Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam adamın ürünü bozuk cıkmış . siz adamı cahillikle itham edip sen açamamışsın diyosun ve diretiyosun . elektronik aletin arızalı olma ihtimali yokmu yani . bence siz burda dalga geçiyorsunuz arkadaşla anlama kıtlığınız yoksa .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

Hocam adamın ürünü bozuk cıkmış . siz adamı cahillikle itham edip sen açamamışsın diyosun ve diretiyosun . elektronik aletin arızalı olma ihtimali yokmu yani . bence siz burda dalga geçiyorsunuz arkadaşla anlama kıtlığınız yoksa .
    Hayir. Sadece inanmiyorum, soylemleri yazdiklari guven vermedi, mevzu bu

Neden bozuk oldugunu ya da bozuk sandigini da aciklayamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Hayir. Sadece inanmiyorum, soylemleri yazdiklari guven vermedi, mevzu bu

Neden bozuk oldugunu ya da bozuk sandigini da aciklayamiyor

Alıntıları Göster
    adam neden bozuk oldugunu bılmek zorundamı . bunu kullanan alan kişilerin hepsini elektronik tamircisi felanmı sanıyosun .
  • quote:

adam neden bozuk oldugunu bılmek zorundamı . bunu kullanan alan kişilerin hepsini elektronik tamircisi felanmı sanıyosun .

Alıntıları Göster
    Ben de bilmiyor diyorum zaten . Yani benim urunun hem de lg gibi (sony ya da bose de olabilir) bir firmanin kalite kontrolunden gecen bir urununun acilmadigina inanmami istiyorsunuz da , ben sizden onun acamadigini dusundugumu soyledigimde farkli karsiliyorsunuz

Lg nin distributoru musun tarzi sorulara da cevaben sunu diyeyim , bu forumdas sizin akrabaniz filan mi ? Niye savunuyor veya katiksiz guveniyorsunuz

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Şimdi arkadaş bana gelen cihaz açılmıyor demiş. Olabilir açılmayabilir, açıladabilir ama yazılanları baştan sona okuyunca sizin kısaca "cihaz sağlam sen açamıyorsun" yorumunuzu anlayamadım? Belki de cihaz bozuk ve açılmıyor yani cihaz sizin elinizde bile değilken neye dayanarak bu kadar emin konuşuyorsunuz? Cihaz bozuk da olabilir ama siz yine de yaptıklarınızı kontrol edin dersin konu uzamaz. İlla sen yapamıyorsun diye uzatmanın anlamı yok. Sanki cihazı siz satmışsınız da önceden çalıştığını onaylamışsınız gibi konuşuyorsunuz yani
    Arkadaşım açılmıyor? Neden bozuk olduğunu ya da bozuk sandığımı tek kelime ile ifade ediyorum bak açılmıyor! Kurcalayarak acarsin falan filan diyorsun ya; kurcalamadiğım yer kalmadi açılmıyor! Diyelim ki kurcaladim okudum üfledim sonunda açıldı, peki bu normal mi her seferinde kurcalayarak mi açacağız? Sana gelen veya baskasina gelen acilabilir bu zaten olmasi gereken bir durum, bendeki olağan dışındaki bir durum. Ben sadece mağduriyetimi dile getiriyorum, ki lg servisini bile aradım onlar bile telefonda acilmiyorsa aldığınız yer ile irtibata geçin değişim için dediler. Ama kalkmis bay lg ürün gelistirme muhendisi jujuuu bey sen acamamissindir diyor ispat istiyor. Komik.

Neyse iade edeyim veya değişim olsun burada yayınlarım. Ha lg bana şöyle bir yazi versin “siz acamamissiniz, ya da kullanici hatasindan dolayi acilmamis” cikar özrümü dilerim. Ama paketi acar acmaz nerede hata yapacağım anlamis degilim tek tuş tek kablo tek cihaz. Napiyoruz uzaya roket mi gonderiyoruz...

hocam yanlıs anlamada sizi lg distributor felan yapmaz. koreliler akıllı adamlardır zeki insanlarla çalışmayı severler
  • Konu luzumsuz yere gitmeye basladi (bunda benim de payim var) ama ben size "dun bir musluk aldim aciyorum ama su akmiyor" veya "dun bir araba aldim benzini koydum ama bir turlu gitmiyor" , veya bir yildiz tornavida aldim ama vidayi donduremiyor desem ne dersiniz ?

Tornavida ya da musluk bozuk mu dersiniz ? Veya iddiali iddiali ampul yanmiyor desem , git bak teli kopuktur demez misiniz

Bu kisiyi savunmaniz veya onun becerememis olamayacagina yonelik bu emin olmaniz nasil olabiliyor

Bir cihaz elektrik alip sarji doluyorsa acilir .. bu kadar basit . Dedigim gibi luzumsuz uzadi , ben bu arkadasi art niyetli bulmuyorum zaten, sadece bu islerle mesafeli oldugunu ve kullanmayi beceremedigini dusunuyorum

• quote:

hocam yanlıs anlamada sizi lg distributor felan yapmaz. koreliler akıllı adamlardır zeki insanlarla çalışmayı severler
    Bunu o yakistirmayi yapanlara soylemelisin, oyle bir gorevim ya da talebim de zaten yok

Herkesin elektronikle ayni iliskisi olmayabilir ... ama en azindan su cihazi forumdaki alan 100 kisiden 99 u acip kullanabildi ise demek ki kimin bunu yapamadigi acikca belli oluyor

(Bir cihaz elektrik alip sarji doluyorsa acilir .. bu kadar basit ) . elektronık bir cihazın bozuk olmamasındaki tek kıstas şarj alıp dolmasıymış . daha diycek bişi bulamıyorum iyi geceler
  • quote:

(Bir cihaz elektrik alip sarji doluyorsa acilir .. bu kadar basit ) . elektronık bir cihazın bozuk olmamasındaki tek kıstas şarj alıp dolmasıymış . daha diycek bişi bulamıyorum iyi geceler
    o zaman sebebiyle soylesin .. bak yukarida ornek verdim . Arabanin motoru olmadigini gorursun gitmiyor dersin

Ampulun tungsteni kopuktur yanmaz , elektrik supurgesinin filtresi tikanmistir cekmez

Allah allah ya .. koskoca hoparlor bana , ben ona bakip da "bu calismiyor" denirse birilerinin de buna inanmama hakki vardir

Ne sacma bir konu bu ya

• bundan sonra kimse aldığı ürün sorunlu ise sorunlu yazmasın lütfen inanmayacaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

bundan sonra kimse aldığı ürün sorunlu ise sorunlu yazmasın lütfen inanmayacaz
    Yazsin neden yazmasin .. ama gerekcesi ile yazsin . Dugmeye bastim iste acilmiyor diye sorun iletimi olur mu allah askina

Bak ne guzel izah ettim bir kisi cevap vermedi , tekrar sorayim bir allahin kulu cevap versin

Dunyada kac tane lg boom hoparlor satilmistir , buna karsin kac tane bmw araba satilmistir (muhtemelen bmw nin bir yeni aracindaki elektronik karmasiklik ve icerik olarak bu cihazin onlarca katidir)

Acaba 1 (bak 2 demiyorum) , "bmw den araba aldim ama gitmiyor" demis midir ? Yoksa kontagi ceviremediginden , manuelse debriyaji kavratamadigindan yahut arabaya yakit koymadigindan mi gitmiyordur

Ozellikle araba ornegi verdim , hem yaygin marka hem elektronik icerik olsun diye ...

• hala yazma cesareti olanlar sebebini forum kuralları nedeniyle belirtecekler aksi taktirde art niyetli sayılacaklar tuşu mu basmıyor yetmez açıp bakın hangi bağlantı kopuksa söyleyin 2020 de yaşıyoruz cihaz açılmıyor nedir nasıl bir söylem myu kınıyorum seni mesela ampul bozuksa teli kopuktur senin cihaz çalışmıyorsa muhtemelen sen tuşa basmazsan çalışmaz tabi

adam seni inandırmak için iade edeceği ürünü parçalarına ayırıp arızayı bulmaya çalışcak . sen harbi saçmalıyosun ampuldeki arızayı bulmakla hoparlördeki arızayı bulmak aynı şeymi. zaten bulmak zorundamı . ne kadar saçma konustuğunun farkında değilsin
    O zaman senin mantığınla hiçbir sebep yokken ya da sebebini bilmiyorken başın ağrıdı miden bulandı doktora gittin, doktor da sana ben inanmadım desin. Sebebini niye adam bilmek zorunda oluyormuş allah allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

O zaman senin mantığınla hiçbir sebep yokken ya da sebebini bilmiyorken başın ağrıdı miden bulandı doktora gittin, doktor da sana ben inanmadım desin. Sebebini niye adam bilmek zorunda oluyormuş allah allah
    bak bu güzelmiş keşke öle bişi olsa iyi olurdu benim için :)

• Sebebini soylemek zorunda demedim , BEN INANMIYORUM dedim .. size ornek de sundum

Hem 200 lira degil 200.000 lira verip bir araba aldim ama gitmiyor desem nasil havada kalacaksa "abi dugmesine basiyorum ama calismiyor.." lafi da bana o kadar inandirici geliyor

Gecenlerde iphone jailbreak ederken herkesin yaptigini soyledigi bir seyi 50 kere denedim yapamadim .. ama "bu bendeki cihaz olmuyor bozuk" demedim .. beceremedim demek ki bunca insan yaptiysa ayni telefonda dedi , apple kabahatli kil tuy demedim

simdi de ayni mantikla, kendini de basina gelende elestirebilen bir ozguven sahibi olarak , bu arkadasin kendi beceremedigi bir olayla bir aciklama da getiremeyip "olmuyor iste.." demesini inandirici bulmuyorum

Mecbur muyum yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

Doktor bana inanmak zorunda , ben ise icinizden birine inanmak zorunda degilim, ayrica doktor size soru sorar, bilgi almaya calisir, test yapar , tahlil ister

Yani doktora gidip de basim agriyor dediginizde "senin basin bozuk ne yapalim" demez

Arastirir inceler .. guzel bir cevap oldu sanirim , "adam doktor mu onun isi mi" diyecekseniz de o zaman ornek oturmadi derim

Hala araba ornegime cevap alamadim

bikere mantıksızlığın arabayla hoparlör örneğini karşılaştırmanda. bir elektronik aleti arabayla karşılaştırmandan ne kadar saçmaladığın ortadaki bir otomobilde üretim hatasından dolayı çalışmayabilir. elektronik aletler fabrikadan arızalı çıkabilir. etrafımda biçok insan sıfır ürün alıp arızalı çıktığı için iade ettiği oldu. benimde başıma geldi . senin süper güçlerin vardır arızalı ürünlere üfleyerek sorunu gideriyorsundur o yüzden sana ve cevrende bu tür sorun olmamıştır. arkadaşa arızalı bir ürün denk gelmiş. sen hala araba aldım motoru yoktu ampul aldım kesik cıktı saçma sapan örnekler veriyosun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.