Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bendede aynı durum var kargolamıyorlar. İadelerden kargolayacaklar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemoktem C kullanıcısına yanıt
    O tatsız bi durum olur gercekten .. bnde yarın bir arayıp stok sorarım gelişmeleri yazarsanız çok iyi olur bnde paylaşacağım.. birde sıfır açılmamış kutu kendini belli eder diye düşünüyorum güvenlik sticker i falan yokmudur biyerlerinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cuma akşamı sipariş verdim pazartesi günü elime ulaştı. Ürün sıfırdı çizik teşhir falan herhangi bir sıkıntısı yoktu, paketleme tamdı. Usb kablosu beyaz hoparlör siyah.Fiyat performans olduğunu düşünüyorum.Ürün Ekim 2018 üretimi.

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Sizin ürünlerden biri bende daha elime geçmedi ama iade edeceğim gibi.
    Merak etmeyin kutuyu açmadan iade ederim ben sonradan bir bt hoparlör için 280tl vermek gözümde büyüdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Şubat 2020; 15:52:1 >
  • Sıkıntısı mı var hocam?
    Gözümüze çarpmaya bir problem varsa kontrol edelim hepimiz

• kymelria kullanıcısına yanıt
    Daha gelmedi ptt kargoya verildiği için bekliyorum hala.

• Dün site üzerinden kargo durumunu sordum ve ürünün sayfasında üretim tarihini neden belirtmediklerini sordum. Bugün cevap geldi. Ürünler 2018 üretimmiş ayrıca kargo için özür dileyip 15 tl hediye çeki yüklemişler hesaba.

• Ürün geldi çok beğendim 3. Blutut hoparlörüm arabada dinlemek için almıştım iyiki almışım haber veren arkadaşa teşekkürler

• Şimdi de siparişinizi iptal edin yada 1 gün sonra iptal edeceğiz diye mesaj atmışlar. Tedarik edemiyorlarmış şansa bak ya. Bi alamadık hoparlörü
  • 2 adet sipariş vermiştim. 1ini açmadım bile. 2sini de iade edeceğim yarın. Benim beklentimi karşılamadı. 75 tl ye aldığım mifa A1 benim için yeterli imiş. Bunu farkettim ve bt hoparlör defteri benim için kapanmış oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Benimki de geldi beyler ses kalitesi bence fiyatına göre çok iyi , hele ki Android kullanıcıları playstore'dan RE equalizer'ı indirip ince ayarlarını yaparlarsa sesi daha da iyi hale getirebilirler bildiğimiz eq'lar gibi değil bu program , android'den bağımsız kendi ses motoru var gerçekten çok fark yaratıyor ben kullanırım bu ürünü
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiseschematics.reeq01&hl=en
    RE Equalizer da band pass filtre var mı acaba? Hoparlörün sesi ekolayzer olmadan çok boğuk geliyor. Daha çok konuşma dinliyorum. Konuşmaları zor anlıyorum. Elimde boom Bluetooth hoparlör var. Onda da aynı sorunu yaşıyorum. Müzikte ya da konuşmacı sesinde olmayan ekstra bir bass ekliyor iki hoparlör de sese.

• İlk günlerde yazmıştım, "ürün arızalı geldi" diye. Daha sonra türlü türlü denedim, ürünün arızalı olduğunu teyit ettim.
    İade talebi oluşturdum ve gönderdim. Değişim yaparlarsa ne mutlu. Yok, servis mervis derlerse direkt para iadesi isteyeceğim.

Evet arkadaşlar, başlıkta sayfalarca okuduğunuz şeylerden; bir sipariş verdiğinizde ürün arızalı çıkarsa bu durum sizin gerizekalı olduğunuz anlamına geleceğine ikna olmak üzereyseniz, bir kez daha düşüşnün. Siz gerizekalı değilsiniz, ürün arızalı.
    Tam tersi de olabilir ama "varsayılan" olarak durum budur.

Bayılıyorsunuz trol beslemeye.
  • Ekolayzer değil de Android te low pass, high pass, bad pass filtre uygulaması var mı? Konuşma dinlerken sesler boğuk geliyor, bass biraz fazla.

• lg xboom uygulaması ile iphone dan cihaza bağlanabilen oldu mu lg xboom ve music flow uygulamalarının ikiside görmedi normal bağlantıda sorun yok

birde bana ses çok yüksek gelmedi yeterli mi yeterli gayet güzel cihaz ama ses yüksekliği biraz beklediğime göre biraz hayal kırıklığı yaşattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elime ulaştı ama ambalajından işkillendim. resimde görüldüğü gibi ağzı poşetin içindeydi kutu. poşeti yırtarak açmadım ağız kısmından bantlıydı. kutunun üstünde güvenlik bandı yoktu. garanti belgesini türkiyede kutuyu açıp koymuşlar sanırım. ktusuna da yapıştırabilirlerdi. size de böylemi geldi ürün? 2. el olduğuna dair bir iz yok gibi ama emin olmak istedim

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor

• drarter kullanıcısına yanıt
    Androidde de bağlanmıyor.

• paladinho kullanıcısına yanıt
    Evet şuan aktif kullanıyorum gayet memnunum, yeterli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying_Hero

İlk günlerde yazmıştım, "ürün arızalı geldi" diye. Daha sonra türlü türlü denedim, ürünün arızalı olduğunu teyit ettim.
    İade talebi oluşturdum ve gönderdim. Değişim yaparlarsa ne mutlu. Yok, servis mervis derlerse direkt para iadesi isteyeceğim.

Evet arkadaşlar, başlıkta sayfalarca okuduğunuz şeylerden; bir sipariş verdiğinizde ürün arızalı çıkarsa bu durum sizin gerizekalı olduğunuz anlamına geleceğine ikna olmak üzereyseniz, bir kez daha düşüşnün. Siz gerizekalı değilsiniz, ürün arızalı.
    Tam tersi de olabilir ama "varsayılan" olarak durum budur.

Bayılıyorsunuz trol beslemeye.
    beyler adam gerzek değilmiş ürün arızalıymış ya :)
    ürün bozuk olmaz kesinlikle bizdedir sorun

• drarter kullanıcısına yanıt
    Pk5 ve pk7'nin uygulama desteği varmış. Pk3 'ün maalesef yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.