Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Arkadaşlar, bugün Teknosa ile görüştüm. Yaklaşık 3 haftadır LCD gelsin diye bekliyorum. 20sinde gelecek demişlerdi ancak şimdi de Nisan'ın 27si veya Mayıs'ın 4ü gibi gelebilir diyorlar.

Sabırsız bir adam olarak çok sıkıldım. Bir yandan bu LCDyi istiyorum bir yandan da çok kızıyorum. Siparişi iptal etsem fiyat baya uygundu, belki o fiyatı bir daha bulamam diye korkuyorum. Ama cihazın ne zaman geleceği meçhul, beklemek sinir yaptı. Moralim çok bozuldu.

Acaba ne yapsam?

Evet hocam sen 300-400ytl uygun aldın...
  • Bu TV'lerde DVB-C tuner da var gibi duruyor. Ama MPEG4 decoder DVB-T altında yer alıyor. Ayrıca hd ready 1080p logosu var hdtv 1080p logosu yok. LH5000 ve LH7000 ile Teledünya STB'siz izlenebilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeo37

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar ankarada 42 lh 3000 e 2090 lira 8 taksit fiyat verdiler geyet makul geldi...

neresi verdi bu fiyatı acaba ?

ankara etlik antareste alt kattaki lg mağzası deil onun karşısında lg yetkili satıcısı olan bir firma var orası verdi rakamı ama sanırım bende 4000- 5000 lerin girmesini bekleyeceğim...
  • arkadaslar bu 32 LH 3000 serisi /modeli nasıldır acaba?
    bi yakınıma alıcazda, genelde uydu dvd filan izleyecekk,

+ 42 LH 5000 serisi fiyatı ne civarda olacak? ve bunu kullanan gurbetcı arkadasımız veyahut yabancı sitelerden yorum bulabılırmıyız?

mkv oynatıcısı buyuk iş gorur, ben tv ye bişeyler baglamaktan cok sıkıldım , o kablolar adamı illallah ettiriyor
    o yuzden guzel ozellık;)

zaten lg goruntusu iyi oluyorr, ve kendı panelını ureten bir firma bildigim kadarıyla, tr de tercıh edılmemesı dısturbtr sorunuydu bugune kadar, ama lg kendısi girdi tr piyasasına o yuzden garantıde sıkıntı yasanmaz artık

yorumları beklıyorum 32LH3000 ve 42LH5000 ile ilgili, şimdiden tesekkurler...
  • TV yi alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum ve artık incelemeleri bekliyoruz : ))
    LG alacak olan biçok insan var sitede.Hadi arkadaşlar sevaba girin biraz : ))
  • evvet arkadaşlar bunlar fırından yeni çıktı 42lh3000'in kutusundan çıktıktan 1 saat sonraki görüntüleridir. hdmi bağlantı ile gerek hd gerekse sd yayınların görüntüleri bulunmaktadır.

umarım faydalı olur.

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu

• aytaco12 Teşekkürler arkadaşım resimler için.
    Ama bana görüntüler biraz matmış gibi geldi. En alttaki KANALD görüntülerini beğendim sadece.
    Bunlar kalibrasyon yapılmadan çekilmiş fotolarmıdır acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: action_figure

aytaco12 Teşekkürler arkadaşım resimler için.
    Ama bana görüntüler biraz matmış gibi geldi. En alttaki KANALD görüntülerini beğendim sadece.
    Bunlar kalibrasyon yapılmadan çekilmiş fotolarmıdır acaba ?

açıkcası ayar yapmak için pek vaktim olmadı. bir an önce resimleri yetiştireyim dedim

ayrıca tebrikler kanal d'ler biraz ayar yaptıktan sonra çekilmiş resimler diğerleri fabrika ayarları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

Arkadaşlar 42lh4000 televizyonumu bilgisayara bağlamak istiyorum. Ne tür bir kablo almam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

yahu insaf bir kişide çıkıp dvi-hdmi kablo kullanacaksın arkadaşım demedi. Sonra yeni konu açmayın aratın diye ahkam kesiyorlar, eskiden ilgili konuya bir şey sorulduğu zaman hemen cevap gelirdi şimdi herkes nerden daha ucuza bulurum derdine düşmüş kimse birbirine yardımcı olmuyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 42lh4000 televizyonumu bilgisayara bağlamak istiyorum. Ne tür bir kablo almam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

yahu insaf bir kişide çıkıp dvi-hdmi kablo kullanacaksın arkadaşım demedi. Sonra yeni konu açmayın aratın diye ahkam kesiyorlar, eskiden ilgili konuya bir şey sorulduğu zaman hemen cevap gelirdi şimdi herkes nerden daha ucuza bulurum derdine düşmüş kimse birbirine yardımcı olmuyor.

kardeş sen de milletin agzı açık bir şekilde kullanıcı incelemesini ve görüşlerini beklediği bir lcd almışsın. ve direk soru sormuşsun. bu konudaki hiç bir sayfayı da okumadığından doğal olarak bunu anlamamışsın. o yüzden senin mesaj havada kalmış gibi geliyor bana.

dvi-vga kablo da olur, dvi-hdmi de. ancak şöyle bir durum var. bazı tvlerde pip özelliği her modda desteklenmiyor. mesela benim samsung'da pip ekran olarak: anten girişi, av girişi, scart girişleri destekleniyor. eğer pip yani alt köşelerde çıkan ekranda bilgisayar kullanmayacağım dersen dvi-vga veya dvi-hdmi kullanabilirsin.

televizyonun hayırlı olsun. iyi bir model. bize birazcık tv den bahsedersen seviniriz. özellikle hareketli görüntülerdeki durumu, renkleri vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pireee -- 21 Nisan 2009; 8:36:33 >

• Aytaco12 dostum pc yi bağlayıpda resim koyabilirmisin hem masaüstünden hem pc oyunlarından rica etsek...
  • pazar günü itibarı ile 32lh300 lendim..ınce ayar henuz yapamdım gayet ii..1670/10 hsbc karta..
  • 06/04/2009 tarihinde İ.B den 42LH4000 aldım 16 gün oldu beklemeye devam :) sanırım 10 gün sonra elimde olur. umarım pişman olmam
  • şehir efsanesi oldu, neymiş bu televizyon yaw gelmedi gitti.
  • Ben hala LH5000 için beklemedeyim, kendi gözlerimle gördüğüm an alacam artık TV'yi. Artık LG showroom mu olur, teknosa mı olur bilemiyorum.
  • AVForumsdan - LG LH7000

- Dijital tv sinyali varmış elemanda, izlemeye başlamış , blue pixeller çıkmış kapamış açmış ordaymış hala, ama sonra kaybolmuşlar. Sinyalden degildi diyor.
    - Kontrast iyi, gündüz güneş varkende gayet iyiymiş
    - Hoparlörler zayıf gelmiş
    - FullHD+24p de Yes Man izlemiş 10dk. Bazı frameler atlanmış. 24p sorunu hala çözülmemiş gibi duruyor diyor. Başka filmler izleyip yazarım sonra demiş
    - Motion Blur da sorun görmemiş, futbol izlerken filan sıkıntı yokmuş. HD görüntüler gayet güzel diyor

Başkasıda DTS codec olmadığı için DTS li mkv lerde ses desteği yok demiş

"Anyways, i got digital tv signal and after watching the tv for some time I started to get blue pixels .... turned off and on and still there, they vanished lil bit later on. It wasn't the signal, at least I don't think so, because I went to picture wizard and was still seeing them. Gonna see if it happends again and I have to give it back or smth. Might be just my bad luck.

The contrast is really nice, no problem watching the tv during day when the sun shines in.

Speakers seems lil bit poor(just like on 42LG6000), didn't try to put the max of it but the bass was really weak, might be just settings but I don't think you gonna get much out of a tv which is 3.9cm slim.

FullHD + 24p ... was watching only Yes man for like 10min and seen some skipped frames, so the 24p problem might still be unsolved. Gonna watch some movies in next days and 'll post mine experience.

Other than that the picture is great, even no full HD (yet digital) looks great on the TV. Didn't see any big problems with motion blur while watching movies or even football, like you could see on older generation.

Design is great! Looks even better in real than on the pictures. "

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

AVForumsdan - LG LH7000

- Dijital tv sinyali varmış elemanda, izlemeye başlamış , blue pixeller çıkmış kapamış açmış ordaymış hala, ama sonra kaybolmuşlar. Sinyalden degildi diyor.
    - Kontrast iyi, gündüz güneş varkende gayet iyiymiş
    - Hoparlörler zayıf gelmiş
    - FullHD+24p de Yes Man izlemiş 10dk. Bazı frameler atlanmış. 24p sorunu hala çözülmemiş gibi duruyor diyor. Başka filmler izleyip yazarım sonra demiş
    - Motion Blur da sorun görmemiş, futbol izlerken filan sıkıntı yokmuş. HD görüntüler gayet güzel diyor

Başkasıda DTS codec olmadığı için DTS li mkv lerde ses desteği yok demiş

"Anyways, i got digital tv signal and after watching the tv for some time I started to get blue pixels .... turned off and on and still there, they vanished lil bit later on. It wasn't the signal, at least I don't think so, because I went to picture wizard and was still seeing them. Gonna see if it happends again and I have to give it back or smth. Might be just my bad luck.

The contrast is really nice, no problem watching the tv during day when the sun shines in.

Speakers seems lil bit poor(just like on 42LG6000), didn't try to put the max of it but the bass was really weak, might be just settings but I don't think you gonna get much out of a tv which is 3.9cm slim.

FullHD + 24p ... was watching only Yes man for like 10min and seen some skipped frames, so the 24p problem might still be unsolved. Gonna watch some movies in next days and 'll post mine experience.

Other than that the picture is great, even no full HD (yet digital) looks great on the TV. Didn't see any big problems with motion blur while watching movies or even football, like you could see on older generation.

Design is great! Looks even better in real than on the pictures. "

tesekkurler dostumm eline , ingilizcene saglkk

• sabah istanbulbilişimden aradılar 37lh7000 gelir gelmez tükenmiş.En yakın mayıs başında gelecekmiş :(
  • bu bana pek inandırıcı gelmedi, ne zaman gelmiş de tükenmiş.
  • 4-5 gün önce bende alo dedim ( ist. bilişime ) 42lh7000 için daha gelmedi 32-37 inc olanlarda bi kaçtane kaldı dedi eleman ( oda ithal edilen sayıya göre ) yani ön spariş, ben inatla 421h7000 i bekleyecem, bide arkadaslar fotoraf koyuyorlar , fotoraf istiyorlar ama bu yanıltıcı olur gibi geliyor bana , en ii si gidip görmek , umarım lg bayileri ellerini çabuk tutarlarda bir an önce gelir. ve fiyatda uçuk olmaz, bu arada samsug led teknolojili ürünlerini tanıttı diye bi haber görmüştüm bu konu hakkında da bilgi sahibi olan varmı acaba.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.