olarak gözüküyor monitör
  • quote:

Arkadaşlar HDMI kablo alıp kullanmaya başladım monitörü renkler çok canlı HD wallpaper de görüntüler çok fark ediyor.. Gerçekten memnun kaldım. HD Film örnek video indirdim onda da herhangi bir sıkıntı yok ayrıca bende 59 hertz sorunu vermedi sadece kenarlarda boşluk vardı onu da overscan ile ayarladım.Şimdilik herhangi bir sıkıntım yok HDMI ses biraz canımı sıktı illa kulaklık girişinden bağlamak lazım..

Bir de oyun denemesi yaptım gayet iyi.İnşallah hep böyle devam eder:) Bu arada 1080p 60 HZ olarak gözüküyor monitör

Hayırlı olsun dostum inşallah sorunsuz kullanırsın.

• beyler xbox 360 la kullananlar memnun mu ?
  • Bu Monitörü şuan nerede bulabiliriz?

Bilgisi olan var mı?
  • Bimeks'in sitesine girip ürünler bölümüne girdiğimde LG W2261VP-PF monitörünü bulamadım. Sitesinde göstermiyor. Acaba teknoport'ta var mıdır?

Bunun haricinde bir takım sorularım olacak :

- Ekrana sağdan ya da soldan açı değiştirilerek bakıldığında ekran kararıyor mu?
    - 1080p 1920*1080 ayarını sadece HDMI kablo kullanarak mı yapabiliyoruz?
    - Şimdilik düşünmüyorum ama ilerde monitöre Xbox 360 ya da PS3 bağlarsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? (Bazı arkadaşlar ses sorunu falan diyor açıklarsanız sevinirim)

Cevabınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLiminaTe34

Bimeks'in sitesine girip ürünler bölümüne girdiğimde LG W2261VP-PF monitörünü bulamadım. Sitesinde göstermiyor. Acaba teknoport'ta var mıdır?

Bunun haricinde bir takım sorularım olacak :

- Ekrana sağdan ya da soldan açı değiştirilerek bakıldığında ekran kararıyor mu?
    - 1080p 1920*1080 ayarını sadece HDMI kablo kullanarak mı yapabiliyoruz?
    - Şimdilik düşünmüyorum ama ilerde monitöre Xbox 360 ya da PS3 bağlarsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? (Bazı arkadaşlar ses sorunu falan diyor açıklarsanız sevinirim)

Cevabınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

1-Kararma yok renkler biraz koyulaşıyor o kadar.Tabii bu koyulaşma da açıya bağlı.Yani monitöre sıfır noktasından bakmazsanız rahat görürsünüz herşeyi

2-HDMI olmasına gerek yok dvi yada normal vga bağlantıda da oluyor.

3-Hiçbir sorunla karşılaşmazsın sanırım.Geçen gün hdmi'dan popcorn cihaz bağladım.Bilgisayarda açık bu arada.Source tuşuna basıyorsunuz diğer cihazı buluyor ve otomatikman o cihaza geçiyor.Ayrıca hdmi için monitörün arkasında ses giriş yeri var oraya herhangi bir hoparlör bağlayarak ses alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

Bu Monitörü şuan nerede bulabiliriz?

Bilgisi olan var mı?

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***
    http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2727 415 tl

• GAMMA'yı 0 damı -50 demi kullanıyosunuz arkadaşlar?herkes bi yazsın bakalım?
  • 720p videolar tam ekran yapmak gerektiğinden büyütülüyo ve görüntü kaybı oluyo, 720p görüntü kötü görünüyo bunu daha iyi yaparız
  • HDMI da bazı oyunlar sıkıntı yaratabiliyor mesela 1920X1080 de HDMI KHz diye bir şey çıkıyor desteklemediğini belirtiyor ama olsun ben çok memnun kaldım bu monitörden ileride DVI ile kullanırım
  • kersoz2003
    mesajı lütfen düzelt büyük yazma gamma 0 kalsın

quote:

HDMI da bazı oyunlar sıkıntı yaratabiliyor mesela 1920X1080 de HDMI KHz diye bir şey çıkıyor desteklemediğini belirtiyor ama olsun ben çok memnun kaldım bu monitörden ileride DVI ile kullanırım

direct 10 10.1 ekran kartın varsa yükledigin oyun direct 11 ise iki adet exe vardır direct 9 veya 10 ) sen direct 11 tık
    larsan ekran kartının direct 11 destegı yoksa monitör hz hatası alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 24 Haziran 2010; 1:47:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

kersoz2003
    mesajı lütfen düzelt büyük yazma gamma 0 kalsın

quote:

HDMI da bazı oyunlar sıkıntı yaratabiliyor mesela 1920X1080 de HDMI KHz diye bir şey çıkıyor desteklemediğini belirtiyor ama olsun ben çok memnun kaldım bu monitörden ileride DVI ile kullanırım

direct 10 10.1 ekran kartın varsa yükledigin oyun direct 11 ise iki adet exe vardır direct 9 veya 10 ) sen direct 11 tık
    larsan ekran kartının direct 11 destegı yoksa monitör hz hatası alırsın

Hocam Desene oyundan kaynaklı ama BLUR diye bir oyun var onda 1920 ye getirdim mi açmıyor 1680 de sorunsuz CRYSİS De bile aynı hatayı verdi bu normal mi?

• quote:

Hocam Desene oyundan kaynaklı ama BLUR diye bir oyun var onda 1920 ye getirdim mi açmıyor 1680 de sorunsuz CRYSİS De bile aynı hatayı verdi bu normal mi?

O hatayı vermemesi lazım, bende sorun yok. Oynadığım her oyunu 1920*1080 çözünürlükte oynuyorum, hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım.
  • BLUR u ben aTİ 3870 ile -1920 1080 hight oynuyorum digeer oyunlardada hic sorun yok tek sıkıntısı bekleme moduna gectımı arasısı ra mönitör acılmıyordu herzaman deil ekran kartının baglantıyı cıkarıp taktınmı goruntu gelıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

BLUR u ben aTİ 3870 ile -1920 1080 hight oynuyorum digeer oyunlardada hic sorun yok tek sıkıntısı bekleme moduna gectımı arasısı ra mönitör acılmıyordu herzaman deil ekran kartının baglantıyı cıkarıp taktınmı goruntu gelıyor

Evet o sorunlar bir kaç kez karşılaştım.Şöyle oldu pc açtım ama monitörü açmadım bir kaç dakika sonra pc çalışır durumda monitörü açtım ve bekleme moduna geçti.Reset çekmiştim.
    Diğerinde şöyle bir yöntem buldum bekleme moduna alıyordum monitör açılıyordu verileri kaybetmek istemezsem öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

monitorumu satiyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_40787041/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40787041

Hayırlısı olsun dostum ne diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.