Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lh7000 ses seda yokmu arkadaşlar ? Ne zaman girecek
  • Dün yapılan lg toplantısına katıldım Lh 7000 in sahaya giriş tarihi olarak mayıs ilk hafta olarak belirttiler.Yani az kaldı :) ürünü inceledim gerçekten çok güzel tavsiye ederim.
  • 32lh3000 hakkında ne düşünüyosunuz kdv indiriminden yararlanıp darty bi tane kapıverecez de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: IImmortall

Dün yapılan lg toplantısına katıldım Lh 7000 in sahaya giriş tarihi olarak mayıs ilk hafta olarak belirttiler.Yani az kaldı :) ürünü inceledim gerçekten çok güzel tavsiye ederim.

Bu son hafta, ilk hafta muhabbeti bitmedi bir türlü. Nisan'ın sonuydu, mayısın ilk haftası oldu...
    İ.B getirip satmadan normal distrübütörler getirmeyecek galiba.
  • Sevgili arkadaşlar, dün akşam itibariyle LCDmi getirip duvara monte ettiler. Uzun bekleyiş bitti, çok mutlu oldum. Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım, daha donra biraz kullanınca ayrıntıya gireceğim.

- Görüntü standart ayarda o kadar parlak ve canlı idi ki gözlerim kamaştı, o nedenle akıllı sensöre geçtim ve gerçekten en uygun ayarları seçti.
    - Eski bir Sunny dijital uydu alıcı ve basit bir scart kablo ile SD görüntü beklentilerimin ötesinde iyiydi.
    - PS3 muhteşemdi, input lag yoktu, Little Big Planet oynadım, görüntü harika
    - PS3'te Karayip Korsanları DVD'sini açtım, upscale özelliğini aktive ettim, harika bir görüntü elde ettim. Trumotion'ı da açtım. Görüntü çok akıcı, temiz ve canlıydı.
    - Dizayn olarak duvarda çok şık görünüyor.
    - Menüleri çok güzel görünüyor ve kullanımı kolay.

Özetle çok beğendim.

• ben memnunum kardeş..fotoları yukarıda
  • ben de dün itibarıyla 42lh4000 aldım bir kaç güne kadar gelecek ,izlenimlerimi aktaracağım...
  • ben istanbul bilişime 42lh 7000 siparişi verdim arkadaşlar. dün döndüler bana ürünün girişi mayısın sonunu bulacakmış ne yazıkki ilgilenenlere duyrulur. İnşallah yukardaki arkadaşların dediği gibi mayısın ilk haftası girer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Sevgili arkadaşlar, dün akşam itibariyle LCDmi getirip duvara monte ettiler. Uzun bekleyiş bitti, çok mutlu oldum. Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım, daha donra biraz kullanınca ayrıntıya gireceğim.

- Görüntü standart ayarda o kadar parlak ve canlı idi ki gözlerim kamaştı, o nedenle akıllı sensöre geçtim ve gerçekten en uygun ayarları seçti.
    - Eski bir Sunny dijital uydu alıcı ve basit bir scart kablo ile SD görüntü beklentilerimin ötesinde iyiydi.
    - PS3 muhteşemdi, input lag yoktu, Little Big Planet oynadım, görüntü harika
    - PS3'te Karayip Korsanları DVD'sini açtım, upscale özelliğini aktive ettim, harika bir görüntü elde ettim. Trumotion'ı da açtım. Görüntü çok akıcı, temiz ve canlıydı.
    - Dizayn olarak duvarda çok şık görünüyor.
    - Menüleri çok güzel görünüyor ve kullanımı kolay.

Özetle çok beğendim.

arkadaşım bende aynı marka model lcd kullanıyorum , akıllı sensör ayarlarını nerden yaptın ben öyle birşey göremedim. Ayrıca tv ayarları bozulan arkadaslar fabrika ayarlarına geçebilirsiniz. Herhangi bir sorun olmuyor...

• dün ib ile görüştüm 47lh7000 10 güne kadar gelir dedi. ama ben 47lh5000 almayı düşünüyorum... tv nin inceliği benim için çok önemli değil... zaten ince ürünlere henüz güvenemiyorum... geçen hafta bir arkadaşım 40lh4000 aldı kurduk izliyoruz fiyatına göre performansı iyi bir televizyon...

peki sayın immortal lh5000 ne zaman gelecek...

ve forumdaki diğer arkadaşlar ib den ürün almak ve garanti süreci sizce güvenilirmi ?? geldiği takdirde lh5000i ib den almayı düşünüyorum... çünkü en az %15 fark var.... yorumlarınızı rica ederim...

teşekkürler
  • @Aywa; Kumanda üzerinde Q.Menu diye bir tuş var ona bas. Ekranda bir menü çıkacak. Kumandadaki yön tuşları ile (sağ-sol) şimdi hatırlamıyorum ismini ama görüntü modu veya ona benzer bir seçenek geliyor. Orada yön tuşları ile yukarı-aşağı yaparak Akıllı Sensör seçeneğini bulabilirsin. Sonra OK'e bas. Tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 29 Nisan 2009; 11:20:01 >
  • Arkadaşlar Haziran-Temmuz gibi 32" LCD televizyon almayı düşünüyordum. Tabi almadan önce ilk işim forumdan tavsiye almaktı. 1 aydır araştırıyorum en son sony V4500 serisine takılmıştım (bu modelde DVB-T/DVB-C var ve kartla HD teledünya seyredilebiliyor) ancak ne yazık ki sony yeni seriler çıkardıkça bu serileri artık piyasada pek bulunmamaya başladı ve temmuza kadar da hiç kalmaz sanırım. Geçen hafta Teknosaya sonylere bakmaya gittiğimde ordaki eleman 32LH3000 gösterdi ve bu paraya V4500 alacağınıza bunu düşünün dedi. LH3000 o anda beni çok etkiledi. Gerçekten de görüntüler çok canlıydı ve parlaklık olarak da diğer modelleri altüst ediyordu (pek anlamam ben ilk gözlemlerimi yazıyorum). Yani sony modellerinde bir solukluk vardı sanki o mağazada, tabii ayarlar nasıldı bilemiyorum. Ancak LH3000 modellerinde HD yayınları kartla seyredebileceğimiz giriş yok malesef. Ve PIP de yok.

Mağazadan çıktıktan sonra tekrar LH serisini forumda incelemeye başladım ve bu başlığa kilitlenmiş durumdayım. Sanırım LH modelleri yeni yeni geliyor ondan LH3000 ve Lh4000 harici alan ve inceleyebilen yok. Alan arkadaşlar incelemeleri ve fotoları burada paylaşırlarsa çok sevaba girerler inanın

Bu arada televizyonu küçük odamda seyredeceğim için 32" almayı düşünüyordum ve bu boyutta da Full HD pek gerekli değil gibime geliyor, bu nedenle HD ready modellere bakıyordum ancak 42" ile arasında 500 lira farkı görünce (LH3000 serisi) neden 42 ve Full HD olmasın dedim ve salonda yer planlamaya bile başladım. Neden 32-42 arasında bu kadar az bir fark var arkadaşlar? Sizce 32" fiyatları hazirana kadar daha da düşer mi?

Bir de yine forumdan araştırıken bu KDV indiriminin LCDleri kapsamadığını okumuştum ama Teknosa da Beyaz eşya ve LCD KDV indirimi var diyor, özellikle de belirtmişler. KDV indirimi için 2 ay civarı kaldı yanılmıyorsam. Şimdi bu fiyatlara temmuzda zam mı gelecek sizce yoksa daha da ucuzlayabilir mi?

• Hocam 32LH3000 de FULL HD
  • İyi günler;
    Ben de bugün Teknosa'dan LG 42 LH4000 sipariş verdim.Cuma günü teslim edilecek aynı gün kuruluma gelecekler.Umarım memnun kalırım.Bu arada arkadaşlar ürün sadece mağazalar da satılıyor netten satışı yok ve orada ki görevli son 15 ürün falan diyordu.
    Dikkatinize...
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daleque -- 29 Nisan 2009; 21:44:56 >
  • kaca aldiniz ve hangi teknosa acaba?
  • Ben 47 LH4000 i Ankara'da ANkAMALL'de ki büyük teknosadan aldım 2.889 TL bonus card X 10 taksit aldım.
  • Sayın ravunos;
    Ben ürünü Çorlu Teknosa'dan aldım. 2699/10 Axess
  • TheSanitarium
    Arkadaşım hangi modeli aldığını forumda bulamadım. Açıklarsan sevinirim. Ayrıca resim ve izlenimlerini bekliyoruz.
  • ilginç walla 42lh4000 ile 47 arasında sadece 190 tl fark var .Yahu 47 de dana gibi 1 metreden pc için abartı olmazmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

ilginç walla 42lh4000 ile 47 arasında sadece 190 tl fark var .Yahu 47 de dana gibi 1 metreden pc için abartı olmazmı??

1 Metremi Arkadaşım Sağlığına Zarar..Hadi 32''Neyse Ama 47''Çok Abes Olur Gülerler Sizi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.