Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150'ye JBL GO 2 almıştım, daha 1 ay olmadı. Fiyat ve boyutuna göre memnundum, şimdi bunu gördüm ve almak istiyorum biri beni durdursun hiç ihtiyacım yok. Ama borcumda yok. İleride bir gün ihtiyacım olur mu bilmiyorum
  • Sony SRS-XB01B 'ye sahibim. Minicik birşey. Bu hoparlöre geçsem sesi ne kadar farkeder acaba?
  • Gece gece aldırdınız 😂 Stokta kalmaz diye hızlı kargo tercih ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacım yok ama eski LG Music Play P7 yi dayıma hediye etmek için aldım

• :SworD: kullanıcısına yanıt
    2015 senesinde Bende bimeksten 80 tl ye almıştım p7 modelini dün letgo ya koydum ilk mesaj atan aldı 130 tl ye.baya uygun verdim heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    dur karışma hocam, bırak alsınlarki sonra biz bunu niye aldık deyip letgo 'da yarı fiyatına satışa koysunlar. işte o zaman biz 2. level master yoda ölücüler devreye girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Şubat 2020; 8:19:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacım vardı Çinli arayışındaydim. Biraz daha verip aldım. Boyutu büyük gözüküyor umarım taşınabilirlikte sorun çıkarmaz sırt çantasına sigar

Düzenleme : 700 gr mış çokta portatif değil. 12 saat dışarısı için ya çok fazla ya da kamp yaparsan az bi süre almasam mı çok kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacasi_camurlu -- 7 Şubat 2020; 8:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

imzamdan anlasilacagi uzerine ben 5 adet ses sistemi olan,ses frekanslarina hakim,30 kusurde kulakliga sahip bir muzik manyagiyim,hem uretiyor hem dinliyorum,ve diyorum ki "markaya bakmayin"

bakiniz bu 2+1 sistem 40w subwofer +2x10w hoparlore sahip,bu fiyata alabileceginiz en iyi ses sistemi budur,verilerle konusuyorum markaciliga gerek yok.

Music D.J D6380 Kablosuz 2+1 USB SD Bluetoothlu Extra Ses Sistemi 399,80 TL yerine 339,90 TL
    https://urun.n11.com/2arti1-ev-sinema-sistemi/music-dj-d6380-kablosuz-21-usb-sd-bluetoothlu-extra-ses-sistemi-P367342680
    Basliktaki urunle seninki arasinda adil bir kiyaslama yapmak mumkun degil cunku kullanim alanlari farkli

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    şimdi bu fiyata gidip bende 5+1 ses sistemi koysam mantığı kalmaz. Amaç portatif taşınabilir aynı zamanda dahili mikrofonu da olduğundan konuşmayada imkan veren bir cihaz almak. Arkadaşımınkini dün test ettik çok güzel alet herkes memnun kalacaktır
  • cek kullandim 25 liralik , bir de denizbank indirimi vardi yine 25 lira .. denizbank indirimi kisi limiti olan bir indirim, belki bitmistir, donem ici alisverise dusunce anlariz
  • mr.burhanbey kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ürünün ücretini ödediğiniz anda Stoktan düşüyorlar, kargoya verildiğinde değil. O yüzden Hızlı gönderi yerine Normal gönderi de seçebilirsiniz. Tüm sitelerin çalışması bu şekilde diye biliyorum.

• Tizleri nasıl acaba ?
  • Fiyat cok iyi.
    Allahınız yok mu sizin.
    Almıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar85 -- 7 Şubat 2020; 9:37:36 >
  • Anker Soundcore Motion Q’ya göre ses kalitesi nasıldır acaba? Motion+ 500 bandını bekleyip daha kaliteli bir şey almak mi mantıklı? Motion Q ile aynı kalitede ses veriyorsa almak mantıksız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

cek kullandim 25 liralik , bir de denizbank indirimi vardi yine 25 lira .. denizbank indirimi kisi limiti olan bir indirim, belki bitmistir, donem ici alisverise dusunce anlariz
    Anında dönem içinde görüntüleniyor.

• dün aldık, hemen kargoya verdiler. bugün hepsijet teslim edecek. hem ucuz hem hızlı

• 254 lira halen onayda bekliyor olmasina ragmen hepsi burada kampanya indirimi basligi ile 25 lira donem icinde yerini almis yukaridaki forumdasin belirttigi gibi
  • Valla bende sipariş ettim 25 lira hediye çeki + deniz bonusdanda 250 ve üzeri alışverişe 25 tl gelirse çok uyguna gelecek :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıladam

Anında dönem içinde görüntüleniyor.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam 50 lira indirimli almış olduk bedava valla

• Arkadaşlar JBL Clip var bende ilk olanlardan artık bataryası rahmetine kavuşmaya başladı acaba bunu alsam yeterli gelir mi sesi bassı tizi JBL'den küçük olmasına rağmen aşırı memnundum ama sürekli powerbanka bağlı yaşıyor bitkisel hayatta gibi bi yardımcı olun.
    İnceleme yapan biri var Youtube'da Türkçe olarak oda maşallah yazanı okumuş inceleme yazmış bide başlığa.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.