Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Başkasıda DTS codec olmadığı için DTS li mkv lerde ses desteği yok demiş

Peki dts, dts hd , dolby true hd gibi ses biçimlerini acaba direkt amfiye hdmi la yada dts i optikle gönderebiliyormuymuş ? Bu önemli çünkü av receiver ile bu iş çözülür. Yok gönderemiyorsa filmleri çevir vs bir anlamı yok o mkv desteğinin.
  • 47LH5000 : 3000 TL
    47LG6000 : 2500 TL

USB gibi ivir zivir arayuzler onemli degil benim icin. Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? 200 Hz ile 100 Hz arasinda gercekten farkedilebilir ciddi bir fark var mi? Bazi saticilar, farkedilebilir bir fark olmadigini idda ediyorlar.Goren/ inceleyen var mi? Ben sony Z serisi (200Hz) ile normal 50Hz TV`larin farkini izledim.Bariz bir fark vardi. Fakat gorevli 100Hz ile 200Hz arasinda boyle acik bir fark olmadigini soyledi. Eger boyle bir fark yok ise neden 200Hz diye birsey var?
  • Arkadaşlar yenice 32"lh300 serisi lcd aldım.Ancak şansızlık bu ya 1 tane ölü pixel çıktı.Servis geldi raporunu tuttu.Raporun sonucu olumlu geldi ve değişim yapacaklar.Ancak aklıma takılan birşey var.Sizce göndermeli miyim.Yeni gelcek ekran acaba sıfır hatasız olacak mı.Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: batar

4-5 gün önce bende alo dedim ( ist. bilişime ) 42lh7000 için daha gelmedi 32-37 inc olanlarda bi kaçtane kaldı dedi eleman ( oda ithal edilen sayıya göre ) yani ön spariş, ben inatla 421h7000 i bekleyecem, bide arkadaslar fotoraf koyuyorlar , fotoraf istiyorlar ama bu yanıltıcı olur gibi geliyor bana , en ii si gidip görmek , umarım lg bayileri ellerini çabuk tutarlarda bir an önce gelir. ve fiyatda uçuk olmaz, bu arada samsug led teknolojili ürünlerini tanıttı diye bi haber görmüştüm bu konu hakkında da bilgi sahibi olan varmı acaba.

evet istanbulda Pazar günü lansmanı yaptı. Ürünler satışta hatta bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 22 Nisan 2009; 4:48:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: minicikdev

47LH5000 : 3000 TL
    47LG6000 : 2500 TL

USB gibi ivir zivir arayuzler onemli degil benim icin. Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? 200 Hz ile 100 Hz arasinda gercekten farkedilebilir ciddi bir fark var mi? Bazi saticilar, farkedilebilir bir fark olmadigini idda ediyorlar.Goren/ inceleyen var mi? Ben sony Z serisi (200Hz) ile normal 50Hz TV`larin farkini izledim.Bariz bir fark vardi. Fakat gorevli 100Hz ile 200Hz arasinda boyle acik bir fark olmadigini soyledi. Eger boyle bir fark yok ise neden 200Hz diye birsey var?

47LH5000 fiyatı nereden?
  • 47LH4000 fiyatı: 2.977 (nakit)
    47LH5000 fiyatı: 3.022 (nakit)

Nasıl bir fiyat politikasıdır ki bu? Bu şekilde kimse 47LH4000 almaz ki? Fiyatı daha düşük olması gerekmez mi? Ben anlamadım bu işi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

47LH4000 fiyatı: 2.977 (nakit)
    47LH5000 fiyatı: 3.022 (nakit)

Nasıl bir fiyat politikasıdır ki bu? Bu şekilde kimse 47LH4000 almaz ki? Fiyatı daha düşük olması gerekmez mi? Ben anlamadım bu işi...

Bence 47LH5000'in fiyatı daha yüksek olacak. 5000 serisi daha piyasaya çıkmadığı için sallama fiyat vermişler. 47LH5000 için ingiltere'deki LG sitesinde bile coming soon (pek yakında) yazıyordu. Daha seri üretimi başlayıp satışa sunulmamış bir ürün için nasıl fiyat veriyorlar anlayabilmiş değilim. Bence LH5000'lerin Türkiyeye gelmesi haziranı bulur, belki daha da sonra.

http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_47lh5000.jhtml

• Teknosa'da karşılaştırma yapmak için baktığımda

42LH4000 Peşin Fiyatı 2629TL
    42LH5000 Peşin Fiyatı 2969TL

340Liralık fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mckork

Teknosa'da karşılaştırma yapmak için baktığımda

340Liralık fark var.

dikkat ettiyseniz teknosa sitesinde de "haberdar et" yazıyor. "sepete ekle"deki fiyatlara ben itibar ederim teknosada.
  • Ma
    quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

quote:

Orjinalden alıntı: mckork

Teknosa'da karşılaştırma yapmak için baktığımda

340Liralık fark var.

dikkat ettiyseniz teknosa sitesinde de "haberdar et" yazıyor. "sepete ekle"deki fiyatlara ben itibar ederim teknosada.

Mayıs ayında gelecekmiş 5000 serileri galiba..

Bu arada ölü pixel olayında LG servisini tebrik etmek lazım ben 1 tane ölü pixeldenürün değiştirilmez diye biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 22 Nisan 2009; 13:41:37 >
  • Arkadaşlar 32lh3000 aldım pazargunu.Fotolarını nasıl buraya ekleyebiliyoruz?hiç bilgim yok.yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 22 Nisan 2009; 14:43:39 >
  • Abiler, 37 lh5000 serisi ürünler ne kadar olacak? türkiyeye girişi yapıldı mı acaba? Lg nin tr resmi sayfasında ürüne yer vermişler ve yakında demişler. Media Markt a da gelecek mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosx

Abiler, 37 lh5000 serisi ürünler ne kadar olacak? türkiyeye girişi yapıldı mı acaba? Lg nin tr resmi sayfasında ürüne yer vermişler ve yakında demişler. Media Markt a da gelecek mi acaba?

bende 37 serisini bekliyorum . LG müşteri hizmetlerini aradım tahmini olarak mayıs ortası geleceğini söyledi 37 " lerin.
  • Bişey sormak istiyorum. Ben Teknosadan LH4000 alırsam, garanti süresince LG servisleride ilgileniyormu?
  • arkadaşlar 42lh5000 serisi teknosada olmayacakmı çünkü söylenenlere göre 4000 serisi sadece teknosaya özelmiş bide fiyatlar bana biraz yüksek gibi geldi lh 7000 için 2500 lerde beklerken hevesim kursagımda kaldı
  • LH5000 serisini hazirandan önce beklemeyin derim. 47LH5000'in LG sitesinde "coming soon" yazıyor. Daha ürün hazır bile değilken buraya gelmesini beklemek hayal gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tosunpasha26

Arkadaşlar yenice 32"lh300 serisi lcd aldım.Ancak şansızlık bu ya 1 tane ölü pixel çıktı.Servis geldi raporunu tuttu.Raporun sonucu olumlu geldi ve değişim yapacaklar.Ancak aklıma takılan birşey var.Sizce göndermeli miyim.Yeni gelcek ekran acaba sıfır hatasız olacak mı.Yardımlarınızı bekliyorum

yaw degistir kardes neden olu pikseli olan aleti kullanacaksın ki, lg bu konuda hassas sanırım 1 tane bıle olsa degişim yapıyorlar, ilerde gozune batabılır o olu pıksel ;)

imkanın varken yenisni alıver, onda da cıkarsa sorun tekrar degistirirsin yapıcak birsey yok
  • Bugun Media martk ta sordum 42 ler 32 ler lh5000 ve 7000 serileri gelicek miş, ayrıca ölü piksel olayı önemli benim phlips de çıktı bir kaç tane, servis değşim verdi. Ancak ürünü satın almadan önce muhakkak sorun her firma bu hassasiyeti göstermeyebilir ayrıca konuya vakıf olmazsanız geçiştirirler.
    Umarım uygun fiyatta olur ,ib deki fiyatlar güzel ama inandırıcı değil bence
  • Bugün LG ankamall mağazısına bir uğradım. LH5000 ve LH7000'nin 10 güne kadar geleceğini söyledi. LH4000 ise tanıtım modeli olarak sadece teknosa gelmiş ve bitmiş. Teknosadakiler gelcek diyor ama o model tekrar gelmiycek dedi adam bana. LH5000 ise LG7000'den yaklaşık olarak 100 - 150 tl ucuz olur en fazla dedi. Bence LG7000 alman daha matıklı dedi. Panel olarak daha iyiymiş. Adamın yalancasıyım walla ben. Ama atmasyon yapmaz sanırsam çünkü bir süredir birkaç parça için gidip geldiğim bir yer. Az da olsa muhabettimiz var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.