Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum imzanda LG 47LH4000 görüyorum. televizyonunla ilgili yorumlarını alabilirmiyiz???

quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Cepa'da bu LG de olmak üzere tüm mağazalara uğramıştım LCD araştırırken. Bu adam da nereden çıktı, bi an önce gitse şeklinde ilgisiz tavır içindeler. Bilinçsiz müşterileri anında istedikleri ürüne yönlendirip, satıp sepetliyorlar. Bir de bilip bilmeden inatlaşıyorlar. Güleryüz, müşteri anlayışı falan hikaye. Bildiğiniz çakal esnaf.

Sonuçta önce araştırıp ne alacağına karar vermeli ve ona göre bu adamlara sadece fiyat sormalı.

Bunlar sadece benim fikirilerim. Kimse yanlış anlamasın.
  • LG LH 3000 aldım bugün Meydan teknosa mağazasından 2200 TLye, umarım pişman olmayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dradis

İstanbul Bilişim tam bir yalan. Oradaki fiyatlara bakarak umutlamayın. Ben evim küçük olduğu için 39LH4000'i gözüme ve keseme kestirip paramı da cebime koyarak mecidiyeköy deki şorumlarına gittim. Satcıyla dialoğm şöyle;

- 37lh 4000'e bakacaktım,
    - o yok beyefendi
    -neden nyahu yeni ürün daha
    - henüz gelmedi, geleceğini de sanmam
    -neden
    -37 inçler ara büyüklükler, satılmaz
    -web sitesinde var ama
    - var ama satın almaya kalkın bakalım alabiliyor musunuz
    -...
    - siz 42 inçlere bakın, haftaya 42 lh7000 gelecek, tavsiye ederim
    - 7000 mi 4000 mi
    -7000
    - 4000 gelemeyecek mi
    - onu bilmiyorum ama şimdilik bir haber yok...

Olay budur işte. İstanbul bilişimhakkında çok şey okudum forumlarda ama o dönemler alıcı olmadığım için çok da dikkat etmemiştim. Eve döndüğüde sitelerine tekrar baktım, 32lh3000 dışnda 'hemen al' seçenekli ürün yok. Diğerleri 'sipariş v er' modunda.

Sözün özü, İB web sitesine bakarak benim gibi heveslenmeyin, kursağınızda kalır.

http://img208.imageshack.us/img208/1376/adszzxs.jpg

• Henüz gelmedi, bekliyorum. Gelir gelmez yorumlarımı yazacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Dostum imzanda LG 47LH4000 görüyorum. televizyonunla ilgili yorumlarını alabilirmiyiz???

quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Cepa'da bu LG de olmak üzere tüm mağazalara uğramıştım LCD araştırırken. Bu adam da nereden çıktı, bi an önce gitse şeklinde ilgisiz tavır içindeler. Bilinçsiz müşterileri anında istedikleri ürüne yönlendirip, satıp sepetliyorlar. Bir de bilip bilmeden inatlaşıyorlar. Güleryüz, müşteri anlayışı falan hikaye. Bildiğiniz çakal esnaf.

Sonuçta önce araştırıp ne alacağına karar vermeli ve ona göre bu adamlara sadece fiyat sormalı.

Bunlar sadece benim fikirilerim. Kimse yanlış anlamasın.

• arkadaslar bende arcadium magazada calısan tv işindende anlayan bir insan olarak lh serisinde 42" olarak 4000 serisini siddetle tawsie ederim...lcd yi bir müşterimizin ewinede kurdum we SD yayını gördüm...hatta şöle söleim müsterinin ewinden gitmek istemedim...:)) gerci stoklarımıza ne zaman girecegini yetkililerde tam olarak bilmiyorlar orasıda ayrı bir olay...aynı özelliklerde bir samsung bir sony bir philips almaya kalktıgınızda fiyat 3500 liradan baslar buna emin olun.. ihtiyacınız warsa kacırmayın derim.
  • 6 aydır bir türlü 2500 tl. civarı tam kafama uyan bir lcd bulamamıştım. Şimdi, LG 42LH4000 ve 42LH5000 modelleri tam bana göre. Birisi alıpta incelemesini yapsa tam olacak. Özellikle LH5000 'nin mkv ve divx oynatma başarısını çok merak ediyorum.
  • LH 7000'in 32 ya da 37 inch olanı da gelecek mi acaba?
    Seyir mesafem, 2-2,5 metre çünkü. 42 inch'e o kadar para vermek gereksiz bu durumda.
  • 40' LH4000 ya da LH7000 şuan piyasada satılıyor mu? İnceleyebileceğimiz bir mağaza var mı?
  • LH serisinin piyasaya girmesiyle LG serisinin fiyatlarında bir düşüş olurmu acaba ?
    LG6000 serisinin 47'' modelini 2500-2750 ytl ye 12 taksit bulursam atlıycam hemen ((
  • ----------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkk55 -- 16 Nisan 2009; 23:12:38 >
  • blackkk55 , Peki hocam bu lg7000 lerde durum nedir ? Peşin olarak 2500-2750 ytl fiyat aralığına bulma şansımız varmıdır ?
    Bide dış kasa olarak scarlett serisinin devamı hangisidir acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightWalker

mkv oynatma olayı müthiş olmuş. bir de altyazı gösterirse tadından yenmezz

uk web sitesinden baktım, kopyalıyorum... sadece 5000 ve 7000 serilerinde var Divx HD(mkv ve Türkçe altyazı dahil) özellik.

http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_42lh7000.jhtml

http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_42lh5000.jhtml

Subtitle Format

smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivx)

Video Format

DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6,
    Xvid1.00, Xvide1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid 1.10-beta-1/beta-2,
    Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264, AVC

Extension

(*.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 13 Nisan 2009; 16:17:46 >

• lh 7000 serisi scarlett serisini benziyor kasa olarak..
    hafta ortasında lg shoplarda bulabilisiniz..
    fiyatlarıda verdiğin fiyatlara yakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkk55 -- 16 Nisan 2009; 23:19:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackkk55

lh 7000 serisi scarlett serisini benziyor kasa olarak..
    hafta ortasında lg shoplarda bulabilisiniz..
    fiyatlarıda verdiğin fiyatlara yakın..

Anladım hocam saolasın.Değerlendiricem kesinlikle.
    Kafama takılan ve ilginç gelen nokta ise eski model olan LG6000 3000 ytl lerden satışta ve stok sorunu var.Ayrıca dahada getirilmeyecekmiş dediğine göre.
    Peki bu yeni model olan LH serisi nasıl daha uygun fiyata girebiliyo piyasaya.Mantık olarak daha yükse fiyattan girmesi gerekmiyormu ?
  •  LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu
     LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu

• lh5000 - 200hz lh7000 - 100hz,

neden alt model 200iken üst model 100
  • LG cepa mağazasından 503TH ses sistemi almıştım. Erhan bey vardı orada. Sağolsun gayet ilgiliydi. Daha sonra gene o mağazadan gene o mağazadan Erhan bey'den LG5000 ayırmasını istemiştim. 1 hafta kadar sonra alacaktım gidip. Fakat hesapta olmayan iş gezileri çıktı arka arkaya. Mağazaya uğrayamadım bir türlü. Sonrada yeni modellerin isimleri dolaşmaya başlayınca ortalıkta ben de askıya aldım tv işini. Bu yeni modellerden tercih yapacam artık. Gene muhtemelen Erhan bey'i rahatsız edicez .

benim de sormak istediğim bir şey var. LG3000 modelş bütçeme uyabilecek tek model. Bu model de 100 hz var mı acaba?
  • lg3000 de 100 hz yok
  • -----------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkk55 -- 16 Nisan 2009; 23:13:27 >
  • Hayır yanlış bilgi değil LH5000'ler 200hz, LH7000'ler 100hz olacak.(40" ve üzeri için). LH7000'in mayısa sarkması kötü oldu benim için. Umarım biranönce gelir. Ben niyeti bozup Sony ya da Samsung almadan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.