Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32LH4000'i Teknosa'da ben de görmüştüm ve görüntü gerçekten hoşuma gitmişti. Ama maalesef en az 42" lazım bana.
  • LG,Marka Ve Tüm Elektronik Cihazlarında_Taktir eder Ce Başarılı Bulurum__AMa Şu (MKV) OLayına Bakılırsa HTCP,Kadar Sağlıklı Verim Alabileceğimizi Hiç Sanmıyorum Panel 1Tb Harici HDD Tanıcakmı +Gidip İyi Bi İnlemeye Almak Lazım
  • Aslında benim için o kadar da önemli değil tanıcakmı tanımıcakmı benim icin pc deki kalite ve pcde oynanan oyunların kalitesi. Sony w4000 bulamıyoruz cogğu yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremertlge

LH4000 modeli sadece teknosalara özel olarak üretilen bir ürün olup diğer mağazalarda bulamıyacağınız bir üründür.

Sadece Teknosa'ya özel üretim. Vay beee... Forza Teknosa...
    LH4000 modelleri, LG'nin yurtdışı sitelerinde de var. Acaba Teknosa yurtdışında da mı mağaza açtı?
    http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_37lh4000.jhtml

• LG Türkiye sitesine de gelmiş arkadaşlar 5000 ve 7000 serisi, 5000 serisine yakında diyor. 3000 ile 4000 i de bugün yarın eklerler herhalde

http://tr.lge.com/proddivergent.do?actType=search&categoryId=0102&modelCategoryId=&parentId=01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 17 Nisan 2009; 21:39:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Destroyer007

yasin bey internetden teknosanın sitesine baktm daha pahalı.Ucuz fiyata denk getirmişsiniz.Acaba hangi kart kullandınız ödeme şeklini söyler misiniz ayriyeten usb'den video açması lazım dener misiniz gelişmelerle beraber paylaşımlarınızı bekliyorum

Merhaba,

Garanti Bonus Kart ile tek çekim şeklinde aldım

ayrıca Teknosa Kart lara % 8 indirim vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Destroyer007

Majestic başka konularda görmüştüm sende televizyon araştırıyordun herhalde aldınız mı televizyon.

Ayriyeten yasin bey lcd tvde bakar mısınız lan bağlantısı nasıl ethernet kablosu için mi
    Bir sitede sadece modem yazıyordu da.

quote:

cevahir teknosa damıydın

Ordada hep aynı

@yasinekinci

Ürünü SD kaynaklı bir yayında izleme imkanınız oldumu ? Olduysa yorumlarınızı almak istiyorum.

Merhaba

Evet SD olarakda deneme imkanım bolca oldu. DreamBox dan uydu yayınlarını çok net seyrediyorum
    Normal TV yayınları da harika. Diğer televizyonlardaki görüntünün yatay bozulma oranı çok aza inmiş

Malesef benim aldığım model de ethernet ve bluetooth modülleri yok :/

• quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

sayın yasinekinci;

tv'niz hayırlı olsun, detaylı bir inceleme ve sd yayınla ilgili 1-2 fotoğraf yayınlarsanız memnun oluruz...

Merhaba,

Teşekkür Ederim

SD yayınlar normal TV lere göre karşılaştıralamayacak kadar farklı.
    Şuan da Fotoğraf çekebilecek durumda değilim ancak fırsatını bulduğumda

SD / HD ve PS3 görüntülerini gönderebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hermis

Arkadaşlar cihaz benim de ilgimi çekti. Küçük bir araştırma yaptım. Aşağıdaki adreste lh3000, lh4000, lh5000 özellikleri verilmiş.
    Yanlış anlamadıysam lh5000 divx formatını oynatabiliyor. Bu da usb flash bellekten film izlenebilir anlamına mı geliyor.
    (http://uk.lge.com/prodcompareprint.do?actType=compare&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&page=1&modelCodeDisplay=&cp_models=42LH5000&cp_models=42LH4000&cp_models=42LH3000)

Merhaba,

Benim aldığım model Resim ve müzik formatlarını oynatabiliyor.
    Slide Show özelliği mevcut, Resimler oynarken arka fona müzkte yerleştirebiliyorsunuz

5000 ve üstü modellerde MKV dahil mevcut diğer divx/xvid formatlarında filmleride oynatabiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Aslında yazılımsal birşey değil mi bu? Yani üst seride varsa aslında usb girişi olan alt serilerde de yazılımsal olarak eklenebilir. Satış sratejisi sanırım. O nedenle her modelin yazılımına eklemiyorlar. Yoksa donanımsal olarak bir engel olduğunu düşünmüyorum.

MKV formatı için özel bir donanıma ihtiyac olacaktır diye düşünüyorum keza düşük konfigirasyonlu bir PC de MKV formatlı film seyretmek çok zordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: komikzone

teknosa dışında stoklarında 42lh4000 olan yok bildiğim kadarı ile
    bugün ankaradaki tüm bayileri aradım kimse elinde olmadığını tarihte veremiyeceklerini ilettiler.

Yasin bey satın aldığınız ürün teşhirdeki ürünmüydü ?

Merhaba,

Hayır Teşhire koymak için paketi getirmişlerdi.

Açtıklarında satın aldım, tekrar paketlediler :)

Sanırım ürün teknosa elemanlarınının bildiği ürünlerden farklıydı.
    O gün çok aradılar fakat bir türlü garanti belgesini bulamadılar, tanıdığım için gerek yok bulduğunuzda gönderirsiniz demiştim.
    Eve geldiğimde garanti belgesini TV nin kullanım kulavuzunun içinde bir sayfa olarak gördüm, ertesi gün gidip kaşelettirdim

• en sonunda ben de lcd mi aldım lh3000.

fakat fiyat olarak epey uygun oldu. gaziantep teknosanın açılış gününde tek çekim 1799tl ayrıca %10 cip para hediye yani bana 1620 ye mal oldu. 5 saat kuyruk beklememe değdi gerçekten.
  • LH 3000, 4000, 5000, 7000 sahipleri... Lütfen;
    SD yayın görüntüleri koyar mısınız?
    Filmlerin sonunda çıkan kayan yazılarda durum nedir? Hareketli sahnelerde (SD, HD, Oyun) 100 Hz iş görüyor mu, yoksa bazı tv'lerde oldugu gibi sorun mu çıkarıyor?
    İzleme açısı sorunu var mı?
    Ekranda yansıma oluyor mu, yani kapı-pencere açık iken yansıma olmadan tv izlenebiliyor mu?

32LH4000'in testte 7/10 puan alması kafamı kaıştırdı. Hayal kırıklığına mı uğrayacaz acaba?
    http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/04/06/LG-32LH4000-32in-LCD-TV/p1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 19 Nisan 2009; 1:48:51 >

• arkadaşlar dün (18 Nisan 2009) alışveriş merkezlerine gidip 42 " lh4000 ve üstü modellerine rastlayan var mı? Mayıs diyen var Nisan sonu diyen var.
  • arkadaşlar bende nasipse ilk kez lcd tv alacagım hemde ses sistemiyle birlikte ama açık konuşayım lg bana pek iyi bir marka gibi gelmiyor sony ve samsung daha ön planda gibi fakat şu lh serileri iyi gibi bakalım eger fiyat uygun olursa lh4000 veya lh5000 düşünebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

LH 3000, 4000, 5000, 7000 sahipleri... Lütfen;
    SD yayın görüntüleri koyar mısınız?
    Filmlerin sonunda çıkan kayan yazılarda durum nedir? Hareketli sahnelerde (SD, HD, Oyun) 100 Hz iş görüyor mu, yoksa bazı tv'lerde oldugu gibi sorun mu çıkarıyor?
    İzleme açısı sorunu var mı?
    Ekranda yansıma oluyor mu, yani kapı-pencere açık iken yansıma olmadan tv izlenebiliyor mu?

32LH4000'in testte 7/10 puan alması kafamı kaıştırdı. Hayal kırıklığına mı uğrayacaz acaba?
    http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/04/06/LG-32LH4000-32in-LCD-TV/p1

Value'süne bak hocam o fiyatlar arasında 9 puana sahip. Tabii ki o fiyattaki bir ürüünden normal puanlarının 9-10 olmasını beklemeyeceksin, o zaman sony x serisinin de 12-13 puan alması gerekir burada önemli olan value değeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 19 Nisan 2009; 10:27:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pireee

arkadaşlar dün (18 Nisan 2009) alışveriş merkezlerine gidip 42 " lh4000 ve üstü modellerine rastlayan var mı? Mayıs diyen var Nisan sonu diyen var.

dün ankara anterasteki teknosa ile görüştüm lh 4000 sipariş alıyoruz mağzada yok ama hafta içi yollarız dediler lh 3000 mağzada vardı diğerlerinden iyi gösteriyordu
  • Bugün ayın 19'u. Teknosa benim LCD'nin 20si gibi geleceğini söylemişti. Uğrayabilirsem bugün sormayı planlıyorum bi gelişme var mı diye. Ama sanki Mayıs'a sarkacak gibi bir his var içimde.
  • Ben de dün akşam antarese baktım. Hem teknosa hem de LG showroomunu gezdim. LG'deki arkadaş LH5000 ve LH7000 için bir ayı bulur dediler. Teknosa ise LH4000 için sipariş alıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 19 Nisan 2009; 12:44:44 >
  • Kullanan arkadaşlar, cihazın renk performansı nedir ? LG serisindeki gibi "mat ve doğallıktan uzak" sorununu gidermişler diyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.