Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi ya da kötü yorum yapmak için ürün elinize geçti

Az önce Akasya Easy Point Teslimatı noktasında kargo kutusunu kontrol ettim boş diye şüphelendim Hoparlör ile beraber Tablet kılıfı satın almıştım kutunun içinden Hoparlör çıkmadı müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum.

Düzgün ambalaj yapmayan Hepsiburada yine farkını gösterdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Hoparlör kutusu var ama içi boş ise büyük problem ama yok sadece kaego kutusundan kılıf çıktıysa sadece o ürünü başka depodan göndermişlerdir telaş yapmayın, birçok ürün aldım bu şekilde çok karşılaştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dün aksam konuyu görünce 270tl güzel fiyat alayım dedim hatta hızlı gelsin sıkıntı olmasın diye 15 tl daha vererek hızlı sipariş seceneğini işaretledim kargo gönderi yeri olarakta Akasya AVM easy pointi seçtim 13:00 18:00 saatleri arası zaten bi işim vardı o taraflarda alırım dedim .. neyse saat 5 oldu app den bakıyorum hala hazırlanıyor gözüküyor kargo .. müş hiz lerini aradım dedim 6 ya kdr kargomun gelmesi lazım hala hazırlanıyor gözüküyor kontrol ediyorum falan filan dedi ..ürün bitmiş gözüküyor dedi temsilci , ee dedim :) iptal edebilirsiniz dedi .. dedim bir daha bu fiyattan alabilirmiyim sustu falan su an daha yüksek fiyattan gözüküyor dedi dedim iptal falan etmiyorum ürünü tedarik edince yollarsınız 15 tl mi de iade edin dedim tamam dedi.. burda ürünü alan bir kaç arkadas üretim tarihi için 2018 dedi kuvvetle muhtmel ucuza önceden aldııkları stokları erittiler fakat ayarlıyamadılar heralde ..bizim gibi bir sürü kişinin ürününü yollayamadılar tükenince de şimdi yeni tarihli güncel stokları çekince yollıcaklar diye düşünüyorum en azından pil de 1 sene boşa yatmamış olcak ilk bi uyuz oldm ama sonra daha iyi oldu dedim :)

• unsal1903 kullanıcısına yanıt
    Evet kargo kutusundan sadece kılıf çıktı bakalım bekleyeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Kapandi . Hayiflanmak yerine DENEDIM ve oldu . Ben de markaya camur atabilirdim mesela ...
    Bi açma çalıştırma videosu çek de biz de öğrenelim nasıl açılıyor becerikli insan

• Dual Play nasıl yapılıyor arkadaşlar.İki cihazı senkron çalıştırmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

yeni türkiyeye hoşgeldiniz hocam.
    size bir şey diyeyim mi buradaki insanların çoğunun sıcak fırsatlara saldırmasının sebebi stok yapmak. çünkü yarın gerçekten ihtiyaç olduğunda uygun fiyata alınamayacağına dair bir inanç var. ki gerçek de. 4 yıldır sıcak fırsatları takip ediyorum. iyiki etmişim de en azından ayakkabı stoklamışım indirimlerle yoksa şimdi 300 400 tller verecektim az biraz konforlu bir ayakkabıya.

bluetooth hoparlörüm var ama aldım çünkü 2 yıl sonra bu kalibrede cihazlar 1000 tl olacak. olabilir? niye olmasın? şimdi boşa verilmiş 270 tl ihtiyaç halinde verilecek 1000 tlden daha mantıklı
    İşte bunlar hep enflasyon beklentisi.
  • Beklenti değil realite malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Beklenti değil realite malesef
    İktisattaki adı enflasyon beklentisi maalesef haklısınız.

• 2 tane aldım bende. Dün iş adresimde teslim aldım. İkisi de ayrı kutulanmıştı. Biri poşeti dahi açılmamış ve dış kutusu beyaz renk olarak, diğeri poşetsiz ama kutusu deformesiz ve siyah dış kutu rengiyle geldi. Kutu içeriği aynıydı. İkisini de ayrı ayrı denedim son ses bozulma vs yoktu. İçime sindi memnun kaldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Alan herkes de hayrını görsün

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Üretim tarihlerini kıyaslama şansınız var mı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkinde son seste cızırtılı geliyor ve açıp/kapama tuşu açılırken çalışıyor fakat kapatmıyor. arkadaki reset tuşu ile kapattım. iade edeceğim.

• Benimki de geldi beyler ses kalitesi bence fiyatına göre çok iyi , hele ki Android kullanıcıları playstore'dan RE equalizer'ı indirip ince ayarlarını yaparlarsa sesi daha da iyi hale getirebilirler bildiğimiz eq'lar gibi değil bu program , android'den bağımsız kendi ses motoru var gerçekten çok fark yaratıyor ben kullanırım bu ürünü
    play.google.com
    RE Equalizer 10-Band - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiseschematics.reeq01&hl=en

• Heimdall.. kullanıcısına yanıt
    Benim de henüz kargoya verilmedi siparişim. İade edenlerin ürünlerini bize yollamalarından korkuyorum. Bakalım bugün de kargolanmazsa arayıp soracağım.

• Benim bugün geldi ses kalitesi beğendim ama bass beklentimi karşılamadı. Arabamdaki stok ses sitemi çok daha iyi. Heralde beklentimi fazla yüksek tutmuşum. Bir de 70 TL ye aldığım mifa A1 de micro sd kart girişi var bunda yok mu ? ben mi bulamadım ?

Sanırım bende iade edeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Benim bugün geldi ses kalitesi beğendim ama bass beklentimi karşılamadı. Arabamdaki stok ses sitemi çok daha iyi. Heralde beklentimi fazla yüksek tutmuşum. Bir de 70 TL ye aldığım mifa A1 de micro sd kart girişi var bunda yok mu ? ben mi bulamadım ?

Sanırım bende iade edeceğim..
    Araba hoparlörü ile 16w lık portatif hoparlörü kıyaslayan da gördüm ya gözüm açık gitmem artık

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    quote:

Heralde beklentimi fazla yüksek tutmuşum.

Okumayı öğren arkadaşım. Beyin bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Benimki de geldi beyler ses kalitesi bence fiyatına göre çok iyi , hele ki Android kullanıcıları playstore'dan RE equalizer'ı indirip ince ayarlarını yaparlarsa sesi daha da iyi hale getirebilirler bildiğimiz eq'lar gibi değil bu program , android'den bağımsız kendi ses motoru var gerçekten çok fark yaratıyor ben kullanırım bu ürünü
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiseschematics.reeq01&hl=en
    diğer benzzeri programlardan ayrı bir fark yapması seni neden şaşırtıyor ki? 17 tl ödüyorsun, elbetteki seni mutlu edecek bir özelliği farkı olcak..

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

diğer benzzeri programlardan ayrı bir fark yapması seni neden şaşırtıyor ki? 17 tl ödüyorsun, elbetteki seni mutlu edecek bir özelliği farkı olcak..

Alıntıları Göster
    Ben 17 tl vermedimki cracklisi var heryerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 10 Şubat 2020; 19:34:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.