Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cahillime ver ama uydu kartını ilk defa duyuyorum arkadaşım :)
    Nasıl kullanılır bu uydu kartı,salondaki uyduyu nasıl bağlarım,kablo girişi nasıldır :)
  • Estagfurullah. bilgisayara uydu kartı takarsın, çanakdan gelen kabloda dırek bılgısayara baglanır, böylece bilgisayarda da receiver varmış gibi istedigın yerı net bır sekılde izlersin. Ben tv den daha çok bilgisayarın kartını kullanıyorum. Aşağıdakide benim ekrandan bir görüntü.
  • cizbudak sistemi iyi kurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Estagfurullah. bilgisayara uydu kartı takarsın, çanakdan gelen kabloda dırek bılgısayara baglanır, böylece bilgisayarda da receiver varmış gibi istedigın yerı net bır sekılde izlersin. Ben tv den daha çok bilgisayarın kartını kullanıyorum. Aşağıdakide benim ekrandan bir görüntü.

Cizbudak kardeş çok saol bu konuda beni aydınlattığın için,tv izlemek için nerdeyse monitörü satıp yeni bi tv monitör alıcaktım.

• @Pique

Resimdeki hdmı kablo ile mönitörün arkasında isaretli olan hdmı cıkısı risıvır da varsa bir ucu mönitör ikinci ucu rısıvır baglantısı yaparak tv izlersin
    bilgisayar ile rısıvır uzaklıgı 20 metre varsa kablo fiyatı artıyor +lig tv dsmart üyeligin varsa pc de izlersin

http://www.dijitaldepo.com/asp/product/4861/HDMI-HDMI-GOLD-PLATE-CABLE-20MT

Tv kartı alarak tv yayınları izlersin sifreeli yayınlar icin CI yuvası olan tv kartı almalısın abone oldugun Lig tv dsmart yayınlarını izlemek icin tv kartın cı yuvasına dsmart lig tv kartını takıp izlersin

Tv kartı alıcaklsan buraya bak fazla para verme

http://forum.donanimhaber.com/m_36652337/mpage_1/key_/tm.htm

• Benimde tercihim bu monitörden yana olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: delgado19033

Arkadaşlar Bende Bu monitörü 5 aydır kullanıyordum ama dün Yere Düştü VE ekran kırıldı vatan pc ye baktım bu monitörden yok ankarada nerden bulabilrim bu monitörden birde 500 tl bütcem war bulursan bundan mı alayım yoksa başka bir tavsiyeniz varmı ?

yere nasıl düştü söyler misin?
    bu monitörde aşağı yukarı ayarı yok
    alttan tutup elinizle üstten az bir açı ile aşağı yada yukarı kaldırabiliyorsunuz
    fakat söylemek istediğim şu ki, bir gün böyle yaparken monitor elimde kaldı hayretler içerisinde kaldım meğer emanet duruyormuş onun oradan çıkması imkansız çünkü şu ara korkuyorum yine aynı şey olacak diye bizi bilgilendirir misin nasıl düştü senin monitor?

Monitörünüzün altında bulunan videyayı monte ediniz.

• Bu monitörü 4/2010 Ayından beri kullanıyorum, dün akşam eve geldiğimde 1 adet ölü pixsel gördüm :( Genellikle siyah renkleri pembe olarak veriyor :( Garantiyi arayıp sorucam ölü pixel garantileri varmı diye. Moralim bozuldu :( DVI değiştirip denemedim ama bugün onu deniyecem bakalım ne sonuç alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNequAL

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: delgado19033

Arkadaşlar Bende Bu monitörü 5 aydır kullanıyordum ama dün Yere Düştü VE ekran kırıldı vatan pc ye baktım bu monitörden yok ankarada nerden bulabilrim bu monitörden birde 500 tl bütcem war bulursan bundan mı alayım yoksa başka bir tavsiyeniz varmı ?

yere nasıl düştü söyler misin?
    bu monitörde aşağı yukarı ayarı yok
    alttan tutup elinizle üstten az bir açı ile aşağı yada yukarı kaldırabiliyorsunuz
    fakat söylemek istediğim şu ki, bir gün böyle yaparken monitor elimde kaldı hayretler içerisinde kaldım meğer emanet duruyormuş onun oradan çıkması imkansız çünkü şu ara korkuyorum yine aynı şey olacak diye bizi bilgilendirir misin nasıl düştü senin monitor?

Monitörünüzün altında bulunan videyayı monte ediniz.

monteliydi zaten
    inanılmaz bir şekilde gevşemiş belki aşağı yukarı yaparken düşebilirdi şansıma tam uğraşırken elimde kaldı şok oldum.

• Merhaba arkadaşlar benim monitörde son 3 gündür yukarıdan aşşağı şeritler halinde özellikle kırmızı gri gibi renkler varken süzülen minik beyaz noktacıklar belirdi şelale şeklinde akan kristal noktacıklar gibi resmini çektim fakat çıkmıyor ne yazıkki net olarak çok ilginç bir durum bunun çözümünü yada aynı sorunu yaşayan arkadaş paylaşırsa sevinirim.
  • artık satılmıyor sanırım hiç bir yerde göremedim, taş gibi monitör walla aldım hiçte pişman olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

artık satılmıyor sanırım hiç bir yerde göremedim, taş gibi monitör walla aldım hiçte pişman olmadım

kesinlikle çok kaliteli
  • Vatanda,goldda falan yokmu artık bu monitör ?

İstanbulda bulamazmıyız ?
  • 25.02.2010 tarihinde Vatan Bilgisayardan 387,21 TL +3 havale masrafıyla +390.21 TL aldım 8 ay; 3 hafta; 3 gün 266 gün gecti alalı Lg w2261 vp pf lcd mönitörün arıza durumda Hydudai Q770 marka crt mönitörü kullanırım diye saklıyordum Lcd mönitör düsündügüm gibi arıza vermedi cok saglam bir mönitör sorunsuz simdilik kullanıyorum

Lg 2261 vp pf mönitör almak istiyenler 400 tl
    http://www.biarada.com/lg-lcd-21-5-w2261vp-pf-lcd-2ms-wide-siyah-dvi/fiyati/912517

Yukardaki linkte kalmamıs burda var 413 tl Havale İndirimli: 405,21 TL
    http://www.evindenal.com/urun/lg-w2261v-pf-21-5-lcd-monitor-p-siyah-2ms-hdmi-hd.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 18 Kasım 2010; 19:07:31 >

• Evet arkadaşlar bendede aynı monitör var. Fakat daha 2 gün önce birşey keşfettim. Monitörden ses geliyor. Zııııyyy diğe çok ince bir ses , kasa çalışırken duyulmuyor bile. Kapalıyken sesi kesiyor ama ekrana görüntü geldiği gibi başlıyor ötmeye. Hepsiburadadan almıştım . Acaba garantiye göndersem mi? Ses rahatsız edici değil , hatta duymak için bir 10 cm kadar dibine girmeniz lzm ama benim endişem yarın öbürgün başka bir sorun çıkartması.

Aynı monitöre sahip arkadaşlar ekranda görüntü var iken ses geliyor mu diğe bakabilirler mi? Monitörün arkasındaki Lg yazısına kulağınızı dayayıp bir dinler misiniz? Acaba bendeki genel birşey mi? yoksa bir problem mi? oluştu diğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 18 Ocak 2011; 0:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Evet arkadaşlar bendede aynı monitör var. Fakat daha 2 gün önce birşey keşfettim. Monitörden ses geliyor. Zııııyyy diğe çok ince bir ses , kasa çalışırken duyulmuyor bile. Kapalıyken sesi kesiyor ama ekrana görüntü geldiği gibi başlıyor ötmeye. Hepsiburadadan almıştım . Acaba garantiye göndersem mi? Ses rahatsız edici değil , hatta duymak için bir 10 cm kadar dibine girmeniz lzm ama benim endişem yarın öbürgün başka bir sorun çıkartması.

Aynı monitöre sahip arkadaşlar ekranda görüntü var iken ses geliyor mu diğe bakabilirler mi? Monitörün arkasındaki Lg yazısına kulağınızı dayayıp bir dinler misiniz? Acaba bendeki genel birşey mi? yoksa bir problem mi? oluştu diğe.

geliyo genel bi şey, önceki sayfalarda bunu duyan arkadaşlar vardı

• bende şimdi baktım ama duyamadım, kasanın fan sesınden de anlayamamış olabılırım.
  • 26 sayfayı taradım. Diğer arkadaşlar arada bir çatırdama sesinden bahsetmişler. O uzun süreli kullanımlarda plastiğin genleşmesi yüzünden oluyor. Ama bende devamlı bir ses geliyor. Pc çalışırken duyulması çok güç ama kulağınızı arkadaki Lg yazısına dayarsanız çok net duyarsınız(Tabi öyle bir ses yoksa bende problem var demektir). Sanki küçük bir motor çalışıyormuş gibi kesilmeyen süregelen bir ses var. Teknik servisle görüşüceğim ama oradakilerede güven olmaz. Normal birşey deyip başındanda savabilir.
  • walla benden ne ses geliyor ne goruntude bi bozukluk yaklaşık 1 yılı geçti ekranı alalı hala ilk gunku gibi taş maşallah çok memnunum
  • Monitörden bende memnunum ama bu ses çıkabilecek bir problemin habercisi mi acaba ? Bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.