Şimdi Ara

LG XBOOM Go Pk3 Bluetooth Hoparlör Yandı Bitti Kül Oluyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
8
Favori
48.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün geldi gayet güzel. Kasım 2018 de üretilmiş. Bu da sorun değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 e alabilecek varsa ücretini göndereyim
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    200/25 hediye çeki akabininde Axess 50 TL chip para ile 204 liraya geldi kombo oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serden kullanıcısına yanıt
    1 saattir laptopa Bağlı hocam her şekilde deniyorum sıfır sıkıntı

• Beni bunlar kesmiyor, lg x boom 9750 veya 9760 bakınıyorum

• deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Evde başka bir laptopa bağladım sıkıntı yok win 10 yüklü benim win7 ondanmı nedir anlamadım?Tam şarkı başladığı an anında mavi ekranla birlikte reset atıyor,güvenli oturum vb. seçenekli sayfa geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Gece sipariş verdik sabah elimize ulaştı. Çok ses açınca cızırtı yapıyor biraz normal mi?

Alıntıları Göster
    Yanlış alarm arkadaşlar. Benim telefondaki custom rom sebebiyle yapıyormuş cızırtıyı. Çok net belli oluyordu tüm şarkılarda. Spotify ve youtube dan dinliyorum bu arada. Başka telefonlardan bağlanınca problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

200/25 hediye çeki akabininde Axess 50 TL chip para ile 204 liraya geldi kombo oldu
    Benim neo daki 500tl olsaydı demekli bedavaya alacaktın

mantığı süper be !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine sicak firsatlardan 800tlye om 7560 almistim hala kullaniom.deli cihaz

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Offff sıkı takipteyim bulursam hemen yapıştıracağım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

Evde başka bir laptopa bağladım sıkıntı yok win 10 yüklü benim win7 ondanmı nedir anlamadım?Tam şarkı başladığı an anında mavi ekranla birlikte reset atıyor,güvenli oturum vb. seçenekli sayfa geliyor
    Baska sebeptendir, bu tip bir eslestirme mavi ekran hatasi vermez

• Cihazdan aux kablosu ile ses alamıyorum. Kablo başka yerde denendi, çalışıyor. Kılavuzunda söylenenleri yaptım, hem mp3 çalar hem de pcden nedense bir türlü ses alamadım.

Deneyen var mı aux çıkışı sizde çalışıyor mu?
  • bende aldım 235 tl ye geldı . fiyatı çok ucuz sayılmaz türkiye şartlarında kazık yemedik en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Yanlış alarm arkadaşlar. Benim telefondaki custom rom sebebiyle yapıyormuş cızırtıyı. Çok net belli oluyordu tüm şarkılarda. Spotify ve youtube dan dinliyorum bu arada. Başka telefonlardan bağlanınca problem yok.

Alıntıları Göster
    oh be içim rahatladı pk7 800 ken almadım jbl boomboxa yöneldim sonra parti mi verecez dedi evde çadırda yetsin rahat taşıyayımdedim gördüğüm kadarıyla yetecek 16w azdır dedim ama kullananlar son ses evde zor dinleniyor diyor sıkıntısız gelir inş axes veya çek kullanamadım ama yinede iyi fiyat bence rahat taşıyabileceğim ama seside tatmin edici bir cihaz gibi görünüyor yola çıkmış bekliyoruz bakalım

• konu sahini ünsal1903 arkadaşa teşekkürler hala sıcak fırsatlarda güzel paylaşım yapan arkadaşların olması güzel

• pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Anker Soundcore Boost almıştım 11.11'de, onda da 12 saat yazıyordu ortalama çalma süresi, bataryası 5000mah. Ama kesinlikle 12 saatten fazla gidiyor. Çünkü sesi %50'den fazla açabileceğim bir duruma gelemiyorum hiç :D ses ortalama %20 seviyelerinde filan dinleyebiliyorum. %100'ü çok çok fazla. Arabanın hoparlörleri çok kötü olduğu için ve uzak yerlere giderken radyo sıkıntısı çektiğim için almıştım. Ama aldığım günden beri de bilgisayarın hoparlörünü kullanmıyorum. Bilgisayardan müzik filan dinlemiyormuşuz biz. Benim alette 700 gr filandır ama hergün çantamda getirip götürüyorum. 2-3 günlük kamp için 10ar saat müzik dinlemeyecekseniz her türlü götürür. Asıl sıkıntı telefonun şarjının bitmesi olur kampta. Ayrıca benim aldığım modelde powerbank özelliği de var. Kendi bataryasından feragat edip telefonumu şarj edebiliyor sağolsun :D Ayrıca şöyle bir detay var aux girişli mi bilmiyorum bu başlıktaki model ama alırken buna dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle aux girişli modellerden bakmıştım ben. Çünkü aux ile kullanırsanız şarj süreniz çok daha fazla uzuyor. Kampta 4-5 günü geçirebilirsiniz diye düşünüyorum öyle olunca :D

• böyle ufak cihazlarla müzik dinlediğini sananlara çok üzülüyorum mesele taşınabilir olması değil,bu parayı bir kulaklığa versen hayatla bağını koparmaya yeter,müzikten aldığın hazda cabasıdır. ha ben elektronik müzik ve pop türevlerini dinliyorum diyenler için uygun tabi,ama şöyle jazz,funk,blues dinleyenleri üzer,çünkü frekans aralığı bu tarza uygun değil.

özet:iyi müzik iyi bir kulaklık gerektirir,bu cihazlarla açık alana gidip kimseyi ''müzik'' zevkinizle rahatsız etmemeniz dileği ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 7 Şubat 2020; 22:6:51 >
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Şen rakçımısin bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Burada karsilikli atisma ya da provoke etme gayreti icinde degilim ama bir elektronik cihaza yeni olup da eve gelir gelmez heyecanla dalip daha acmayi basaramayan biriyle neyin taktigini konusmayi yapmaliyim

Benim siparis de yarin gelecek, actigimda video ceker atarim daha inandirici olur .. bakariz o zaman aciliyor mu ses cikiyor mu

Aynisi olursa sen hakliymissin der ozrumu de dilerim

Eline geçip de teste eden arkadaşlar var mı yanlış yaptığım bir husus? Bu yukarıda becerememişsin diyen arkadaş neyi becerememişim daha eline bile almamışsın cihazı neyin kafasını yaşıyorsun sen? Bendeki çalışmıyor işte arkadaşım sana gelen isterse 100 bin kat iyi çalışsın bendeki çalışmıyor!

Dua et telefonda yer kalmadı video için yarıda kesildi, arızalı gelen ürün için zaten sinirliyim, bir de senin gibi asparagas arkadaşlar yardımcı olmak yerine ezbere konuşuyor ya bu daha da sinirlendiriyor beni.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.