Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackkk55

tigger_agc
    erhan bey artık yok gelin biz yardımcı olalım
    ve kötü bi haber lh7000 stok giriş tarihi mayısa sarktı :(
    artı lg3000 seriside artık gelmiyen moellerden
    NightWalker arkadasım sanırım lh5000 - 200hz bu yanlış bır bılgı bıze öle gelıyor bizde gördük bunu..
    ürün çıkınca netlık kazanır ancak

LG sitesinde 37LH5000 için 200 Hz diyor. 200 Hz amblemi bile var:
    http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_37lh5000.jhtml

• arkadaşlar merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. LG firmasında çalışıorum ve şu an antares teknosa mağazasındayım. LH3000 ve LH4000 yeni modellerin içindeki LH4000 modeli sadece teknosalara özel olarak üretilen bir ürün olup diğer mağazalarda bulamıyacağınız bir üründür. o fiyatlara alınabiecek en iyi üürünlerden birisidir. Niye derseniz öncelikle cihazın paneli 10bit paneldir. LG nin 2008 ürünleri ise hep 8 bittir. 10 bit olması renk kadranının daha iyi olmasına neden oluyor. Ve cihazda 100Hz Tru Motion işlemci kullanılıyor bu işlemci sayesinde hareketli görüntülerde titremeyi ve bulanık görüntülemeyi en aza indiriyor. diğer özellikler de çok harika 3ms tepkime sürersi ile piksel üzerindeki renk değişimi çok hızlıdır. 80.000:1 kontrast oranına sahiptir.Ekstra cihazda akıllı sensör sisteminin 2. nesili kullanılıyor. Bu sensör aktif olduğunda ortam ışığına ve renk durumuna göre panel renk ve ışık düzeni otomatik olarak ayarlanıyor. Cihazda ekstra enerjy saving özelliği sayesinde 230W olan enerji sarfiyatını enerjy saving max düzeyde iken 48W a kadar düşürebilmektedir. daha cihazda ekstra av mode, clear voice gibi türlü türlü özellik bulunmaktadır. 2699 taksitli satışı ile o fiyata alabileceğiniz en iyi lcd tvlerden birisidir. sormak istediğiniz bu sorunuz olursa direk sorabilirsiniz..

• emremertlge;

47LH4000 teknosa stoklarına ne zaman girecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

emremertlge;

47LH4000 teknosa stoklarına ne zaman girecek?

Ayrıca 47'' LH4000 ün fiyatı ne olacak ? Bide bu pg6000 serisindeki kasa modeline en yakın LH7000 serisi gibi duruyo ama ondada kasanın altındaki kalınlık azaltılmış.
    Acaba PG6000 e benzeyen kasa modelleri üretilmeyecekmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackkk55

tigger_agc
    erhan bey artık yok gelin biz yardımcı olalım
    ve kötü bi haber lh7000 stok giriş tarihi mayısa sarktı :(
    artı lg3000 seriside artık gelmiyen moellerden
    NightWalker arkadasım sanırım lh5000 - 200hz bu yanlış bır bılgı bıze öle gelıyor bizde gördük bunu..
    ürün çıkınca netlık kazanır ancak

Aaa öylemi? Erhan bey'e noldu? İşten mi ayrıldı yoksa başka bir şubeye mi geçti? Neyse bari kafama takılan bir souyu sorayım o zaman. Erhan bey'de gitmiş ama... 3 ay kadar önce 503th ses sistemi almıştım Erhan bey'den. Fakat ürünün kurulumunu yaptırmadım malum yaza düğün var. Kutusu kapalı bir şekilde ben de duruyor. Garanti mevzusunu sorduğumda Erhan bey kurulum yaptırcağınız zaman bizi arayın teknik ekibi gönderelim garantiniz kurulum yapılınca başlar eğer kutu açılmadıysa dedi. Bu durum halen böyledir herhalde değil mi?

Bu arada bu serilerden anladğım kadarıyla en ucuz tru motion özelliği olan TV LH4000. Bu da size gelmiycek gözüküyor. Buna alternatif olarak en ucuz true motion özellikli tv hangisi olacak sizde bu durumda?

• quote:

Orjinalden alıntı: emremertlge

arkadaşlar merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. LG firmasında çalışıorum ve şu an antares teknosa mağazasındayım. LH3000 ve LH4000 yeni modellerin içindeki LH4000 modeli sadece teknosalara özel olarak üretilen bir ürün olup diğer mağazalarda bulamıyacağınız bir üründür. o fiyatlara alınabiecek en iyi üürünlerden birisidir. Niye derseniz öncelikle cihazın paneli 10bit paneldir. LG nin 2008 ürünleri ise hep 8 bittir. 10 bit olması renk kadranının daha iyi olmasına neden oluyor. Ve cihazda 100Hz Tru Motion işlemci kullanılıyor bu işlemci sayesinde hareketli görüntülerde titremeyi ve bulanık görüntülemeyi en aza indiriyor. diğer özellikler de çok harika 3ms tepkime sürersi ile piksel üzerindeki renk değişimi çok hızlıdır. 80.000:1 kontrast oranına sahiptir.Ekstra cihazda akıllı sensör sisteminin 2. nesili kullanılıyor. Bu sensör aktif olduğunda ortam ışığına ve renk durumuna göre panel renk ve ışık düzeni otomatik olarak ayarlanıyor. Cihazda ekstra enerjy saving özelliği sayesinde 230W olan enerji sarfiyatını enerjy saving max düzeyde iken 48W a kadar düşürebilmektedir. daha cihazda ekstra av mode, clear voice gibi türlü türlü özellik bulunmaktadır. 2699 taksitli satışı ile o fiyata alabileceğiniz en iyi lcd tvlerden birisidir. sormak istediğiniz bu sorunuz olursa direk sorabilirsiniz..

iyi hoş güzel ve zekli bir şekilde anlatıyorsunuz da, yağlı müşteriyi bulunca teşhir ürününü bile satıyorsunuz. e bırakın bir tane de biz inceleyelim. 100 hz gerçekten hareketli görüntülerde kendini gösteriyor mu yoksa hikaye mi diye. ankara'da gezmediğim teknosa kalmadı. yok efendim 150 adet gelmiş tüm türkiyedeki teknosalara, aynı gün bitmiş. reklamını yapıyorsunuz ürün yok !

• EE O ZMAN O GELMİCEK BU GELMİCEK! BUNLAR NE SATACAKLAR! YENİ ÇIKMIŞ Bİ ÜRÜN NİYE GELMESİNKİ? LG SALAK MI BU KADAR???
  • lh5000 200 hz almak istiyorum nerede stoklara girdi acaba birde acaba bu 200 hz özelliğini pc ye bağladığımızda yada konsol ile verimli kullanabilecekmiyiz
  • Bildiğim kadarıyla konsol ve PC 60 hz de çalışıyor. Yani 100 veya 200 hz olmasının bir avantajı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Bildiğim kadarıyla konsol ve PC 60 hz de çalışıyor. Yani 100 veya 200 hz olmasının bir avantajı yok.

(HTCP<) Olayında Her yüksek HIGH -Seri Paneller Zaten 60Hz Taraması Vardır 100Hz No :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremertlge

arkadaşlar merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. LG firmasında çalışıorum ve şu an antares teknosa mağazasındayım. LH3000 ve LH4000 yeni modellerin içindeki LH4000 modeli sadece teknosalara özel olarak üretilen bir ürün olup diğer mağazalarda bulamıyacağınız bir üründür. o fiyatlara alınabiecek en iyi üürünlerden birisidir. Niye derseniz öncelikle cihazın paneli 10bit paneldir. LG nin 2008 ürünleri ise hep 8 bittir. 10 bit olması renk kadranının daha iyi olmasına neden oluyor. Ve cihazda 100Hz Tru Motion işlemci kullanılıyor bu işlemci sayesinde hareketli görüntülerde titremeyi ve bulanık görüntülemeyi en aza indiriyor. diğer özellikler de çok harika 3ms tepkime sürersi ile piksel üzerindeki renk değişimi çok hızlıdır. 80.000:1 kontrast oranına sahiptir.Ekstra cihazda akıllı sensör sisteminin 2. nesili kullanılıyor. Bu sensör aktif olduğunda ortam ışığına ve renk durumuna göre panel renk ve ışık düzeni otomatik olarak ayarlanıyor. Cihazda ekstra enerjy saving özelliği sayesinde 230W olan enerji sarfiyatını enerjy saving max düzeyde iken 48W a kadar düşürebilmektedir. daha cihazda ekstra av mode, clear voice gibi türlü türlü özellik bulunmaktadır. 2699 taksitli satışı ile o fiyata alabileceğiniz en iyi lcd tvlerden birisidir. sormak istediğiniz bu sorunuz olursa direk sorabilirsiniz..

Sayın Emre bey, tamam özellikler iyi, fiyat güzel, hoş da 2 haftadır gezmediğim teknosa kalmadı Ankara'da. Satın alabilmeyi geçtim teşhirde bir tane bile ürün olmaz mı? Hayır görüntüsüne bakıp beğensem 42" ya da 47" arasından birini anında alacam. Neyse, sizin bu dediğinizden LH4000'in önümüzdeki günlerde teknosalarda satılacağını çıkarıyoruz; doğru mudur acaba?

• LG de true motion denilen olayı oyun ve bazı filmlerde kapamak gerekiyormuş o zaman ne anladım bu 100hz olayından,bende 52LG5000 aldım daha önceki tavsiyelere uyarak istanbul bilişim bu usb takılan seriyi 2 aydır sitesinde tanıtıyor zaten ama stoklarında yok,usb den divx oynatmak güzel bir olay ama altyazi olayı nasıl olur o belli değil
  • lg shop lara hafta içi gelecek diyorlardı lg shoplara giden oldu mu gelmiş mi?
  • ben daha bugun lg 42lh3000 gördüm teknosada gerçekden çok güzel görüntüsü var acaba phılıps 42pfl 5604 modeli türkiyeye yakında gelecek bilgisi olan var mı hangisini tercih etmeliyim onun fiyatı 1800 tl lg nın hayran kaldığım yanı ekranının hafif parlak olması renkler çok canlıydı kafam çok karışık arkadaşlarım israrla phılıps si seçmemi tavsiye ediyorlar
  • quote:

arkadaşlarım israrla phılıps si seçmemi tavsiye ediyorlar

Philips panelleri LG'den satın almıyor mu zaten?
  • ikiside aynı panelı kullanıyor bildiğim kadarıyla işde karar vermek zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: valentine83

ikiside aynı panelı kullanıyor bildiğim kadarıyla işde karar vermek zor

O zaman öncelikle kağıt üzerinde hangisinin özellikleri dahi iyi ona bakmak ve tabi fiyatı düşük olanı öncelikle değerlendirmek lazım. Son olarak ikisini yanyana izleme şansın olursa en güzeli olur.

• LG ve philips ortak panel üretiyor.ilgilenenler için:

www.lgphilips-lcd.com
  • Benim anlamadığım şey USB ve MKV olaynın neden bu kadar çok abartıldığı.
    USB den film izlemek ve/veya MKV uzantılı dosyaları okumak güzel özellikler fakat TV seçiminde etkin rol oynayacak özellikler değil bence.
    Sonuç itibariyle alırsınız bi HDMI kablo,kurarsınız PC ile bağlantıyı paşa paşa MKV de oynatırsınız filmde izlersiniz.Bana mantıklı gelen tek açıklama insanların evinde PC olmayışıdır.
    Fakat USB belleğe filmleri yine PC aracılığı ile atmamamız gerektiğinden mantıklı açıklaması kalmıyo olayın.
    Hoş 200hz olayıda balon çıktı gibi.
    Diğer tüm özellikleri aynı ise bu panellerin ülkemize girecek olan LH4000 serisini almak en mantıklısı olacaktır bana göre.

Tek üzüntüm SCARLET serisi olan PG6000 ile çok beğendiğim kasa görünümü kaybolmuş durumda.Kasanın alt kısmı,LH7000 lerde diğer serilere göre daha kalın olsada PG6000 deki kalınlık şu andaki hiçbir LGE modelinde yok.

Anlamadığım diğer bir nokta neden bu kasa görünümünden vazgeçtiğidir LGE'nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 15 Nisan 2009; 17:22:25 >

• Bu konuda deneyimli arkadaşlardan kısaca , ortalam "LCD TV ekran boyutu/izleme uzaklığı" alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.