Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Arkadaşlar benim monitör bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor,kasa çalışmaya devam ediyor ama monitöre görüntü gelmiyor,DVI Power Saving Mode yazıyor ve alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor.Ancak sistemi yeniden başlattığımda açılıyor ve bir süre sonra tekrar oluyor.Neden oluyor acaba ve nasıl düzeltebilirim,şuan bile kapanma korkusu yaşıyorum

Aynı konuyu yeniden hortlattığım için özür dilerim. Daha önceden arada sırada yaşadığım bu olayı şimdi her 15 dk bir yaşıyorum. Hafta sonu Win 7 ultimate 64 bit sistem kurdum. Ayrıca işlemci anakart ve ram değiştirdim. Yüksek bir işletim sistemim oldu. Makineyi açıp herhangi bir program çalıştırmadığım halde 5 dk sonra uyku moduna giriyor. Tekrar açıldığında güç planlamasını yüksek performansa getirdim. Saat ayarı felan yok. Şu kadar sürede kapatılsın felan hepsin hiç bir zaman yaptım. 1 saat kadar sorunsuz çalıştıktan sonra yine uyku moduna alamaya devam ediyor. Hdmi + DVI ve analogdan ayrı ayrı denedim yine de oluyor. Elektrik akımını pc için ayrı monitör için ayrı prizden verdim. Yinede uyku moduna geçiyor kasa çalışmaya devam ediyor. Açıldığında 15 dk sonra uykuya geçiyor. Tekrar başlatıyorsun 1 saat sonra oluyor. İlk açıldığında anında oluyor. Böyle dengesizlik yapıyor.

Nasıl kurtulacağım. Üstelik hediye gelmişti....

Allah rızası için şu konuda bir yardım yapın ya. Kaç zamandır ne yaptıysam olmadı. İnternette kaç bin kişi bu sorunu yaşıyor. O kadar sayfa okudum tamam şu şekilde çözülüyor diye birşey okumadım. Nedir ya ne yapmam lazım. Nette, film izlerken, müzik dinlerken felan hiç farketmiyor. Bir anda gidiyor ve yazı ekrana geliyor. Sonra reset atmadan düzelmiyor.

•  *** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***
    1 Güc seceneklerini resimde görülen plan varsayılanları geri yükle kısımına tıkla
    2 plan ayarları dengeli olsun resimdeki gibi ayarla
    3 mouse ve kalavye dokunmadan 1 dakika bekle bekleme konumuna geçtigi an mouse veya klavye kulanarak mönitörü acılıyorsa
    4 sorun plan ayarlarındandı

mönitörü sürekli bekleme konuma gecirip dene power saving yazısı cıkarsa ekrankartına baglı olan kabloyu cıkarıp tekrar tak görüntünün gelmesi lazım ve mönitörün arkasına baglı olan kabloyu iyice taklımı konturol et sorun hala devam ediyorsa ekrankartın cift dvı varsa diger dvı kullan yine olmadıysa mönitörü teknik servise yolla senin ona yapacagın birsey yok

• Akşam deneyeceğim.

Yalnız ben win 7 kullanyorum. sizin verdiğiniz seçenekleri nerede bulacağım?

Monitörü teknik servise gönderdim. 1 gün kaldı geri geldi sorun yoktur diye.

bakalım hayırlısı
  • quote:

Akşam deneyeceğim.

Yalnız ben win 7 kullanyorum. sizin verdiğiniz seçenekleri nerede bulacağım?

Monitörü teknik servise gönderdim. 1 gün kaldı geri geldi sorun yoktur diye.

bakalım hayırlısı

arkadaş screenshotı win 7'den vermiş zaten. başlattan güç seçenekleri diye ara, yüksek performans seçeneği seçiliyken plan ayarlarını değiştirine tıkla
  • Tamam sağolun. Pek olacağını zannetmiyorum ama umudum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***
    1 Güc seceneklerini resimde görülen plan varsayılanları geri yükle kısımına tıkla
    2 plan ayarları dengeli olsun resimdeki gibi ayarla
    3 mouse ve kalavye dokunmadan 1 dakika bekle bekleme konumuna geçtigi an mouse veya klavye kulanarak mönitörü acılıyorsa
    4 sorun plan ayarlarındandı

mönitörü sürekli bekleme konuma gecirip dene power saving yazısı cıkarsa ekrankartına baglı olan kabloyu cıkarıp tekrar tak görüntünün gelmesi lazım ve mönitörün arkasına baglı olan kabloyu iyice taklımı konturol et sorun hala devam ediyorsa ekrankartın cift dvı varsa diger dvı kullan yine olmadıysa mönitörü teknik servise yolla senin ona yapacagın birsey yok

Dediklerini tek tek yaptım olmadı. Yok arkadaş. Talihim yok bahtım kara ne diyim ya.

• Bende win7 kullanmaktayım hiç böyle bir soruna denk gelmedim.Çok değişik bir durum olmuş.Yardım da edemiyoruz , ne diyelim allah sabır versin.En kısa surede umarım cozume ulaşır
  • bende monıtoru ılk aldıgımda kendı kendıne kapanıyordu burayada ılk aldıgımda yazmıştım servıse goturun bı kac gun test etsınler.
  • Monitör servise gitti. 2 gün boyunca kullanıldı ama bir sıkıntı çıkarmamış. Anakart, Ram veya Ekran kartı değişti diye monitör sorun çıkartır mı? Artık konuya buradan bakmaya başlayacağım. 1-2 başka kasada daha deneyeceğim. Aynı şeyler olursa artık yapacak birşey yok...
  • quote:

Monitör servise gitti. 2 gün boyunca kullanıldı ama bir sıkıntı çıkarmamış. Anakart, Ram veya Ekran kartı değişti diye monitör sorun çıkartır mı? Artık konuya buradan bakmaya başlayacağım. 1-2 başka kasada daha deneyeceğim. Aynı şeyler olursa artık yapacak birşey yok...

Bilgisayarını kasası ile teknik servise ver arızanın hangi donanımda oldugu ögren
  • Selamlar..Monitörü temin etmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla ;

http://forum.donanimhaber.com/m_50274663/mpage_1//tm.htm#50574018vv

iyi forumlar
  • Slm arkadaşlar, bu monitörü tv olarakta kullanabilirmiyim?
    Arkasında scart girişi yok, hdmi ı scart çeviriciyle bunu yapabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejalotto -- 16 Ekim 2011; 20:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Slm arkadaşlar, bu monitörü tv olarakta kullanabilirmiyim?
    Arkasında scart girişi yok, hdmi ı scart çeviriciyle bunu yapabilirmiyim?

hdmi-scart çevirici ile olabilir. tv nin hdmi girişi varsa direk bağlayın. ama çevirici ile görüntü bozulabilir belki denemek lazım.
  • arkadaşlar bu f-engine, sinema-game modunu falan nasıl kullanacağımızı bilen birisi anlatabilirmi?
    Hdmi kablo bağlı ancak fortemanager'de bunlar kapalı gözüküyor, ayrıca monitörün yanındaki düğmelerden bu modlara geçiş yapabiliyorum ama kaydedemiyorum yani menü kapanınca otomatik olarak eski haline dönüyor.
  • monitörü analog bağlıyordum, pc değiştirince dvi dan bağladım ama game mod görünmüyor, sadece hdmi bağlantıdamı cıkıyor bu game modu?
  • cok guzel monıtordur 1 sene yı gectı massallah hıc problem cıkartmadı
  • ürünü piyasada bulamadım satmayı düşünen arkdşlar iletişime geçerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

monitörü analog bağlıyordum, pc değiştirince dvi dan bağladım ama game mod görünmüyor, sadece hdmi bağlantıdamı cıkıyor bu game modu?

aynen hocam.. sadece HDMI'da game mod etkinleşiyor..

quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

ürünü piyasada bulamadım satmayı düşünen arkdşlar iletişime geçerse sevinirim.

şuan üretilmiyor ama üretilse iyi paraya satacaklar sanırsam.. nedense gerçekten kaliteli olan malları adamlar, üretimini belli bir yerde bırakıyorlar.. devam etse hala çatır çatır satacak bir ürün.. bende gayet memnunum..

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

monitörü analog bağlıyordum, pc değiştirince dvi dan bağladım ama game mod görünmüyor, sadece hdmi bağlantıdamı cıkıyor bu game modu?

quote:

şuan üretilmiyor ama üretilse iyi paraya satacaklar sanırsam.. nedense gerçekten kaliteli olan malları adamlar, üretimini belli bir yerde bırakıyorlar.. devam etse hala çatır çatır satacak bir ürün.. bende gayet memnunum..

dostum monitör HDMI'da bağlı ancak ne game mod görünüyor nede f-engine çalışıyor, nerde yanlış yapıyorum ben ya

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

quote:

dostum monitör HDMI'da bağlı ancak ne game mod görünüyor nede f-engine çalışıyor, nerde yanlış yapıyorum ben ya

valla normalde game modenin açılması gerek.. lg'yi arayıp destek al o halde..

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.