Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet araştırır inceler, durumu incelemeden bilmeden yorum yapmaz. Siz de o cihazı görmeden denemeden sorunun cihazda mı yoksa kullanıcıda mı olduğunu bilemezsiniz. O yüzden de kesin konuşamazsınız. Sorun sizin inanıp inanmamanızda değil yani.
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Sebebini söylesin diye 3-4 mesaj yukarıda duruyor yazdığınız hocam.
  • doktor inanmak zorunda derken neden inanmak zorunda
    evet doktor test tahlil yapıyor diyorsun bi çok insan hastalık hastası test tahlil yaptığında normal çıkıyor ama adam hastayım diyor ki ona bile sana inanmıyorum sebep göster denmiyor
    araba almışsın ama gitmiyor gibi saçmalık zaten olmaz adamlar teslim ederken o kadar paraya arabayı hem test sürüşüne çıkarıyor hem sana bilgi veriyor ikinci el alıyorsanda paraya kıyıp ekspere götürüyorsun ki bütün bunlara rağmen araba kurduyum diyen adamlar bile sonradan araçta şu var bu var diye dikkat etmemişiz diyebiliyor adam alıp belki adaptörü fazla akım veren bir fişe takmış olabilir kendi de bozmuş olabilir yada tuşa basmanın bir espirisi vardır becerememişte olabilir de sen tek yanlı olarak adama cihazın bozuk gelme ihtimalini silip adama adı duyulmamış markanın teknik servis elemanı gibi saldırıyorsun cihazın bozuk gelme ihtimalini hiçe sayıyorsun verdiğin örnekler ise konuşmaya değmez dedirtecek dercede kötü konuyu trollemek istiyorsan devam et ama bence sen bile anlattıklarına inanmıyorsun inş cihazında sorun çıkmaz yoksa bozuk geldi diyemeyeceksin önce kendine bir sebep gösterip öyle iade edersin gülerler adama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• neyse arkadaşlar arkadaşın fazla üstüne gitmeyek sonucta bi hoparlör kalp kırmayada gerek yok bi kıytırık hoparlör için
  • Babamda cihazi begendigi icin bir adette ona siparis verdim.Iki cihazi stereo olarak kullanma imkanim olabilir mi.iki cihaz senkron olabilir mi

• Öncelikle bana destek olan aklı selim arkadaşlara teşekkür ederim. Videoyu izlememiş olanlar varsa izlesinler bana hak vereceklerdir.

Şuan şu saatte burada yazıyor olmamın tek sebebi; ülkemiz jujuuu gibi düşünen insanlar yüzünden gelişmiyor malesef ve ben bu konuya savaş açmış bir insanım.

Cihazın ne durumda olduğunu videoda net bir şekilde gösterdim zaten. Benim takıldığım konu burada "neden ben beceremiyorum da cihaz açılmıyor" yani cihazda bir sorun yokmuş, ben bu işlere uzakmışım, ben beceremiyormuşum... Burada bana b.k atılıyor arkadaşlar kimse kusura bakmasın. Bu cihazın garanti iade işleri olmasa ne yapacağımı emin olun teknik servisten daha iyi biliyorum ama ilk gün aldığım şeyin garantisi bitmeden asla içini dışını bir yerini açmam o kadar keriz değiliz.

Cihaz açılmıyor?

1- Gelir gelmez açma tuşuna bastım(kısa süreli uzun süreli onlarca basış) tepki yok.

2- Şarjı yoktur diye şarja taktım (belki on çeşit adaptör veya usb kullandım denerken) şarj göstergesi kırmızı yanıyor, 1 saniye sonra yeşile dönüyor. Kitapçığından anlamına baktım ve yeşil ışık tam dolu şarjı göstermekte. Tam şarj olarak yeşil yanınca 3-5 saniye sonra kendiliğinden ışık falan hepsi sönüyor zaten. Yani cihaz şarj kabul etmiyor.

3-Şarja takıp açma tuşuna basıyorum, tek tek kısa/uzun ve süresiz bastığım oldu, hem şarjda hem değilken. Yine tepki yok.

4-Arkasındaki reset tuşuna bastım açmayı denedim tepki yok.

5-Arkasındaki reset duşuna basılı açmayı denedim tepki yok.

6-Açma kapama tuşuna basılı reset tuşuna bastım ve basılı denedim tepki yok.

7-Şarja taktım, şarj göstergesinin her durumunda resete basılı tuttum veya resete ara ara bastım yine açma kapamayla birlikte resete bastım tepki yok.

8-Diğer tuşlara çeşitli kombinasyonlarla bastım tepki yok.

9-Uzun süre şarjda beklettim ve açmayı denedim (zaten şarj lambası yeşile döndükten sonra 3-5 saniye sonra sönüyor ve hiç şarj kabul etmiyor) tepki yok.

10-İlkel yöntemler denedim sallamak okumak üflemek gibi tepki yok.

Gelelim bana b.k atılması meselesine. Bu işlere uzak olduğumu, LG'ye savaş açtığımı, markayı kötülediğimi, markanın asla hatalı ürün gönderemeyeceğini iddia ediyor arkadaş..

Bu işlere uzak değilim emin ol, profilimde geçmişe doğru gidebilirsen eğer ne kadar uçuk bilgisayar deneyimlerim olduğunu, youtube kanalımı incelersen elektronikle içli dışlı olduğumu anlarsın, benim anlatmama gerek yok. Okuduğum okulları, çalıştığım kurumları ve yaptığım mesleği hiç anlatmıyorum bile reklamımı yapmayı sevmem. Ayrıca sen kimsin ki bana uzak yakın ilişkisi kurdurabiliyorsun elektronik işlerinden?

LG ye savaş açtığım falan yok, elli kere yazdım videoda da gösterdim, zaten 3 senedir lg musicflow p5 kullanıyorum. Kullandığım cihazın kalitesinden çok memnun olduğum için ve bu cihazın teknik özellikleri bendekinden daha iyi olduğu için fiyatı görünce dayanamadım ve hiç sorgulamadan aldım. Arızalı gelmesi beni çok şaşırtmadı, denemelerimden sonra emin olunca önce lg servisi aradım, ilk kullanım olduğu için aldığınız yer ile temasa geçin değişim için dediler. Sonra hepsiburadayı aradım, indirimden aldığımı ve şuan indirim olmadığını, mümkün ise birebir değişim olmasını istediğimi belirttim. Burada ne markayı ne de aldığım yeri kötüleyecek bir davranışım olduğunu sanmıyorum. Aksine erdemli bir şekilde elektronik bir cihazın arızalı gelebileceğini olasılık az dahi olsa düşündüğüm için yadırgamadım ve iade/değişim sürecini başlattım.

Bu işlemden sonra LG xboom go pk3 arıza yazdım ve direk forum DH geldi önüme ve baktım yeni konu, alan arkadaşların bazıları da sorunlar yaşamışlar ve ben de sorunumu yazmak istedim hepsi bundan ibaret.

Hiçbirşeyi hiçkimseye ıspatlamak zorunda değilim ama arada böyle densiz arkadaşlar çıkınca kendimi tutamıyorum. Lütfen at gözlüklerinizi çıkarın ve sabit fikirli olmayın. Okuyan arkadaşlar üzerlerine alınmasınlar ben sadece jujuuu denen gereksiz arkadaş için yazıyorum bu yazıyı.

Değişim / iade işlemlerimi buradan büyük bir zevk ile paylaşacağım. Bu bahsi geçen arkadaşa gelecek olan hoparlörün çalışması benim için bir anlam ifade etmiyor, zaten herkese gelen hoparlörlerin çalışması gerekiyor olması gereken bu, zira ben onun hoparlörü çalışmayacak diye bir iddiada bulunmuyorum. Kendisi benim hoparlörümün çalıştığını iddia ediyor, ediyor ama ıspatlayamıyor. Ben iddia etmiyorum, hoparlörüm çalışmıyor diyorum bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

ben de snowboard yaparken kullanmayı düşünüyorum. 700 gr sizce ağır olur mu çünkü yedek lens kabı, su sandviç vs gibi şeyler taşıyorum

Alıntıları Göster
    kank ağır ya. bi litre su gibi durcak çantanda. çok ufak tefekte değil. göze alırsan taşınır yani :D benimki geldi bi hafta uludağda denicem yarın gidiyorum. izlenimleri yazarım
  • vay be zam gelmiş artık alınmıyor, yokmu aldığı fiyatına devredecek babayiğit

• 1 adet fazladan aldım dm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, kaçırdık nevaleyi.
  • Az önce teslim aldım hemen telefonu bağladım. Tv ye baglanmadi. Sesi güzel (muhakkak daha iyi cihazlar vardır, profesyonel bi kullanıcı değilim) ses seviyesi evde açılmayacak kadar değil ama hiç bozulma olmadı. Malzeme kalitesi çok iyi. Şarj göstergesi hiç bi şey ifade etmiyor ne kadar kaldı belli değil bu hoşuma gitmedi. Boyut olarakta öyle koskocaman ağır bi şey değil. Memnun kaldım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

Az önce teslim aldım hemen telefonu bağladım. Tv ye baglanmadi. Sesi güzel (muhakkak daha iyi cihazlar vardır, profesyonel bi kullanıcı değilim) ses seviyesi evde açılmayacak kadar değil ama hiç bozulma olmadı. Malzeme kalitesi çok iyi. Şarj göstergesi hiç bi şey ifade etmiyor ne kadar kaldı belli değil bu hoşuma gitmedi. Boyut olarakta öyle koskocaman ağır bi şey değil. Memnun kaldım ben
    Kullanım kılavuzunu okumalısın

3 barem var

batarya doluluğu > %70

batarya doluluğu < %10

farklı led bildirimleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 8 Şubat 2020; 12:56:33 >
  • Fırsat konusunda ne kadar çok boş yapan var. Yok refurbished miş yok bilmem neymiş. Babalar gibi lg Türkiye garantisi, hb satıcısı, 14 gün iade süresi, 2 yıl garantisi var, kimse mağdur olmaz daha ne diyim.

• kıladam kullanıcısına yanıt
    Bunu biliyorum. Bence yeterli seviyede bir bilgi değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacasi_camurlu -- 8 Şubat 2020; 13:18:8 >
  • cizik sudur budur yok ama kesin el degmemistir diyemem, soz gelimi sarj edilen yerdeki kapagi tam oturmuyor, sanki daha evvel acilip kapanmasi denenmis bir cok kere gibi

Sesi de eh iste .. sirf fiyatindan aldik acikcasi

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 8 Şubat 2020; 15:47:32 >
  • Ürün benim de elime ulaştı. Ses olarak gayet iyi. Bundan daha iyisini almak isteyenler PK5 ve PK7 ürünlerini alabilirler. Fakat pakedi ne yazık ki güven vermiyordu. Orijinal kutunun üstüne plastik ve bol duran bir poşet geçirmişler. Çıkış tarihi de aralık 2018 yazıyordu. Orda bi kıllandım. Ama ürünün sağını solunu kutusunu inceledim. Herhangi bir çizik, deforme söz konusu değil. Eğer nazar değmezse benim için başarılı bir alışveriş oldu.
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    kapağı sen tam oturtamıyorsundur kesin. yoksa imkansız yani. nasıl oturtacağını bilmiyor da olabilirsin.
  • Ürün ile ilgi bilgi almak yorum okumak için giriyoruz sayfalarca tartışma çıkıyor.
    O kadar derti isenin özelden yazışın

Ürünü teslim aldım ben de. Kesinlikle 300TL'den fazla etmezmiş. 300TL'ye göre gayet güzel cihaz ama indirimsiz hali ile değmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

cizik sudur budur yok ama kesin el degmemistir diyemem, soz gelimi sarj edilen yerdeki kapagi tam oturmuyor, sanki daha evvel acilip kapanmasi denenmis bir cok kere gibi

Sesi de eh iste .. sirf fiyatindan aldik acikcasi

Kapak nasıl oturmuyor? Bence sen beceremiyorsun, kapanmadığını anlat nasıl kapanmıyor?

• Kapandi . Hayiflanmak yerine DENEDIM ve oldu . Ben de markaya camur atabilirdim mesela ...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.