Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hüşke

Bu bir hastalık mı? Her şey ihtiyaçtan mı alınır diyorum almaya karar veriyorum,ama sonra ihtiyacım yok diyorum vazgeçiyorum
    Vazgecmeniz bile super birsey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok boktan bir duygu bu ya.
    Kendimi kandırıyorum ihtiyacım var diye :)
  • Aldim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tribit diye geldim, gidiyorum. Benim gibi sıcak fırsat sendromlulara geçmiş olsun .

• imzamdan anlasilacagi uzerine ben 5 adet ses sistemi olan,ses frekanslarina hakim,30 kusurde kulakliga sahip bir muzik manyagiyim,hem uretiyor hem dinliyorum,ve diyorum ki "markaya bakmayin"

bakiniz bu 2+1 sistem 40w subwofer +2x10w hoparlore sahip,bu fiyata alabileceginiz en iyi ses sistemi budur,verilerle konusuyorum markaciliga gerek yok.

Music D.J D6380 Kablosuz 2+1 USB SD Bluetoothlu Extra Ses Sistemi 399,80 TL yerine 339,90 TL
    urun.n11.com
    Music D.j D6380 Kablosuz 2+1 Usb Sd Bluetoothlu Extra Ses Sistemi - n11.com
    https://urun.n11.com/2arti1-ev-sinema-sistemi/music-dj-d6380-kablosuz-21-usb-sd-bluetoothlu-extra-ses-sistemi-P367342680

• meizu a20 var yetiyor ama bunuda alasım var kendime hakim olamıyorum :D
  • İhtiyacım vardı aldım çok teşekkürler

• unsal1903 kullanıcısına yanıt
    Kart kaydı nasıl yapılıyor. Beceremedim bi türlü

• arkadaşlar ürün şarjlı dimi? kayak yaparken sırt çantamda taşicam elektrikliyse üzücü bi gol olur benim açımdan :D

aldık bakalım haber veren arkadaşa teşekkürler. jet kargo seçtim bakalım yarın gelcek mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

arkadaşlar ürün şarjlı dimi? kayak yaparken sırt çantamda taşicam elektrikliyse üzücü bi gol olur benim açımdan :D

aldık bakalım haber veren arkadaşa teşekkürler. jet kargo seçtim bakalım yarın gelcek mi :D
    Evet şarjlı. 5200mAh bataryası 3,5 saatte şarj olup, ortalama 12 saat kullanım ömrü vadediyor.
  • Hakkaten ihtiyacınız yoksa böyle şeylere para vermeyin. Ha ben bahçem var dışarda dinlerim mangal yaparım bir yandan vs diyorsanız ayrı. Onun dışında işe yaramaz zaten evde. Kulaklık neyinize yetmiyor.

Umarım kararsızları ikna etmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 6 Şubat 2020; 20:22:7 >
  • Bluetooth versiyonu kaç arkadaşlar?

• Durduk yere olsa da olur olmasa da bir ürün aldık.

• Bu sefer bende kaçamadım. Büyü gibi bişey ya sıcak diyorlar yanıyor diyorlar alıp geçiyorum. Hayatımda ihtiyaç duymadım duymam gibi de. Çok acayip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 adet mifa a10u stereo kullanıyorum. Yoksa kaçırmaz alırdım. Şeytan dürttü al sat için. Fakat dinlemedim.

• Nasıl vazgeçiliyor?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.