Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de sorunsuz kullanıyorum maşallah sıkıntısı yok.
  • ben alalı 1 seneye yakın oluyor. halen 10 numara monitör ben hiç araştırmadan almıştım. beni ilk girişlerinin bolluğu etkilemişti birde full hd 2ms tepkime süresi tamam dedim monitör bu aldım o günden beri allaha çok şükür en ufak problemi ve sıkıntısı yok cihazın. tavsiye edermisin derseniz kesinlikle ederim yanlız şunu bilin renkleri biraz sarıya kaçıyormuş yanına samsungun 46c6000 led tvsi var onuda 2. monitör olarak kullanıyorum renkleri baya sarı turuncu arası sıcak renklerde. yanlız 400 tlnin üzerinde para vermeye değermi artık orasını bilemeyeceğim ben bile zamanında 360 tlye almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Evet arkadaşlar bendede aynı monitör var. Fakat daha 2 gün önce birşey keşfettim. Monitörden ses geliyor. Zııııyyy diğe çok ince bir ses , kasa çalışırken duyulmuyor bile. Kapalıyken sesi kesiyor ama ekrana görüntü geldiği gibi başlıyor ötmeye. Hepsiburadadan almıştım . Acaba garantiye göndersem mi? Ses rahatsız edici değil , hatta duymak için bir 10 cm kadar dibine girmeniz lzm ama benim endişem yarın öbürgün başka bir sorun çıkartması.

Aynı monitöre sahip arkadaşlar ekranda görüntü var iken ses geliyor mu diğe bakabilirler mi? Monitörün arkasındaki Lg yazısına kulağınızı dayayıp bir dinler misiniz? Acaba bendeki genel birşey mi? yoksa bir problem mi? oluştu diğe.

bende bazen çıkıyor o ses ama çokta sorun etmiyorum.

• 1 yıl oldu alalı hic sorun yok seste yapmıyor
  • arkadan ses gelmiyorda sıcak soğukda kasadan plastik sesi var
  • Arkadaşlar böyle bir mail geldi.

Iyi günler, çağrı merkezimizin 4446543 nolu telefonunu arayarak, iletişim bilgileriniz ile birlikte, monitörünüzün seri numarası, fatura tarihi ve modelini bildirerek arıza kaydı açtırmanız durumunda adresinize servis yönlendirilecektir.
    Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla.

Teknik servis evime kadar gelicekmiş. Bunlar servis vs diğe ücret talep ederler mi acaba? Garantisi hala sürüyor.

@cizbudak
    Evet o genel bir durum. Kullanılan plastikten kaynaklı , önemli bişi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Arkadaşlar böyle bir mail geldi.

Iyi günler, çağrı merkezimizin 4446543 nolu telefonunu arayarak, iletişim bilgileriniz ile birlikte, monitörünüzün seri numarası, fatura tarihi ve modelini bildirerek arıza kaydı açtırmanız durumunda adresinize servis yönlendirilecektir.
    Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla.

Teknik servis evime kadar gelicekmiş. Bunlar servis vs diğe ücret talep ederler mi acaba? Garantisi hala sürüyor.

@cizbudak
    Evet o genel bir durum. Kullanılan plastikten kaynaklı , önemli bişi değil.

Walla servis her türlü ücrete tabidir de garantisi devam ediyor diye almayabilirler tam emin diilim yani =)
  • arkadaşlar şu monitorunuzun kıymetini bilin aklınızda led ekranlar falan kalmasın takılıp kalmayın bugun lg nin led ekranını alıp artık geçiş yapayım dedim ikisin yanyana koydum kesnlikle şu monitor ledlerden daha iyi renk kalitesi veriyor. ledde bir solukluk varki insanıda sogutuyor . bnde arkadaşa sattım eski güzel gunlere dondum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

arkadaşlar şu monitorunuzun kıymetini bilin aklınızda led ekranlar falan kalmasın takılıp kalmayın bugun lg nin led ekranını alıp artık geçiş yapayım dedim ikisin yanyana koydum kesnlikle şu monitor ledlerden daha iyi renk kalitesi veriyor. ledde bir solukluk varki insanıda sogutuyor . bnde arkadaşa sattım eski güzel gunlere dondum

hayırlı olsun hos geldın tekrar aramıza halıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 19 Şubat 2011; 17:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

arkadaşlar şu monitorunuzun kıymetini bilin aklınızda led ekranlar falan kalmasın takılıp kalmayın bugun lg nin led ekranını alıp artık geçiş yapayım dedim ikisin yanyana koydum kesnlikle şu monitor ledlerden daha iyi renk kalitesi veriyor. ledde bir solukluk varki insanıda sogutuyor . bnde arkadaşa sattım eski güzel gunlere dondum

Nazar değmesin kimseye herkes çok memnun maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Arkadaşlar benim monitör bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor,kasa çalışmaya devam ediyor ama monitöre görüntü gelmiyor,DVI Power Saving Mode yazıyor ve alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor.Ancak sistemi yeniden başlattığımda açılıyor ve bir süre sonra tekrar oluyor.Neden oluyor acaba ve nasıl düzeltebilirim,şuan bile kapanma korkusu yaşıyorum

Aynı konuyu yeniden hortlattığım için özür dilerim. Daha önceden arada sırada yaşadığım bu olayı şimdi her 15 dk bir yaşıyorum. Hafta sonu Win 7 ultimate 64 bit sistem kurdum. Ayrıca işlemci anakart ve ram değiştirdim. Yüksek bir işletim sistemim oldu. Makineyi açıp herhangi bir program çalıştırmadığım halde 5 dk sonra uyku moduna giriyor. Tekrar açıldığında güç planlamasını yüksek performansa getirdim. Saat ayarı felan yok. Şu kadar sürede kapatılsın felan hepsin hiç bir zaman yaptım. 1 saat kadar sorunsuz çalıştıktan sonra yine uyku moduna alamaya devam ediyor. Hdmi + DVI ve analogdan ayrı ayrı denedim yine de oluyor. Elektrik akımını pc için ayrı monitör için ayrı prizden verdim. Yinede uyku moduna geçiyor kasa çalışmaya devam ediyor. Açıldığında 15 dk sonra uykuya geçiyor. Tekrar başlatıyorsun 1 saat sonra oluyor. İlk açıldığında anında oluyor. Böyle dengesizlik yapıyor.

Nasıl kurtulacağım. Üstelik hediye gelmişti....

• quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Arkadaşlar benim monitör bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor,kasa çalışmaya devam ediyor ama monitöre görüntü gelmiyor,DVI Power Saving Mode yazıyor ve alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor.Ancak sistemi yeniden başlattığımda açılıyor ve bir süre sonra tekrar oluyor.Neden oluyor acaba ve nasıl düzeltebilirim,şuan bile kapanma korkusu yaşıyorum

Aynı konuyu yeniden hortlattığım için özür dilerim. Daha önceden arada sırada yaşadığım bu olayı şimdi her 15 dk bir yaşıyorum. Hafta sonu Win 7 ultimate 64 bit sistem kurdum. Ayrıca işlemci anakart ve ram değiştirdim. Yüksek bir işletim sistemim oldu. Makineyi açıp herhangi bir program çalıştırmadığım halde 5 dk sonra uyku moduna giriyor. Tekrar açıldığında güç planlamasını yüksek performansa getirdim. Saat ayarı felan yok. Şu kadar sürede kapatılsın felan hepsin hiç bir zaman yaptım. 1 saat kadar sorunsuz çalıştıktan sonra yine uyku moduna alamaya devam ediyor. Hdmi + DVI ve analogdan ayrı ayrı denedim yine de oluyor. Elektrik akımını pc için ayrı monitör için ayrı prizden verdim. Yinede uyku moduna geçiyor kasa çalışmaya devam ediyor. Açıldığında 15 dk sonra uykuya geçiyor. Tekrar başlatıyorsun 1 saat sonra oluyor. İlk açıldığında anında oluyor. Böyle dengesizlik yapıyor.

Nasıl kurtulacağım. Üstelik hediye gelmişti....

5 saat yap uyku modunu ?

• Arkadaşlar bu monitörle birlikte HD5770 veya benzeri ekran kartı kullanıp da ekranı tam olarak kullanamama sorunu yaşayan var mı ?

Ekranın dört yanından birer santim kadar boşluk kalıyor. Görüntü ekrana tam yayılmıyor... Nvidia ekran kartında böyle bir sorun yoktu. Ati HD5770 aldım böyle bir sorun çıktı...

Biosa girerken başlıyor, yani görüntü hep bu şekilde... Ayarları kurcaladım biraz, Overscan : ON yaptığım zaman biraz daha genişledi ama halen boşluk var kenarlardan...

Nasıl çözeriz bunu
  • Ben hdmi kullandigimda yasamistim o sorunu sonra dvi dan bagladim her sey sorunsuz su an..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverdom

Ben hdmi kullandigimda yasamistim o sorunu sonra dvi dan bagladim her sey sorunsuz su an..

bende dvi kablosu kullanarak sorunu çözdüm sonuçta monitörden ses almayacaksanız dvi ile hdmi arasında fark yok dvi kablosunu deneyin mutlaka
  • Ati CCC den ayarlanıyormuş ekran boyutu... Ekranı doldurdu görüntü ama bu sefer de görüntü çok hafif buğulu gibi oldu... Sharpness falan sona getirdim ama halen aynı ... Overscan ayarını tekrar bulamadım ki, onu eskisi gibi yapsam düzelir belki

Oldu çok şükür
    Overscanı iptal edip CCC dan ekran ölçeklemeyi en sona kadar büyüttüm, hem tam ekran oldu hem de görüntüdeki buğulanma gitti

HDMI kabloya 10 lira vermişken kullanmamak olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 25 Mart 2011; 18:33:16 >

• Ati CCC dan yaptığım ayar sadece windows explorer için geçerliymiş... Oyuna girdiğimde yine kenarda boşluklar çıkıyor...

HDMI dan bağlayıp tam ekran yapmanın bir yolu yok mudur
  • Hocam hdmi niye bağlıyorsunki dvi bağla hiçbir farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Hocam hdmi niye bağlıyorsunki dvi bağla hiçbir farkı yok

Bi eşşeklik ettik hdmi kablo aldık deneyelim diye işte

Ama oldu sonunda...

Ati CCC den Overscan ile pencere tam uygun hale geliyor... Gpu Scaling işaretli olunca da oyunda da tam ekran oluyor... Şu an herşey normal... HDMI kablo kullanmak isteyen varsa denesin

Önce Sürücünün 10.2 versiyonunu indirdim...sonraki sürümlerde hata olabiliyormuş... en çok tavsiye edilen 10.2 ve 10.12

Sonra bu resimdeki kısımdan ibreyi sona kadar çekince tam ekran oluyor...

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

Son olarak Enable Gpu Scaling yazan yeri işaretleyip kaydedince ayarları sorun kalmıyor

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

• beyler anlattığnız şekilde bugün hdmi kablo ile bağladım elinize sağlık çok güzel oldu

ancak bir sorum daha var, bu f-engine kapalı gözüküyor bende, fortemanagerden uygulayamıyorum, monitörün sağındaki tuşlardada uygulaya basıyorum ancak almıyor, tekrar eski haline dönüyor.
    F-engine'yi nasıl kullanabilirim sizde açıkmı?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.