Arkadaşlar Bende Bu monitörü 5 aydır kullanıyordum ama dün Yere Düştü VE ekran kırıldı vatan pc ye baktım bu monitörden yok ankarada nerden bulabilrim bu monitörden birde 500 tl bütcem war bulursan bundan mı alayım yoksa başka bir tavsiyeniz varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: delgado19033
Arkadaşlar Bende Bu monitörü 5 aydır kullanıyordum ama dün Yere Düştü VE ekran kırıldı vatan pc ye baktım bu monitörden yok ankarada nerden bulabilrim bu monitörden birde 500 tl bütcem war bulursan bundan mı alayım yoksa başka bir tavsiyeniz varmı ?
Kardes incelemen icin eline saglık.Beyler bende bu monitorden almayı planlıyorum, Peki bu monitörde ps3 ile oyunların ve filmlerin Full HD kalitesinde verim alabilirmiyim ?
Cevaplarınız için tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: K@ptan41
Am@deus Aleyküm selam Hayırlı olsun mönitörün yükseklik ayari yok ve arkasında duvara asmak paratik kol kullanmak icin delik yuvası yok
Dostum desene alta kitap desteğine devam
quote:
Orijinalden alıntı: Batuko
Kardes incelemen icin eline saglık.Beyler bende bu monitorden almayı planlıyorum, Peki bu monitörde ps3 ile oyunların ve filmlerin Full HD kalitesinde verim alabilirmiyim ?
ben PC'de kullanıyorum v gayette memnunum.. öyle ki ledlerle bile başa çıkabilecek kalitede bir monitör.. sp3 ile kullanan arkadşaınların hepsi de memnun.. yalnız bazen görüntü tam oturmuyormuş(sanırım) aratırsan göreceksindir.. onunda bir çözümü vardı yanılmıyorsam..
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
quote:
Orijinalden alıntı: Batuko
ben PC'de kullanıyorum v gayette memnunum.. öyle ki ledlerle bile başa çıkabilecek kalitede bir monitör.. sp3 ile kullanan arkadşaınların hepsi de memnun.. yalnız bazen görüntü tam oturmuyormuş(sanırım) aratırsan göreceksindir.. onunda bir çözümü vardı yanılmıyorsam..
Tesekkurler
quote:
geçmiş olsun dostum yaa üzüldüm valla. hala birkaç yerde satılıyor sanırım monitör, uzun zamandır bakmıyoru belki üst özellikli modeller çıkmıştır onlara da bak derim yinede.
bende yılbasında almıştım monıtoru. o zaman bır sorun yaşamıştım servise gidip gelmişti ozamandan beri şikayetim yok :)
arkadaşlar bende xbox a hdmı kablo ile bağladım ama game mode ve sport mode aktif olmadı....klavuza baktım orda da bilgi yok....sorun ne olabilir....
quote:
Orijinalden alıntı: elkun
arkadaşlar bende xbox a hdmı kablo ile bağladım ama game mode ve sport mode aktif olmadı....klavuza baktım orda da bilgi yok....sorun ne olabilir....
cevap verebilecek kimse yok mu????
bu konuda cahilim size komik gelebilir ama :) xbox un ayar kısmı vs yok mu? belkı oradan da bı secenegı aktif edersenız monıtordende aktif olur.
quote:
Orijinalden alıntı: cizbudak
bu konuda cahilim size komik gelebilir ama :) xbox un ayar kısmı vs yok mu? belkı oradan da bı secenegı aktif edersenız monıtordende aktif olur.
estafurullah hocam fikir vermeniz bile benim için önemli...dediğiniz gibi ayarlarından da kurcaladım ama hiçbir işe yaramadı valla...acaba monitörde mi sıkıntı var
quote:
yere nasıl düştü söyler misin? bu monitörde aşağı yukarı ayarı yok alttan tutup elinizle üstten az bir açı ile aşağı yada yukarı kaldırabiliyorsunuz fakat söylemek istediğim şu ki, bir gün böyle yaparken monitor elimde kaldı hayretler içerisinde kaldım meğer emanet duruyormuş onun oradan çıkması imkansız çünkü şu ara korkuyorum yine aynı şey olacak diye bizi bilgilendirir misin nasıl düştü senin monitor?
Süper bi monitör çok araştırıp almıştım gayet memnunum konuyu görünce yazayım dedim :)
Arkadaşlar bi kaç gündür bu monitörü aldığım için pişmandım,pişmanlığımın sebebide tv çıkışı olmamasıydı.Ama tam emin olmamakla beraber duyduğum kadarıyla hdmi çıkışlı bir uydu alıcı bağlandığı zaman tv izlenebilirlik durumu varmış.Böyle bişey varmı acaba arkadaşlar,tv izleyebilirmiyim monitörümle?
quote:
Orijinalden alıntı: Pique
Arkadaşlar bi kaç gündür bu monitörü aldığım için pişmandım,pişmanlığımın sebebide tv çıkışı olmamasıydı.Ama tam emin olmamakla beraber duyduğum kadarıyla hdmi çıkışlı bir uydu alıcı bağlandığı zaman tv izlenebilirlik durumu varmış.Böyle bişey varmı acaba arkadaşlar,tv izleyebilirmiyim monitörümle?
evet hdmi çıkışlı bir uydu alıcısıyla tv izleyebilirsiniz
Peki bu seçmiş olduğum uydu alıcısı nasıl acaba,kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi?Fiyatının 240 tl olmasıda avantaj benim için SEOUL HIREMCO FX TURBO HD
İzleyebilirsin ancak gelen yayın 640x480 olduğundan önünde 2 seçenek olacak.Ya tam ekran izlemeyeceksin yada tam ekran yaparsan görüntü 1080p ye yetmeyeceğinden bulanıklaşacak.Bilgin olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Pique
peki 640x480 çözünürlüğü yükseltme şansım yok mu,yani çözümü yok mu başka?
Ben uydu kartı kullanıyorum (skystar 2) receiverden daha hesaplıya geliyor ama siz bilirsiniz yinede.