|
Bildirim
|
İhtiyacım var mı? Hayır.
Param var mı? Borç içindeyim, Hayır. Aldım mı? Evet. Ölücülük bunu gerektirir. Teşekkürler. |
Tam alıyordum sonra dedim ki sen etin budun ne ki 300 lira hoparlöre veriyorsun. Ve almadım
|
Ne çok iradesi zayıf ve kendisine söz geçiremeyen insan varmış; hepsi de sürü psikoloji ile hareket ediyorlar. Onlar boşluğa atlarsa sen de mi atlayacaksın, ihtiyacın yok ama alıyorsun. Gereksiz yere harcadığın paraya yazık.
|
dur karışma hocam, bırak alsınlarki sonra biz bunu niye aldık deyip letgo 'da yarı fiyatına satışa koysunlar. işte o zaman biz 2. level master yoda ölücüler devreye girecek.
|
yeni türkiyeye hoşgeldiniz hocam.
size bir şey diyeyim mi buradaki insanların çoğunun sıcak fırsatlara saldırmasının sebebi stok yapmak. çünkü yarın gerçekten ihtiyaç olduğunda uygun fiyata alınamayacağına dair bir inanç var. ki gerçek de. 4 yıldır sıcak fırsatları takip ediyorum. iyiki etmişim de en azından ayakkabı stoklamışım indirimlerle yoksa şimdi 300 400 tller verecektim az biraz konforlu bir ayakkabıya. bluetooth hoparlörüm var ama aldım çünkü 2 yıl sonra bu kalibrede cihazlar 1000 tl olacak. olabilir? niye olmasın? şimdi boşa verilmiş 270 tl ihtiyaç halinde verilecek 1000 tlden daha mantıklı |
Çok boktan bir duygu bu ya.
Kendimi kandırıyorum ihtiyacım var diye :) |
kapağı sen tam oturtamıyorsundur kesin. yoksa imkansız yani. nasıl oturtacağını bilmiyor da olabilirsin.
|
Kapak nasıl oturmuyor? Bence sen beceremiyorsun, kapanmadığını anlat nasıl kapanmıyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 6 Şubat 2020; 11:44:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
|