Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat önce teknosa ile görüştüm .. bugün itibariyle 42LH4000 ler stoklarına gelmiş durumda..
    FİYAT: 2.699 / 10 taksit ... ben LH3000 almıştım 2.300 / 10 taksite .. arada 400 lira fark var ..
    sizce 100 hz. için 400 lira farka değermi ? ona göre siparişimi durdurup LH4000 alacam .. tabiki +400 içinde hanımla didişmeyi göze alarak ...
  • Tek fark 100Hz ise 400ytl ye degmez
    Şöyle kontrol edebilrsin, CNBCE yi aç, alttan,üstten geçen yazılarda rahatsız edici derecede titreme görüyorsan o zaman 100HZ ine bak, aynı şeyi ondada yap. Onda daha iyiyse o zaman al derim. Yoksa degmez
  • arkadaşlar bende lg lh serisi almayı planlıyorum. ancak teknosa haricinde bir yerde de yok sanırım. onunda fiyatları yüksek (kaynak istanbul bilişim). istanbul bilişimin ne zaman stoklarına girecek acaba yakında görüşen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrttgl

2 saat önce teknosa ile görüştüm .. bugün itibariyle 42LH4000 ler stoklarına gelmiş durumda..
    FİYAT: 2.699 / 10 taksit ... ben LH3000 almıştım 2.300 / 10 taksite .. arada 400 lira fark var ..
    sizce 100 hz. için 400 lira farka değermi ? ona göre siparişimi durdurup LH4000 alacam .. tabiki +400 içinde hanımla didişmeyi göze alarak ...

kardeş philips'in 60 hz ile 100 hz farkını gördüm. eger lg nin ki de o kadar bariz ise 400 TL yi gözün kapalı ver derim. kendi gözünle lg nin 60 hz ve 100 hz modellerini yanyana görmen gerekir. ben olsam veririm farkı. hem farkın sadece hz farkından kaynaklandığını sanmıyorum. kontrast da 80.000 di yanılmıyorsam. (42 lh 3000 50.000 kontrast)
  • biraz evvel lg nin resmi sitesine baktım, lh 4000 serisinde de mkv vs.. gibi desteği mevcut, o zman sadece 100 hz fark varsa lh5000 e neden daha çok para verilsin ki?
    Ben sırf 4000 lerde mkv desteği yok diye 5000 e yönelmiştim.
  • Hocam hangi linkten baktınız?

http://uk.lge.com/prodcompareprint.do?actType=compare&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&page=1&modelCodeDisplay=&cp_models=47LH7000&cp_models=47LH5000&cp_models=47LH4000

Bu linke göre sadece jpeg ve mp3 desteği var. Ayrıca teknosalarda lh4000 leri biraz kurcaladım onlarda da yoktu. Cebimde 16 gb ntfs ye formatlı içinde 8gb mkv lik tek film olan bir bellek le dolaşıyorum :) Onu destekleyen yeni nesil tvlerden birini alacağım artık :) Elenenler lg lh4000 serisi, samsung B6000. Zaten hedefim 47lh5000 , Samsung 46b7000 veya samsung 46B650. Fİyat olarak lg ağır basıyor. Kısmet :)

quote:

Orjinalden alıntı: cosx

biraz evvel lg nin resmi sitesine baktım, lh 4000 serisinde de mkv vs.. gibi desteği mevcut, o zman sadece 100 hz fark varsa lh5000 e neden daha çok para verilsin ki?
    Ben sırf 4000 lerde mkv desteği yok diye 5000 e yönelmiştim.

• lg nin tr sayfasında bak orda görürsün bende compare yaptığım sırada fark ettim. Muhtemelen yeni sürüm olarak geleceği için koydular. Beklemekte fayda var sanırım. tek fark 4 hmi ile 200hz olayı.
    Sitede görürsün zaten.
    Saygılar.
  • evet arkadaslar lh4000 için lg nin tr sayfası video oynatır diyo ama uk sayfası yazmıyo.

ttr sitesihttp://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=LH4000&model=NOTHING#

uk ssitessihttp://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_42lh4000.jhtml#

evet buyrun karsılıastırmayı kendiniz yapın

• arkadaslar yukarda bir arkadas ntfs formatından oynatmaya calısmıs sanırım belki fat desteklıdır?

biliyosunuz ps3 ler bile fat destekli,dvd playerlar da oyle, bence fat olarakta bi bellek tasıman lazım yanında:D

denemeleri bekliyoruz lh4000 lerde mkv destegi varsa super olurr, lh5000 kesin 500 lira daha pahalı olacaktır lh4000 serisindenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koyun

Hocam hangi linkten baktınız?

http://uk.lge.com/prodcompareprint.do?actType=compare&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&page=1&modelCodeDisplay=&cp_models=47LH7000&cp_models=47LH5000&cp_models=47LH4000

Bu linke göre sadece jpeg ve mp3 desteği var. Ayrıca teknosalarda lh4000 leri biraz kurcaladım onlarda da yoktu. Cebimde 16 gb ntfs ye formatlı içinde 8gb mkv lik tek film olan bir bellek le dolaşıyorum :) Onu destekleyen yeni nesil tvlerden birini alacağım artık :) Elenenler lg lh4000 serisi, samsung B6000. Zaten hedefim 47lh5000 , Samsung 46b7000 veya samsung 46B650. Fİyat olarak lg ağır basıyor. Kısmet :)

:) en güzeli . altyazılı olsaydı film

• 50/60 Hz ozellikle cocuklar icin kotudur,epilepsi yapabilir diye biliyorum.100Hz ve ustu bu ACIDAN tavsiye edilir.Saglik acisindan 400TL ver bence.SAGLIK BU.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanusl

evet arkadaslar lh4000 için lg nin tr sayfası video oynatır diyo ama uk sayfası yazmıyo.

ttr sitesihttp://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=LH4000&model=NOTHING#

uk ssitessihttp://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_42lh4000.jhtml#

evet buyrun karsılıastırmayı kendiniz yapın

allah allah. çok garip. bizimkiler yanlış aldı herhalde. ingiliz sitesinde de "dvb-c" var yazıyor. lg nin haberi yok modellerinde herhalde. başka bir firmaya mı yaptırtıyor lcd leri ne?

• alıntı:

http://www.teknoyenilik.com/lcd-plazma/lg-47lh9000-55lh9000-led-tv-modelleri-cikti.html

LG 47LH9000 / 55LH9000 LED TV Modelleri Çıktı

Çarşamba, 22 Nisan 2009

Samsung markasının LED TV' lerini duyurmasının ardından atağa geçen LG, üretimini tamamlamış olduğu 47LH9000 VE 55LH9000 model numaralı LED TV lerinin tanıtımını yaptı. 240 Hz' lik müthiş tarama hızı ve 2.000.000 :1 kontrast oranı ve daha bir çok teknolojik özelliği barındıran ürünleriyle LED TV savaşında bende varım dedi... ÜrünlerinTürkiye' de ne zaman satışa çıkacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Modellerin her ikiside 1920 x 1080 Full HD çözünürlükte 2.000.000:1 kontrast oranı, %40 LCD' ye oranla daha az elektrik tüketimi, USB girişinden film seyretme imkanı ve bunların yanı sıra dünyada ilk kez USB' den THX ses desteği sağlamakta.

LED TV konusundaki bu ani gelişmeler yaşana dursun, özellikle tüketici kanadına özel bir uyarı; LED TV almayı düşünenler mutlaka alternatif ürünleri piyasada gördükten sonra alsınlar. Bunun en büyük nedeni rakam ve teknik özelliklerin birbirilerinden çok farklı oluşu. Özellikle şu dönemde Samsung ürünleri satışı başladı. Fakat ortada herhangi bir rakip yok. Dlayısıyla biraz beklemekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

• alıntı:

http://www.teknoyenilik.com/lcd-plazma/lg-47lh9000-55lh9000-led-tv-modelleri-cikti.html

LG 47LH9000 / 55LH9000 LED TV Modelleri Çıktı

Çarşamba, 22 Nisan 2009

Daha yeni çıktığınına göre fiyatıda gayet güzeldir, daha tr de lh 7000 ler bile yok, bu gelene kadar yaşlanırız artık, onun için bunun gelmesini beklemek gibi bi seceneği kendimde göremiyorum, hem bu tr.gelene kadar yeni teknolojiler çıkar, sonra onu bekle bunu bekle, lh 7000 bir an önce gelsede lcd tv hasretine son versem , bi 5 sene kullanır artık o zamanın teknolojisine yineden ayak uydururuz.

• Alt yazılı tabi hocam :) Hatta ilk başlarındaki diyalogları değiştirip hepsi ÇÇÖÖÖççşşşŞŞŞŞ felan yaptım :) Ama teknosa da denediğim LH4000 lerde kesinlikle menüsünde de video seçeneği yok. Sadece resim ve müzik var. TR sitesine güvenip bu özelliği denemeden almayın derim.

quote:

Orjinalden alıntı: pireee

quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koyun

Hocam hangi linkten baktınız?

:) en güzeli . altyazılı olsaydı film

• Valla bence de serkan. Yalnız şunuda göz ardı etmemek lazım, şayet yeni çıkan lh4000 lerde yazılım güncellemesi yapılmış ise ve piyasaya bu şelikde girecekse, ürün için sayfada yazılanlar doğru olabilir. Zaten yeni modelller usb ye sahip lcd tvlerde update özelliği mevcut, ama daha önceki lh4000 lerde belki upgrade ile mümkündür ya da yeni çıkanda farklı bir entegre kullanıp o şekilde sürebilirler ürünü. Bence yakın zamanda usb 'ye sahip olan lcd tvlerin hepsi bunu yapacaklardır. Philips te de usb mevcut sadece resim müzik var ama versiyon değişikliği ile onlarda bişeyler yapar gibi geliyo bana.
    Bence gelecek üründe illaki ortaya çıkacaktır.
    saygılar.
  • Hocam sanırım bir yanlışlık yapılıp 4000'e de aynı divx hd bilgilerini kopyalamışlar, muhtemelen pazartesiye değiştirler, 4000 serisinde sadece müzik ve resim oynatma var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: metbey
    Hocam sanırım bir yanlışlık yapılıp 4000'e de aynı divx hd bilgilerini kopyalamışlar, muhtemelen pazartesiye değiştirler, 4000 serisinde sadece müzik ve resim oynatma var....

Bana da bir crtl+c, ctrl+v vakası gibi geldi.
  • LH serisi kullanan arkadaslar sizlere bir sorum olacak. Ben lh 3000 kullanıyorum 1 hafta oldu alalı. 2 defa fabrika ayarlarına döndüm, tv için bi zararı olurmu görüntü kalitesinde falan. Birde 1080p full Hd yazması gerekirken. LG'nin internet sitesinde 1080p HD Ready yazıyor. Neden ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aywa

LH serisi kullanan arkadaslar sizlere bir sorum olacak. Ben lh 3000 kullanıyorum 1 hafta oldu alalı. 2 defa fabrika ayarlarına döndüm, tv için bi zararı olurmu görüntü kalitesinde falan. Birde 1080p full Hd yazması gerekirken. LG'nin internet sitesinde 1080p HD Ready yazıyor. Neden ?

Çok yerde söylendi, tekrarlıyorum. Her FULL HD aslında HD Ready'dir, HD'ye hazır, uyumlı manasında. Türkiye dışındaki ülkelerde full HD tabiri yerine daha çok 1080p tabiri kullanılır, HD Ready de HD olduğunu söyler, yani 1080p HD Ready demek FULL HD demektir. Bizim ülkemizde ne yazık ki sadece Full HD olmayanlara HD Ready denile denile Full HD lerin HD Ready olmadığı, hiç alakası olmadığı gibi bir görüş hakim, böyle bir şey yok her Full HD aynı zamanda HD Ready'dir, ama Her HD Ready Full HD değildir, sen 1080p diyorsa Full HD olduğunu anlamalsın. Durum bu.

Bu arada LH Serilerinin sitede yanlış göstyerildiğini söyledim, düzelteceklerini bildirdiler, yani LH serileri usb'den yalnız müzik ve resim oynatıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 25 Nisan 2009; 13:32:16 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.