Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nedcen96

teknosa da yok ama ib den bulabilirsiniz

İ.B de yok.
  • internet sitesinde var gözüküyor ama magazada var mıdır bilemicem pardon
  • Ankarada olanlar (ya da olmayanlar) için IB'den almanın bir sakıncası var mı? Tecbure yasamıs arkadaslardan bilgi bekliyoruz. Bu arada:

47LH5000
    IB'de :3000 TL (pesin)
    TeknoSA: 36000(pesin) - 300TL hediye ceki.

300TL fark kalıyor gibi.Sizce IB'den alarak risk almaya deger mi? Esasında risk var mı ondan da emin degilim.On yargılı olmak da dogru degil.
  • hediye çeki peşin alımda geçerli değil bildiğim kadarı ile teknosa da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minicikdev

Ankarada olanlar (ya da olmayanlar) için IB'den almanın bir sakıncası var mı? Tecbure yasamıs arkadaslardan bilgi bekliyoruz. Bu arada:

47LH5000
    IB'de :3000 TL (pesin)
    TeknoSA: 36000(pesin) - 300TL hediye ceki.

300TL fark kalıyor gibi.Sizce IB'den alarak risk almaya deger mi? Esasında risk var mı ondan da emin degilim.On yargılı olmak da dogru degil.

5000 serisi geldi mi Teknosa vitrinlerine??? incelenebiliyor mu??? Keza 7000???
  • Beni de LH4000 kullanıcılarına dahil edebilirsiniz. Parasını bugün ödedim. Kısmetse yarın teslim edecekler. İzlenimlerimi paylaşmaya çalışırım...
  • 42 LH 7000 gelmiş ib ye sipariş veriyorum inş. memnun kalırım....
  • Arkadaşlar 47LH4000'e ilişkin yorumlarımı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz. (ilk mesajda)

http://forum.donanimhaber.com/m_30855564/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 2 Mayıs 2009; 1:23:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Beni de LH4000 kullanıcılarına dahil edebilirsiniz. Parasını bugün ödedim. Kısmetse yarın teslim edecekler. İzlenimlerimi paylaşmaya çalışırım...

Arkadaşlar buraya söylemiyorsunuz, tekrarlıyorum şu linke aldığınız ürünleri söyliyin...

LG TV kullanıcıları!

Lütfen aşağıdaki linki tıklayıp Kullandığınız marka modeli yazarak bir mesaj atınız.

>>http://forum.donanimhaber.com/m_22940241/tm.htm <<

Benim 1 Samsung 2 LG LCD Tv'im var ve ekledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 2 Mayıs 2009; 2:25:23 >

• Listeye eklenmek üzere mesajımı şimdi gönderdim...

quote:

Orjinalden alıntı: metbey

quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Beni de LH4000 kullanıcılarına dahil edebilirsiniz. Parasını bugün ödedim. Kısmetse yarın teslim edecekler. İzlenimlerimi paylaşmaya çalışırım...

Arkadaşlar buraya söylemiyorsunuz, tekrarlıyorum şu linke aldığınız ürünleri söyliyin...

LG TV kullanıcıları!

Lütfen aşağıdaki linki tıklayıp Kullandığınız marka modeli yazarak bir mesaj atınız.

>>http://forum.donanimhaber.com/m_22940241/tm.htm <<

Benim 1 Samsung 2 LG LCD Tv'im var ve ekledim...

• quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

42 LH 7000 gelmiş ib ye sipariş veriyorum inş. memnun kalırım....

umarım başın ağrımaz
  • geldiğine eminmisin sitedeki linkinde telefonla danışın diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: locke78

quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

42 LH 7000 gelmiş ib ye sipariş veriyorum inş. memnun kalırım....

umarım başın ağrımaz
  • Bildiğim kadarıyla LH4000 serisinde DVB-C tuner ve MPEG4 decoder var. LH4000 serisi ile Teledünya (dijital kablo TV) kullanan var mı? Varsa HD kanalları (özellikle Eurosport HD'yi) güzel gösteriyor mu? Bazı Sony modellerinde DVB-C tuner ve MPEG4 devoder olduğu halde Europort HD'yi göstermiyordu. Ayırca İstanbul'da hala şifresiz yayın yapılıyor sanırım. Evinde analog kabloTV olanlar şifresiz olarak dijital kablo TV'yi bir süre daha şifrsiz izleyebilirler. LG LH4000 serisi alanlar kontrol edip yorumlarını bildirirlerse çok sevinrim.
  • Teledünyada 2 tane Hd kanal varı biri eurosport , digeri NationalGC.. Kanallar hd olsada çekimlerin %50 si hd olmadıgından herzaman mükemmel olmuyor, fakat hd çekimlerde magzalarda gördügünüz fullhd görüntüler kadar net. Diger kanallarda 2-2.5 mt. mesafeden seyredildiginde tatmin edici düzeyde güzel. Bu televizyonun en başarılı oldugu konu; hdmi to hdmi baglantı ile bilgisayarı bagladıgınızda Mkv film seyrettiginizde görüntünün netligi tek kelimeyle mükemmel ! , Aynı şeyi dvix için söylemek ise pek mümkün degil. LCD televizyonlara iyi kaynaktan görüntü aktarıldıgında görüntü çıldırıyor. Kötü kaynakta ise bir okadar kötü...

42Lh4000 Perşembe günü aldım teknosadan, akşam servis kuruluma geldi, baktımki 1 ad. ölü pixel çıktı. Teknosaya haber verdik, cuma 2. ürünü gönderdiler, kurulum yapıldı, hemen test ettim bu sefer 3 ad. ölü pixel çıktı, cumartesi 3. ürün geldi yine test ve sonuç yine bir ölü pixel. Hayırlısıyla 4. tv gelecek salı-çarş. gibi. Ama İzmir Carrefuour Teknosadaki arkadaşlara çok teşekkur ediyorum, hemen ilgileniyorlar ve çözüm üretiyorlar. Bu arada tvlerden biri madur olmamam için bende kalıyor. Yenisi gelince eskisini alıp götürüyorlar :) İst.bil. den alınan cihazda problem çıksa herhalde böyle bir muamele olmazdı. 200-300 tl için teknosadan şaşmayın derim.

• Ayrıca isteyen arkadaşlara neden LH500 almamaları gerektiginide detaylı olarak açıklayabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhanhamza

Ayrıca isteyen arkadaşlara neden LH500 almamaları gerektiginide detaylı olarak açıklayabilirim.

LH5000'i neden almamalıyız açıklayabilir misin?

Bu arada bu kadar çok ölü piksel çıkan bir seriden almak mantıklı mı? Gelen 3 LCD'de de ölü piksel olması bana fazla gibi geldi. Umarım 4.de sorun hallolur.
  • 42LH5000 ile 42LH4000 arasında 530 Tl lik bir fark var. 5000 in artıları 200hz olması ve Mkv yi usb den oynatıyor olabilmesi. Fakat Mkv dosyaları 4.5 gb ve üstü dosyalar oldugu için fat32 formatında kopyalanamıyor, yani 8 gb. lık bir usb bellege tek dosya olarak mkv filmi atamıyorsunuz. Ntfs olarakta tv görmüyor. Ayrıca diyelim dosyayı 2 ye böldünüz ve seyredeceksiniz. Mkv ler Dts formatında olup Lh5000 lerde dts okuma özelligi bulunmuyor. 200hz de ise şu anda teledünya dahil hd receiverlar 50hz yayın yapmakta ve bilgisayardan görüntü aktardıgınızdada 100hz e kadar aktarım yapabiliyorsunuz, zaten lh4000ler 100hz. Yani 530 tl yi boşa vermiş oluyorsunuz. Bunun yerine 150 tl ye hdmi çıkışlı bir ekran kartıyla bilg. dan görüntü aktarmak ve artık her anakartta olan optik ses kablosuyla amfiye dts olarak ses aktarmak en ideali.

Bence Lh5000 için 530 tl fazla para vermenize bunun için gerek yoktur.

• quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

quote:

Ayrıca isteyen arkadaşlara neden LH500 almamaları gerektiginide detaylı olarak açıklayabilirim.

LH5000'i neden almamalıyız açıklayabilir misin?

Bu arada bu kadar çok ölü piksel çıkan bir seriden almak mantıklı mı? Gelen 3 LCD'de de ölü piksel olması bana fazla gibi geldi. Umarım 4.de sorun hallolur.

Edit : )

Verilen cevapla aynı anda post girmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 3 Mayıs 2009; 19:37:08 >
  • Ölü pixeller konusunda; benim elektronik aletlerdeki şansızlıgım olarak düşünüyorum. Bu güne kadar LG servisinin söyledigi ilk ölü pixel çıkan kişiymişim.
  • quote:

42LH5000 ile 42LH4000 arasında 530 Tl lik bir fark var. 5000 in artıları 200hz olması ve Mkv yi usb den oynatıyor olabilmesi. Fakat Mkv dosyaları 4.5 gb ve üstü dosyalar oldugu için fat32 formatında kopyalanamıyor, yani 8 gb. lık bir usb bellege tek dosya olarak mkv filmi atamıyorsunuz. Ntfs olarakta tv görmüyor. Ayrıca diyelim dosyayı 2 ye böldünüz ve seyredeceksiniz. Mkv ler Dts formatında olup Lh5000 lerde dts okuma özelligi bulunmuyor. 200hz de ise şu anda teledünya dahil hd receiverlar 50hz yayın yapmakta ve bilgisayardan görüntü aktardıgınızdada 100hz e kadar aktarım yapabiliyorsunuz, zaten lh4000ler 100hz. Yani 530 tl yi boşa vermiş oluyorsunuz. Bunun yerine 150 tl ye hdmi çıkışlı bir ekran kartıyla bilg. dan görüntü aktarmak ve artık her anakartta olan optik ses kablosuyla amfiye dts olarak ses aktarmak en ideali.

Bence Lh5000 için 530 tl fazla para vermenize bunun için gerek yoktur.

Evet ben de LH5000'den yana olumsuz düşünmeye başladım. Peki 42 veya 47LH5000 nerede var? Neredeki fiyatları karşılaştırıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.