Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar teknosa bu tv lere zam mı yapmış? pazartesi günü ankamall teknosa da 42LH4000 modeli 2400 tl idi. Şu anda 2699 gözüküyor. Resmen soyguncu fiyatları koymuşlar. LH5000'nin fiyatına bak 3200 tl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aywa

Ben 47 LH4000 i Ankara'da ANkAMALL'de ki büyük teknosadan aldım 2.889 TL bonus card X 10 taksit aldım.

Fiyattan ve modelden emin misin? Zira ben aradım tekrar Cepa Teknosa'yı peşin 3.149 diyor, 2.889 mümkün değil diyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Ya arkadaşlar teknosa bu tv lere zam mı yapmış? pazartesi günü ankamall teknosa da 42LH4000 modeli 2400 tl idi. Şu anda 2699 gözüküyor. Resmen soyguncu fiyatları koymuşlar. LH5000'nin fiyatına bak 3200 tl.

taksitli fiyatı zaten 2699 du nakit fiyatıda sizin dediğiniz rakamdı...
  • yeni ya fırsatçılık yapıyorlardır. Bu ara bu üründen ib ve teknosa dışında başka hangi mağazalarda var? bilen varsa bi yardımcı olursa :)
  • Hmm... O zaman ben nakit fiyatına bakmışım demek ki.

Arkadaşlar peki birşey sormak istiyorum. Şu malum istanbul bilişim firması var biliyorsunuz. Burdan aldığımız tv ye gene LG teknik servisleri mi bakıyor, kurulumunu yapıyor, ve garantisini onaylıyor? Eğer bu şekilde ise buradan almayı düşünüyorum çünkü.
  • benim bildiğim lg nin türkiye distribütörü servis vermiyor i.b kendi servis ağı ile hizmet veriyor bende lh serisinden alacağım 42 -4000 veya 42 lh 5000 ama beklemedeyim ürün piyasaya bir dağılsın bakalım lg bayilerinede bakmak lazım...
  • Ben ankara'da yaşıyorum. İB den tv yi alsam buarada kim kuracak peki? LG yetkili servisinin gelip kurması gerekmiyor mu?
  • arkadaslar bu ib den lg alan oldumu ya. ben yaklasık 1 ay bekledim almak için tv yok. ib yi arıyorum sürekli şu gün gelecek bu gün gelecek. en son o yazıyı koydular gelecek hafta basında gelecek diye 3 hafta durdu oyazı şimdi yazı kalktı ama hala yok bişey. en az 10 defa aramısımdır. en sonunda vaz gectim baska bi marka aldım baska yerden. ben ib ye bakıp iştahınızı kabartmayın derim. sonunuz hayal kırıklığı olur. ayrıca garanti konusunda lg nin ithalatccısıylada konustum ib nin kilere garanti vermiyoruz dedi. ib garantiyii kendi veriyor. her ilde sevisleri varmıs. benim kafama yatmadı.
  • Garantiyi LG vermiyorsa o iş yaş olur. Ama bu da ne saçmalıktır ya. Sonuçta ürün LG'nin resmi ürünü nasıl garanti veremezler anlamıyorum. Resmen bizden pahalıya alın garantisini verelim diyorlar. Demek ki yurtdışından alıp gelsek burda garantiden faydalanamıycaz. Ne saçma bişey bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

ilginç walla 42lh4000 ile 47 arasında sadece 190 tl fark var .Yahu 47 de dana gibi 1 metreden pc için abartı olmazmı??

1 Metremi Arkadaşım Sağlığına Zarar..Hadi 32''Neyse Ama 47''Çok Abes Olur Gülerler Sizi

Yalnız açıklamak gerekirse 1 -1.5 yıla eve çıkıcam ve orda salona koyucam .Zaten blu-raylerı 3.5 metreden izleyeceğim.Aslında oda dizaynı ile sürekli kullanım mesaefsını 2 metreyede çıkarabilirim.32 zaten abes olur bu kadar paralar harcamaya.Kısaca 47 bu şartlar altında yine mi büyük kaçar?

• herkese merhaba,

bende aylardir arastirma halindeyim ve en sonunda 2 hafta once LG marka bir LCD almaya karar verdim. LH serisi 4000 veya 5000 alacagim. Malum hepinizin bildigi gibi ciddi stok sorunu var ve piyasada fiyatlandirma dengesizligi var.
    Bu karmasa icerisinde Istanbul Bilisim cok uygun fiyatlari ile dikkat cekiyor... Uzun sure bu konuyu dusundum, IB Mecidiyekoy show room'a gittim geldim... bir defa ellerinde kesinlikle urun yok... ayrica yuzyuze diyalogda dahi musteriyi yaniltmaya devam ediyorlar. Onumuzdeki hafta urun gelecek diyorlar, o gun geldiginde 3 gun sonra, 3 gun sonra olunca yok Pazartesi... yani gidiyorda gidiyor bu muhabbet...
    Her seye ragmen asiri fiyat uygunlugu nedeniyle IB'den alacaktim en nihayetinde... napim beklierim bni kac hafta diyordum... bir yandan da adamlarin hic cekinmeden musteriyi yaniltmalari, stokta olmayan urunleri stoktaymis gibi satmalari vs... cidden cok dusunduruyordu.
    Fakat bugun itibariyle IB'den kesin olarak vazgecmis durumdayim. Biraz once LG genel mudurlugu ile bir telefon gorusmesi yaptim. Oncelikle sunu belirtmek istiyorum; IB'den satin alinan hic bir LG urunu global LG garantisi altinda degilmis ve satis sonrasi yada teknik destek vermiyorlarmis. LG Turkiye'nin urun verdigi ve satis sonrasi destekledigi firmalar basta TeknoSA olmak uzere, Vatan, Bimeks ve MediaMarkt. Ben gecmiste buyuk bir distributor firmada calismis bir kisi olarak IB tarzi firmalardaki isleyisi az cok biliyorum ve kesinlikle 200-300 lira ucuza almak adina riske girmeyecegim. Bekleyecegim ve urunler stoklara girdiginde TeknoSA veya Vatan'dan alacagim. Eger IB ile cok ciddi bir fiyat farki varsa biraz daha ucuzlamasini bekleyip yinede TeknoSA'dan falan alacagim. Cihazda teknik ariza ile karsilasirsam karsimda beni potansiyel hatali olarak gormeyecek, yardimci olacak, gerekirse kili kirk yarmadan urunu degistirecek bir muhatap bulmak istiyorum. IB bu konuda guven hissi uyandirmiyor. Eger IB ile ilgili iyi ve tatmin edici deneyimleri olan arkadaslar varsa lutfen deneyimlerinizi paylasin. Ancak benim forumlarda gordugum kadariyla genel olarak insanlarin IB'ye karsi bir guvensizligi sozkonusu.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Orjinalden alıntı: Aywa

Ben 47 LH4000 i Ankara'da ANkAMALL'de ki büyük teknosadan aldım 2.889 TL bonus card X 10 taksit aldım.

Fiyattan ve modelden emin misin? Zira ben aradım tekrar Cepa Teknosa'yı peşin 3.149 diyor, 2.889 mümkün değil diyor....

Abim Teknosa'da satış danışmanı , teknosa mağza çalısanlarına %7 inidirm yapıyor. Hesaplamadım ama senin aldığın fiyata yakın bir fiyat oluyor sanırım % 7 avantajı kaldırınca.
  • media markta gelmiş mi lg lh serisi ?
  • lh5000 teknosa stoklarına girmiş hayırlı olsun...
  • bir soruda ben sormak istiyorum lh5000 de divx oynatabiliyoruz fakat bu divxlerdeki altyazıları alabiliryor muyuz merak içindeyim eger alamıyorsak lh4000 le rasındaki tek fark 200 hz olması mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedcen96

bir soruda ben sormak istiyorum lh5000 de divx oynatabiliyoruz fakat bu divxlerdeki altyazıları alabiliryor muyuz merak içindeyim eger alamıyorsak lh4000 le rasındaki tek fark 200 hz olması mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

türkçe altyazı da dahil hepsi sorunsuz çalışıyor... aynı isimde olmasına bile gerek yok...kısacası divx player2dan bile daha iyi mkv bile oynatıyor düşün yani...
  • lh5000 lh7000 ile lh4000 arasındaki farklar nedir? (lg nin kendi sitesinde yazılanlar dışında) panelleri aynı mıdır mesela? lh4000 i inceledim renklerin canliligi olsun netlik olsun oldukça güzeldi aynı özellikleri lh 5000de de bulabilir miyiz? bunların karşılaştrılmasını nasıl yapabiliriz?
  • LG TV kullanıcıları!

Lütfen aşağıdaki linki tıklayıp Kullandığınız marka modeli yazarak bir mesaj atınız.

>>http://forum.donanimhaber.com/m_22940241/tm.htm <<

Benim 1 Samsung 2 LG LCD Tv'im var ve şimdi ekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 1 Mayıs 2009; 10:09:03 >
  • 37 lh5000 satışa sunulmuş mu?
  • teknosa da yok ama ib den bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.