Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım zorlayıcı
    Windows 7 Ultimate 64 bitte hd4850 ekran kartında hdmı bağlantı ve sony nin çok güzel bi kulaklığıyla dijital ses alarak kullanıyorm.
    Süper süper süper
    forta manager sorunu 48-50 hertz sorunu vs. çözülebilir şeyler bunlar takmayın bu ürün şuan birçok led monitörden kat kat daha iyi : =)
  • Avermedia tv box ile sadece tv olarak kullanacagim?memnun kalir miyim acaba? Birde duvara monteleyebilen var mi birsekilde?
  • Nfs speed world 1920 1080 cözünürlügünde oynuyan varmi
  • Herkese merhaba.Bende bu monitöre yeni sahip oldum ve gerçekten çok hoşuma gitti.Yalnız Game modu ve Sport modu bende aktif olmadı.Fort manager 3.18 yüklü yeni driverlarını da yükledim aletin HDMI ile bağlantı yaptım (Ekran kartımın direkt HDMI çıkışı yok dolayısıyla Çevirici ile bu bağlantıyı sağlayabildim.DVI-HDMI).Hatta şu anda hiçbir ayarı kullanamıyorum forte manager da.Hepsi kapalı görünüyor.Direkt olarak Beni "help" kısmına atıyor.

Bu sorun hakkında bana yardımcı olmak isteyen gönüllü arkadaşlar olursa çok sevinirim.DVI bağlantısında bir sorun yaşamadım.Bu arada XBOX 360 ile bağladım.Kesinlikle sonuç güzel.

Herkese şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Nfs speed world 1920 1080 cözünürlügünde oynuyan varmi

Hata veriyordu bende

Bu arada fortemanager bende işlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Herkese merhaba.Bende bu monitöre yeni sahip oldum ve gerçekten çok hoşuma gitti.Yalnız Game modu ve Sport modu bende aktif olmadı.Fort manager 3.18 yüklü yeni driverlarını da yükledim aletin HDMI ile bağlantı yaptım (Ekran kartımın direkt HDMI çıkışı yok dolayısıyla Çevirici ile bu bağlantıyı sağlayabildim.DVI-HDMI).Hatta şu anda hiçbir ayarı kullanamıyorum forte manager da.Hepsi kapalı görünüyor.Direkt olarak Beni "help" kısmına atıyor.

Bu sorun hakkında bana yardımcı olmak isteyen gönüllü arkadaşlar olursa çok sevinirim.DVI bağlantısında bir sorun yaşamadım.Bu arada XBOX 360 ile bağladım.Kesinlikle sonuç güzel.

Herkese şimdiden teşekkürler.

Game mod spor mod hdmı bagladınmı çıkıyor yönetici olarak fortemanagerı yükle uyumluluk modu vista sp2 yap
    çalisir
    dönüstürü kullanman bir seyi degistirmez hdmı farki sesi ve görüntüyü taşımasıdır dvı ile görüntüsü aynıdır dvi bagla fortemanager çalisir

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Nfs speed world 1920 1080 cözünürlügünde oynuyan varmi

Hata veriyordu bende

Bu arada fortemanager bende işlemiyor

1920 1080 windows mode oynuyor fuul screnn yaptınmı 30 hz hatasi alıyorum
    aşagıdaki linkte anlatmis ama ben regeditte dosyayı bulup silemedim
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/455795.page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 11 Ağustos 2010; 3:04:11 >

• Kaptan41 ilgilendiğin için teşekkür ederim dostum.

Xbox ı bağladığımda Sports ve Game ayarlarını gördüm.Çeviriciyle gene yapamadım ama bakacam tekrar

Çok sağol
  • Herkese merhaba, Istanbulda bu monitoru alabilecegim bir yer var midir?

• Arkadaşlar benim monitör bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor,kasa çalışmaya devam ediyor ama monitöre görüntü gelmiyor,DVI Power Saving Mode yazıyor ve alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor.Ancak sistemi yeniden başlattığımda açılıyor ve bir süre sonra tekrar oluyor.Neden oluyor acaba ve nasıl düzeltebilirim,şuan bile kapanma korkusu yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Arkadaşlar benim monitör bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor,kasa çalışmaya devam ediyor ama monitöre görüntü gelmiyor,DVI Power Saving Mode yazıyor ve alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor.Ancak sistemi yeniden başlattığımda açılıyor ve bir süre sonra tekrar oluyor.Neden oluyor acaba ve nasıl düzeltebilirim,şuan bile kapanma korkusu yaşıyorum

Bu olay bende sadece bilgisayarı açınca monitörü açmamış ve pc açıldıktan sonra monitörü açınca oluyordu.
    Üç yöntemim vardı
    1- Pcyi yeniden başlatmak :)
    2- Kasanın arkasındaki dvi kablosunu çıkartıp takmak
    3- Klavyede felan bekleme moduna geçiş varsa onu tıkla ve tekrar aç

Bilmiyorum kesin çözüm var mı ama bu üçünü uyguluyordum gerçi 4 kere felan başıma geldi

• 2. yöntem işe yaramıyor d-sub,hdmi kabloları taktım yine fayda etmedi,3. yöntem ise bende şuan zaten sistem yeni olduğundan klavye yok henüz almadım,ekran klavyesinden yazıyorum,peki başka be olabilir.
  • quote:

2. yöntem işe yaramıyor d-sub,hdmi kabloları taktım yine fayda etmedi,3. yöntem ise bende şuan zaten sistem yeni olduğundan klavye yok henüz almadım,ekran klavyesinden yazıyorum,peki başka be olabilir.

denetim masası-güç seçenekleri-ekranın ne zaman kapatılacağını seç-ekranı kapat : hiçbir zaman olarak seç
  • tamam yaptım galiba bundan dolayı kapanıyodu,ALLAH ne muradın varsa versin kardeş
  • quote:

tamam yaptım galiba bundan dolayı kapanıyodu,ALLAH ne muradın varsa versin kardeş

sağolasın bu monitörlerde bi sorun var tasarruf moduna geçtiği zaman bazen çıkamıyor. xp kullanıyoken bu sorunu hep yaşıyodum windows 7'ye geçince kurtuldum. sen bu sorunu muhtemelen bilgisayarı bırakıp gittikten sonra geri geldiğinde yaşıyordun di mi ?
  • yok pc başındayken yaşıyodum baskın yer gibi,bende win7 kullanıcısıyım,güç seçeneğim dengeli ama nasıl oluyosa bir süre sonra ekran kapanmaya ayarlanmış.
  • beyler şuan bu monitör nerede satılıyor ?
  • stoklarda yok heralde ben de baktım tv alacaktım durumlar kesat şu sıralar buna yöneldim ama satan yok, satan olmadı mı alan olur mu ben böyle bir şey görmedim 55 yaşındayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 22 Ağustos 2010; 2:15:18 >
  • Yaklaşık 10-11 aydır bu monitörü kullanıyorum. Son derece memnunum. Birkaç ay önce ölü piksel çıktı, servise gönderdim. 10 gün içinde panel değiştirilmiş olarak geldi. Şuan hala yeni gibi, çizikler dışında
  • bu monitorun cok sinir oldugum bir tarafi var. eger standart ayarlarda birakirsak gamma asiri acik kaliyor. goruntu olmasi gerekenden daha parlak oluyor. (overbright) internet veya movie moduna alinca dinmaik kontrast devreye giriyor, renkler canlaniyor fakat bu sefer de gamma ayari cok dusuk geliyor. koyu tonlarda ayrintilar yok oluyor. oyunlarda, filmlerde gece oldugunda pek hos olmuyor. optimum ayar sanki biraz game modunda var. game modu ise masaustune ise yaramiyor.

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

su resimdeki fana ve kartin uzerindeki desene bir standart modda bir de movie veya internet modunda bakin.
    isin kotusu elle ayarlmak mumkun degil. gamma ayari uc kademe. ya cok dusuk ya normal bile olsa asiri yuksek ya da ondan daha yuksek.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.