Şimdi Ara

LG X200 Servis Anakart Yandı Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, LG X 200 netbook un adaptörü 19 V, ben yanlışlıkla masanın üstünde duran 10 V luk bir adaptörü 1 saniyeliğine taktım, hatta tam takmadım degdirip çektim. Adaptörün giriş yerinden anında duman çıktı ve artık netbook şarj olmuyor.

Adaptörün girdiği parça (Power Connector) anakarttan ayrı bir parca bir kablo ile anakarta bağlanıyor. Benim tahminim bu parçanın yandığı yönünde idi.

Netbooku LG Yetkili servisi TECPRO ya görütdüm, anakart yanmış, 500 TL fiyat çıkardılar, zaten aleti 530 TL ye 12 taksitle almıştım,
    olabilir VRM(Voltage Regulator Module) o parçanın üstünde değil de anakartta olabilir bu kadar ince ayrıntıyı bilemiyorum.

Bu konuda uzmanlardan görüş alabilir miyim ya da İstanbul'da uygun güvenilir LG Netbook teknik servisi önerebilir misiniz? Teşekkürler.

• Anakart değilde voltaj regülatörünü yaktın galiba.Ama kötü ihtimalle anakarta giden elektrik akım olarak dengelenmeden gitti ve devre çiplerini yaktı.Çipler yandıktan sonra anakartı çöpe atabilirsiniz Herneyse, İstanbulda oturmuyorum üzgünüm,servis konusunda yardımcı olamayacağım
  • Evet iste VRM dediğim kısım nerde ben de bilmiyorum anakartın üstünde ise onu değiştirmek yok o küçük parçanın üstünde ise onu değiştirmek gerekir ama dediğim gibi bilmediğim bir konu. Cevap yazdığın için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.