Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun hocam, eğer tekrar stoka girerse değişim talep edin bence.

Benimki de bugün geldi, ses kalitesi, ses seviyesi hoşuma gitti.
    Yenilenmiş, kullanılmış cihaz yorumlarından sonra biraz tedirgin oldum kutu ve paketinden belki olabilir dedim ama üründe çizik, iz vs yok bende. Ekim-2018 üretimiymiş bendeki cihaz da.
    Aux ile de denedim bir sorun yaşamadım.

Fırsat üzerinden bu cihaz yerine kablolu-mobil olmayan cihaz önerenler, kulaklık önerisinde bulunanları görünce de şaşırıyorum.
    Mesela benim elimde kablolu kablosuz kulaklıklar mevcut. 5.1, 2.1 ses sistemleri vede bluetooth hoparlörler mevcut.
    İnsanların ihtiyaçları ya da öncelikleri sizden farklı diye bu tavırlar neden ki yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkörtıl -- 7 Şubat 2020; 22:47:24 >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    hocam çok artiz bi tavırda ben her şeyi biliyorum havasında ayzıyorsun. ürün 100 tl daha ucuz, neden satılmasın ? neden refurbished olsun ?

ucuza anker kulaklık ta sattı hb onlar da mı tamir edilmiş ? tr de blutut hoparlör kültürü olmadığı için ve lg de pahalı sattığı için rabet yoktur model eskimesin ya da az kar edip elden çıkaralım demişlerdir. çok zor bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myd

Eline geçip de teste eden arkadaşlar var mı yanlış yaptığım bir husus? Bu yukarıda becerememişsin diyen arkadaş neyi becerememişim daha eline bile almamışsın cihazı neyin kafasını yaşıyorsun sen? Bendeki çalışmıyor işte arkadaşım sana gelen isterse 100 bin kat iyi çalışsın bendeki çalışmıyor!

Dua et telefonda yer kalmadı video için yarıda kesildi, arızalı gelen ürün için zaten sinirliyim, bir de senin gibi asparagas arkadaşlar yardımcı olmak yerine ezbere konuşuyor ya bu daha da sinirlendiriyor beni.

Alıntıları Göster
    Ben seni sinirlendirmeye filan calismiyorum, atismaya yer ariyorsun , cihazi daha acamiyorsun firmaya ona buna laf atiyorsun, simdi de beni hedefe koydun

Millet patir patir yorum yapiyor, fotograf koyuyor, demek ki cihazlar saglam. Herkes yalan soyluyor da bir sen dogrusun yani

Ya da lg nin sana bir garezi var.. baska bir olasilik aklima gelmiyor saymak icin cunku sana gore herkes kabahatli bir sen haklisin .. sana bir hakaret vs etmiyoruz, herkes ufak tefek hatalar yapmis sonra cozmus halletmis , sen de kurcala acarsin

Ama dur esas benim cihaz yarin teslim, umarim acilir, yoksa iyice dalga konusu olacaksin konuda bu saga sola satasmanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam 2018 ürünü zaten ne yapacaklardı turşusunu mu kuracaklardı? 2018 model olduğunu görünce çok bile vermişim dedim. Ürünü beğendim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: myd

Eline geçip de teste eden arkadaşlar var mı yanlış yaptığım bir husus? Bu yukarıda becerememişsin diyen arkadaş neyi becerememişim daha eline bile almamışsın cihazı neyin kafasını yaşıyorsun sen? Bendeki çalışmıyor işte arkadaşım sana gelen isterse 100 bin kat iyi çalışsın bendeki çalışmıyor!

Dua et telefonda yer kalmadı video için yarıda kesildi, arızalı gelen ürün için zaten sinirliyim, bir de senin gibi asparagas arkadaşlar yardımcı olmak yerine ezbere konuşuyor ya bu daha da sinirlendiriyor beni.

Alıntıları Göster
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 7 Şubat 2020; 23:23:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

böyle ufak cihazlarla müzik dinlediğini sananlara çok üzülüyorum mesele taşınabilir olması değil,bu parayı bir kulaklığa versen hayatla bağını koparmaya yeter,müzikten aldığın hazda cabasıdır. ha ben elektronik müzik ve pop türevlerini dinliyorum diyenler için uygun tabi,ama şöyle jazz,funk,blues dinleyenleri üzer,çünkü frekans aralığı bu tarza uygun değil.

özet:iyi müzik iyi bir kulaklık gerektirir,bu cihazlarla açık alana gidip kimseyi ''müzik'' zevkinizle rahatsız etmemeniz dileği ile
    Hakli olabilirsin ama kulaklikla birden cok kisiyle dinleyemiyorsun, farkli amaca hizmet urunler yani

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Ben seni sinirlendirmeye filan calismiyorum, atismaya yer ariyorsun , cihazi daha acamiyorsun firmaya ona buna laf atiyorsun, simdi de beni hedefe koydun

Millet patir patir yorum yapiyor, fotograf koyuyor, demek ki cihazlar saglam. Herkes yalan soyluyor da bir sen dogrusun yani

Ya da lg nin sana bir garezi var.. baska bir olasilik aklima gelmiyor saymak icin cunku sana gore herkes kabahatli bir sen haklisin .. sana bir hakaret vs etmiyoruz, herkes ufak tefek hatalar yapmis sonra cozmus halletmis , sen de kurcala acarsin

Ama dur esas benim cihaz yarin teslim, umarim acilir, yoksa iyice dalga konusu olacaksin konuda bu saga sola satasmanla

Alıntıları Göster
    Arkadaşım senin anlamada güçlük problemin var sanırım ya da okuduğunu yorumlayarak anlama özelliğin mi var anlamadım. Kime nereye hangi firmaya laf etmişim ben? Bana gelen zımbırtı arızalı diyorum bu kadar basit. Kimseyi kötülediğim yok, aksine güzel cihaz orjinal duruyor diyorum ama açılmıyor. Bu benim beceriksizliğimden kaynaklanan bir sorun değil. Sana gelecek olan çalışabilir bu zaten olması gereken birşey. Forumda "aman ha sakın almayın, çalışmıyor, herkesin çalışmayacak" gibi saçma bir fikir yayma çabam yok. Benim çabam "kardeşim bendeki çalışmıyor, bu yüzden iade/değişim süreci başlattım, ilk istediğim değişim ama indirimli ürün hepsiburada satıcısında stokta olmadığından muhtemelen iade olacak" diyorum. Kurcalamayla falan filan olacak bir durumu yok zaten basit bir cihaz neyini beceremeyelim de ordan oturduğun yerden kesinlikle ürünün çalışıyor ama sen yapamıyorsuna getiriyorsun? Yarın senin meret de gelsin, çek videoyu madem nasıl açıyorsun, ben neyi yanlış yapıyormuşum kurcalattırarak anlat işte ben de bunu merak ediyorum bizi aydınlat.

myd @ 7 Şubat 2020 16:42:37

Arkadaşlar dün aldım bugün geldi, gelir gelmez test edeyim dedim bir hevesle ama cihaz açılmıyor Ne yaptıysam açılmadı, şarja takıyorum şarjı full gösteriyor, resete basıyorum hiç tıklamıyor. Velhasıl arızalı ürün geldi. Hepsiburadayı aradım birebir değişim istedim şuan mail ile yanıtlarını bekliyorum ama muhtemelen stokta yok diyecekler ve çok üzüldüm... Zira elimde lg musicflow p5 var, onun kalitesine istinaden bu daha iyidir diye fiyatı görünce hemen atladım ve aldım ancak hevesim kursağımda kaldı... Muhtemelen iade olacak meret. Servisle şunla bunla uğraşmak istemiyorum.

myd @ 7 Şubat 2020 16:45:00

Dostum benim de geldi ama hiç açılmıyor :/ bendeki musicflow p5 gibi kalitelidir diye atladım aldım ama birebir değişim istedim. Acaba direk iade mi etsem sorunları varmış sanırım?

myd @ 7 Şubat 2020 17:12:44

Arkadaşım keşke açmayı becerememiş olsam ama o kadar da mal değiliz çok şükür. Zaten lg musicflow p5 kullanıyorum. Bu da aynı b.kun laciverti. Şarja takıyorum yeşil yanıyor. Şarj full. Resete basıyorum tık yok. On/off tuşuna zaten ne kadar bastım hatırlamıyorum bile. Velhasıl cihaz arızalı. Yenilenmiş ya da çakma gibi durmuyor ama açılmıyor işte. Çok biliyorsun madem taktik ver açalım nasıl açılıyor?

myd @ 7 Şubat 2020 17:53:27

Arkadaşım bana bozuk geldi diye sana gelecek olan sağlam olursa ben mi açmayı becerememiş oluyorum bu ne saçma bir mantık? Yüz kişi aldıysa arada 3-5 adet arızalı hatalı olanlar var forumda görünen o. Madem öyle yarın ürünün gelsin video çek nasıl açtığını, ben de bu akşam eve gidince videomu çeker koyarım youtube, buraya da linki atarım. Hangi yolları izliyoruz çok merak ediyorum bir tane on-off tuşu olan cihazda şarj full iken nasıl açmayı beceremiyorum acaba ben de çok merak ediyorum doğrusu

myd @ 7 Şubat 2020 22:29:28

• quote:

böyle ufak cihazlarla müzik dinlediğini sananlara çok üzülüyorum mesele taşınabilir olması değil,bu parayı bir kulaklığa versen hayatla bağını koparmaya yeter,müzikten aldığın hazda cabasıdır. ha ben elektronik müzik ve pop türevlerini dinliyorum diyenler için uygun tabi,ama şöyle jazz,funk,blues dinleyenleri üzer,çünkü frekans aralığı bu tarza uygun değil.

özet:iyi müzik iyi bir kulaklık gerektirir,bu cihazlarla açık alana gidip kimseyi ''müzik'' zevkinizle rahatsız etmemeniz dileği ile
    dostum bizim gibi profesyonel kulağı olmayan ince ayrıntılara önem vermeyenler için biraz ağır eleştiri olmuş ona keza görüntüye önem veren ben de almış olduğum cihazlar lüzumsuz yada pahalı gelebiliyor sese önem verenler için ancak yaz tatilinde kalabalık olmayan bir sahilde kamp yaparken uzun süre şarjı gidebilecek ortalama ses kalitesi olan bir cihazın (dandik bir bluetooth hoparlör bile kullanırken güzel oluyorken ) eksikliği için ideal olduğunu düşünüyorum birde kulağıma bir şeyler koyarak müzik dinlemek beni hep rahatsız ediyor ayrıca kalabalık olunca herkese kulaklık vermekte olmuyor bu ayrıntılar için herkesin kullanma nedeni ayrı olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 7 Şubat 2020; 23:42:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İşte bir yalnız mesajı

• Senin yarattigin polemik su . Ben ozgur irademle senin acmayi basaramadigini dusunuyorum, bu kadar basit , saatlerdir senin soyledigine inanip kendi dusuncemden uzaklasmami istiyorsun

Ustelik kendin sarjinin full oldugunu, sudur budur anlatiyorsun. Madem oyle iddiali iddiali konusuyorsun, peki madem, neden calismadigini da soyle , soz gelimi bir transistoru mu yanik ? Yahut pil mi temassizlik yapmis

Muhtemelen "ben ne bileyim" diyeceksin, e zaten ben de onu iddia ediyorum, sen calistiramiyorsun diyorum, eger bilgin olsaydi ve buna ragmen calismiyor diyor olsaydin sebebini de soyleyebiliyor olurdun

Benim dusuncem bu , bunda sinirlenilecek bir sey goremiyorum, yarin gelir benim cihaz da calismaz ise kalkar ozrumu de dilerim.. ama sen hic bir gerekce gostermeden cihazin calismadigini iddia ettiginde kusura bakma lg markasina senden daha fazla guveniyorum belki de

Nedir bu insanlari illa size hak verme mecburiyetinde gorme tavri ? Mecbur muyum lg nin malinin kusurlu olduguna inanmaya , benim gorusume gore bu cihazlara uzaksin, fiyat ve yorumlara gore aldin ama kullananiyorsun

Neden uzatiyoruz ki , ben buna inaniyorum

• hoparlörü alanlar şu playlisti çalıp seste çatlamalar bozulmalar oluyor mu deneyebilir.
    Spotify
    DAC test, a playlist by Miikka Tikka on Spotify
    https://open.spotify.com/playlist/3HIZ9LMKrEDVmcAt9ls9Nx

• quote:

Senin yarattigin polemik su . Ben ozgur irademle senin acmayi basaramadigini dusunuyorum, bu kadar basit , saatlerdir senin soyledigine inanip kendi dusuncemden uzaklasmami istiyorsun

Ustelik kendin sarjinin full oldugunu, sudur budur anlatiyorsun. Madem oyle iddiali iddiali konusuyorsun, peki madem, neden calismadigini da soyle , soz gelimi bir transistoru mu yanik ? Yahut pil mi temassizlik yapmis

Muhtemelen "ben ne bileyim" diyeceksin, e zaten ben de onu iddia ediyorum, sen calistiramiyorsun diyorum, eger bilgin olsaydi ve buna ragmen calismiyor diyor olsaydin sebebini de soyleyebiliyor olurdun

Benim dusuncem bu , bunda sinirlenilecek bir sey goremiyorum, yarin gelir benim cihaz da calismaz ise kalkar ozrumu de dilerim.. ama sen hic bir gerekce gostermeden cihazin calismadigini iddia ettiginde kusura bakma lg markasina senden daha fazla guveniyorum belki de

Nedir bu insanlari illa size hak verme mecburiyetinde gorme tavri ? Mecbur muyum lg nin malinin kusurlu olduguna inanmaya , benim gorusume gore bu cihazlara uzaksin, fiyat ve yorumlara gore aldin ama kullananiyorsun

Şimdi bir konuya açıklık getirelim. Kimin düşüncesi soyut kimin düşüncesi somut?

Ben elimde olan cihazı somut bir şekilde test ediyorum ve çalışmıyor diyorum bu bir iddia değil benim başıma gelen bir olay.

Senin düşüncen ise tamamen soyut, yani benim deneyip test ettiğim şeyi sen görmeden bilmeden denemeden incelemeden çalıştığını iddia ediyorsun.

Neden çalışmadığını ben bilmek zorunda değilim, sonuçta sıfır alıyorum paketi yeni açmışım ve arızalı ürünle karşılaşıyorum, bunun neden çalışmadığını ancak içini açıp öğrenebilirim ki; hangi salak sıfır aldığı şeyi iade veya değişim imkanı varken içini açıp arızanın kaynağını araştırma gereği duysun biraz mantıklı ol.

Senin cihaz geldiğinde çalışması gerek zaten, ürün alırken çalışması için para veriyorsun, bu olağan bir durum, benim de her ürün bozuk diye bir iddiam olmadığına göre ortada özürlük bir durum yok.

Senin görüşüne göre bu cihazlardan uzak olduğumu da belirtiyorsun ya, benim görüşüme göre senin gözlerin gerçekten görmüyor, videoda lg musicflow p5'in gözüne girmesi gerekirdi iyi görebilseydin. Bu cihazlara uzak olduğumu arızalı bir ürünü arızasından ötürü açamayışımdan çıkarman da içler acısı bir durum. Fiyatına bakarak aldım evet, yorumlara hiç bakmadım zaten kullanıyorum evde aynı markadan, daha üstün özellikleri olunca atladım direk aldım.

Neyse hadi bak işine tamam seninki çalışacak ok.

• quote:

Senin yarattigin polemik su . Ben ozgur irademle senin acmayi basaramadigini dusunuyorum, bu kadar basit , saatlerdir senin soyledigine inanip kendi dusuncemden uzaklasmami istiyorsun

arkadaş ben masus yaptığını düşünüyorum adamın canı sıkkkın zaten üzerine gitmen komik ama abartma niye bilmesin açmayı ha diğer cihazlar içinde aynı şey olacak değil ancak bozuk gelme ihtimali herkes için geçerli ki bu baya moral bozuyor arkadaşa aldığım daha önceki hoparlör güzel olunca kendim aynı hoparlörü aldım teşhir ürünü gibi eski püskü bişey geldi bende açıyordum kapanmıyordu şarj sorunları oluyordu test ettiğimde videoya çekip firmaya gönderdim ellerinde başka olmadığı için teşhiri göndermişler muhtemelen insanın canı sıkılıyor böyle şeyler olabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

arkadaş ben masus yaptığını düşünüyorum adamın canı sıkkkın zaten üzerine gitmen komik ama abartma niye bilmesin açmayı ha diğer cihazlar içinde aynı şey olacak değil ancak bozuk gelme ihtimali herkes için geçerli ki bu baya moral bozuyor arkadaşa aldığım daha önceki hoparlör güzel olunca kendim aynı hoparlörü aldım teşhir ürünü gibi eski püskü bişey geldi bende açıyordum kapanmıyordu şarj sorunları oluyordu test ettiğimde videoya çekip firmaya gönderdim ellerinde başka olmadığı için teşhiri göndermişler muhtemelen insanın canı sıkılıyor böyle şeyler olabiliyor

Alıntıları Göster
    Yok ya arkadaş bence gayet ciddi. Elleme boşver takılsın kendi dünyasında LG funclub'u üye olsun, slogan yapsınlar bi de arızalı ürün yoktur, arızalı insan vardır diye..

• quote:

Alıntıları Göster
    Burada kimseyi tanimam etmem, neden bir x insanla sorun yasamak icin polemik yaratayim

Kendi gorusumu ifade ettigimden bu yana pesimde laf yetistiriyor. Forumda cokca olan bir sey, hepimiz biliriz, fiyatina kanip hakkinda fikrimiz olmayan urunleri alanlari

Basligi okursan bazisi mavi ekran cikartiyor demis, oteki tusa iki kere basmam lazimmis demis , bir digeri yanlis alarm benden kaynakliymis demis

Bunlari yazanlara da halletmelerinden once bir seyler yazsam muhtemelen benzer tepkiler verebilirdiler

Benim de uzatmam konusunda hakli olabilirsin, bak simdi sana alinti yapip dusuncemi belirtiyorum ama yine burayi dedektif gibi takip edip cevap derdine dusecek , forumda harcadigi dikkat ve enerjiyi cihaza verseydi simdi muzik dinliyordu coktan ..

• Tkp

• quote:

Burada kimseyi tanimam etmem, neden bir x insanla sorun yasamak icin polemik yaratayim

Kendi gorusumu ifade ettigimden bu yana pesimde laf yetistiriyor. Forumda cokca olan bir sey, hepimiz biliriz, fiyatina kanip hakkinda fikrimiz olmayan urunleri alanlari

Basligi okursan bazisi mavi ekran cikartiyor demis, oteki tusa iki kere basmam lazimmis demis , bir digeri yanlis alarm benden kaynakliymis demis

Bunlari yazanlara da halletmelerinden once bir seyler yazsam muhtemelen benzer tepkiler verebilirdiler

Benim de uzatmam konusunda hakli olabilirsin, bak simdi sana alinti yapip dusuncemi belirtiyorum ama yine burayi dedektif gibi takip edip cevap derdine dusecek , forumda harcadigi dikkat ve enerjiyi cihaza verseydi simdi muzik dinliyordu coktan ..

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bozuk bozuk... Valla bak bozuk Bi tane tuş var açıp kapatan ne yapayım içinden mi geçeyim Verdim iadeye cevap bekliyorum bu kadar basit. Diğer arkadaşların yaptığı hatalar beni ilgilendirmez.

• quote:

Alıntıları Göster
    diyorsun ki benim düşüncem hislerim onun yapmadığı yönünde peki adam cihazı yollasa yenisini alsa yada servise götürse arızalı olduğu kanıtlansa sonrada burdan ispatlasa sende bu tatlı ve komik atışmada ayıp etmiş olmazmısın bence bu olayı şöyle kapayalım senin cihaz gelince açarken videoya çek arkadaşa at hala olmuyorsa bir özür dile ama senin cihazda açılmazsa çok gülecem inan lg distribütörü gibi markaya hiç laf kondurmuyorsun kullanıcı hatası diyorsun

• quote:

diyorsun ki benim düşüncem hislerim onun yapmadığı yönünde peki adam cihazı yollasa yenisini alsa yada servise götürse arızalı olduğu kanıtlansa sonrada burdan ispatlasa sende bu tatlı ve komik atışmada ayıp etmiş olmazmısın bence bu olayı şöyle kapayalım senin cihaz gelince açarken videoya çek arkadaşa at hala olmuyorsa bir özür dile ama senin cihazda açılmazsa çok gülecem inan lg distribütörü gibi markaya hiç laf kondurmuyorsun kullanıcı hatası diyorsun

Alıntıları Göster
    Benimkinde de ayni birebir onun dedikleri olursa neden israrci olayim ? Tabi ki cikar ozur dilerim

Ama ayni sozu o verebiliyor mu ? Diyebiliyor mu "evet calisiyormus hata bende" diye

Ben o ozguvene sahibim

• myd kullanıcısına yanıt
    Arkadaş gerçekten senin kısmetsizliğin olmuş teknoloji de maalesef oluyor böyle şeyler biraz şana işi sen elinden geleni yapmışsın ancak işin garip tarafı şarjın hemen full göstermesi normalde bu tarz cihazlar tam dolu şarj ile gelmez isterseniz 5/6 saat prizde şarja bırakın sonrasında format atarak bir de deneme yapın belki şarj göstergesi bozuktur cihazın açılacak kadar şarjı yoktur yine de çalışsın yada çalışmasın her şekilde iade edin tekrar çok geçmiş olsun bizim de başımıza gelebilirdi şikayetvar dan ilan açın ayrıca Facebook üzerinden de şikayetinizi bildirin ister indirimli ister indirimsiz olsun farketmez para ödemişsiniz eğer yenilenmiş sıfırlanmış ürün ise bunun da belirtilmesi lazım satışta neresinden bakarsak bakalım saçma sapan bir durum inşallah kısa sürede çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 8 Şubat 2020; 0:16:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.