Şimdi Ara

LG WEBOS (YENİ) GÜNCELLEME GELDİ yapan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 43UJ701V Televizyon'uma güncelleme gelmiş daha yapmadım yapan varmı sıkıntı varmı güncellemede çok belirgin gözle görülür değişiklik varmı menülerde falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görüntü daha canlandı fakat hdmi da bi çok özellik kısıtlanmış.true motion da dahil.
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    Truemotion kısıtlandı yazmışınız ben hdmi kullanmıyorum ama görüntüde titreme falan oluyormu eskisinden çok yani keşke güncellemeseydim diyormusunuz korkuyorum valla güncellemekten göruntü bozulur diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53Burhan53 -- 21 Aralık 2017; 2:13:11 >
  • kesinlikle titreme oluyor 60fps dışındaki tüm videolarda denedim oyun oynamıyorum onu test etmedim. keşke güncellemeseydim. belki bi hatadır gelicek güncellemede düzeltirler. onun dışında performansı arttı menu gezerken hızı fark ediyorum. ama bana sorarsanız güncellemeyin. diğer uygulamalarda ayarlarda kısıtlama yok tek hdmi da var. acaba eski bi versiyona dönsem garanti dışı kalırmı?
    Titreme oluyor dediniz hdmi'da oluyor dimi normal kendi uydusunda olmuyor eskisi gibi yayınlar ben hdmi'i kullanmıyorum düzeltirler zaten öyle geliyor bana normal uydu yayınında sıkıntı yok derseniz güncelleme yapacağım bende sizden haber bekliyorum. Garantı dış kalırmı diye Lg' canlı destek kısımından yarın bir sorun istersenuz en sağlıklı bilgiyi onlardan alırsınız.

• başka birine sordum hdmi da sorun olmadıgını söyledi Tv den Tv ye farkmı var anlamıyorumki. Evet sadece şuanda hdmi da sıkıntı trumotion ayarı ve bi çok ayara erişimim yok. diger uygulamalarda problem yaşamadım güncelliyebilirsiniz.
    Android'de güncellemeden sonra bazi telefonları resetlemek format atmak gerekir güncellemenin sağlıklı olmasi için. acaba böyle bir durum söz konusu olabilirmi kanallarıni kaydedip fabrika ayarlarına bir dönsen bir ihtimal belki düzelir.

• fabrika ayarlarına dönmek yazılımı geri yüklemiyormuş bi fark olucağını sanmıyorum kapatıp açtım defalarca düzelmedi
    Yazılımı geri almayacağını biliyorum android'de başıma çok geldi yazilımın stabil çalışması için sıfırlama yapardım sorunlar düzelirdi o bakımdan söyledim ben işe yararmi bilemeyiz tabiki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.