Bildirim
LG X130 EKRAN DEGISTIRME
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: backpackingman
ARKADASLAR LG X130 MARKA NETBOOK UMU DUSURUP EKRANINI KIRDIM. GARANTIDEN 150$ GIBI BIR FIYAR ISTEDILER. SIZCE BASK A BIR YERDEN DEGISTIRME SANSIM VARMI? VARSA BU ISI YAPAN ARKADASLARDAN HABER BEKLIYORUM.
Bende X13o Kullanıcısıyım O Ekranın O Kadar Pahalı Olacağını Hiç Düşünmemiştim.Git Bilgisayar Parçası Satan Yerlere Neredeyse Yarı Fiyatına Bulursun.
İyi Forumlar. -
yaptıran varsa bana da lazım. nerde yaptıdınız ve kaça? -
LG x130 bilgisayarımın ekranı aşağıdaki gibi. Tavsiyeleriniz nedir?
-
merhaba, aynı sorun bugün abimin bilgisayarının başına geldi model aynı lg x130.Çözüm yollarını ararken bu mesajı gördüm ve belirtmek istedim.Bilgisayarı kapayıp f11 tuşuyla recovery yaptığımda sorun düzeldi bu şekilde arızası olanlar direk format atsın problem kalmıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan3535
aynı sorun bende de var. recovery yapmama rağmen düzelmedi. çözüm bulan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_blackeagle
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan3535
aynı sorun bende de var. recovery yapmama rağmen düzelmedi. çözüm bulan var mı?
Ekranin baglanti soketlerinde sıkıntı olusuyormus. 100 _150tl masrafi varmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X