Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duzguner42

quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

eserguzel e ek olarak kısaca bende yazim film le altyazı aynı klasörde ve isimleri aynı olsun birde buna rağmen altyazı hala çıkmazsa ya da bozuk karakterli olarak çıkarsa kumandanın alt bölümündeki kırmızı tuşa baş film açıkken ordan altyazı bölümünden türkçeyi seç bende de lh7000 var altyazı sorunu hiç yaşamadım...

Dts desteklemiyo şu an için o konuda yapıcak bişey yok...Bazı filmleri malesef seçiyor ve açmıyor...Burda verilen yazılımı yükleyen bazı arkadaşlar açılmayan çoğu filmi açtığını söylediler...İsterseniz yükleyin , ben yüklemedim yazılımı ......

altyazılar gözükmüyor halen klasör ismi film ismi ve alt yazı isimlerini aynı yaptım olmadı kumandadiki kırmızı tuşa basıyorum film acıkken fakat alt yazı dili kapalı yazıyor ve secimde yaptırmıyor sönük sürekli nasıl düzeltebilirim bu sorunu arkadaşlar

PM DEN BANA ULAŞABİLİRSEN YARDIMCI OLABİLİRİM.

pm atamıyorum hata veriyor sistem halen alt yazıları göremiyorum arkaşlar klasör ismi film ismi alt yazı ismini aynı yaptım yok film icindede kırmızı tuşa basıyorum alt yazı dili bölümü sönük kapalı

• 42 lh 3000 alınırmı.popcornhour um var.usb den bir şey oynatması önemli değil benim için. xbox360 ve popcornhour da film seyretmek için almayı düşünüyorum.ne dersiniz önerirmisiniz.
  • LH7000'de
    * Bluetooth nasıl kullanılıyor?
    * 100 hz. açık, kapalı nasıl ayarlanıyor? Açık mı kapalı mı nerden görülüyor?
    * Dts'li sesli filmleri en pratik yoldan nasıl AC3'e çeviriyoruz. Elimde dts'li olan konser ve filmler var, acilen ac3 yapıp izlemem lazım.
    * Tv'nin orjinal ses düzeni bana yetersiz geldi. En ucuz, dts destekleyen, tek kablo ile tv'ye bağlanan (optik yada koaksiyel) ses sistemini nerden kaça alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire -- 29 Temmuz 2009; 13:19:03 >
  • Haydi dostlar nerdesiniz ? Çok sessiz kalmış burası. Yukardaki sorularımın cevabını bekliyorum.
  • Ben de geçen hafta 42LH3000 aldım. Ses sistemi gerçekten pek tatmin edici değil. Önceki televizyonum sony 72 ekrandı.harika sesi vardı. Sesi artırmanın en kolay yolu ev sinema sistemi mi almak yoksa başka önerileriniz ne olabilir?
  • arkadaşlar konuyu başka bir başlık altında açtım ncak buraya yazmam daha doğru olur sanırım.1 hafta önce LG 32LH4000 tv aldım. Markasını hatırlayamadığım altın uçlu 3metrelik bir hdmi to hdmi kablo ile bilgisayarıma bağladım.Görüntüler çok net, çok memnunum görüntü kalitesinden.Ancak filmlerin hızlı sahnelerinde ekranda kırıklar çıkıyor.Kırıklar yukarı veya aşağı kayıyor,yavaş sahnelerde sorun yok ama...HD filmlerde daha çok oluyor. Tv'yi başka bir bağlantı şekli veya başka bir cihazla deneme şansım yok şimdilik. Ben HDMI kablodan veya bilgisayarımın ekran kartından olduğunu düşünüyorum. tv aldığım yer ile temasa geçtim, böyle bir sorunla hiç karşılaşmadıklarını söylediler.forunda 100 hz kaynaklı sorun olabileceğini söylüyorlar ancak bildiğim kadarıyla 32" te 100 hz yok. Acaba kablomu mu değiştirmeliyim? 70 tl verip philips altın uçlu almayı düşünüorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mko -- 31 Temmuz 2009; 13:47:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

quote:

Orijinalden alıntı: rampage4u

Merhaba arkadaslar..

bu topici uzun zamandır takip ediyorum ve okuyabildigim tüm mesajları okumaya calıstım.Bende yakın zamanda evlenicem inş ve şu ötv indirimi sebebiyle lcd tv + Dts destekli bir ev sinema sistemi almayı istiyorum.Tercihimi 32LH4000 den kullanıcam sanırm.Burada tüm anlatılan video oynatma hack işlemi v.b gibi konular bu model içinde gecerli değilmi ? sonucta buda LH4000 serisi bir model.En yakın zamanda teknosada ve benzeri yerlerde gidip pratikleştirmek istiyorum burada anlatılanları.canlı bir şekilde görmem lazım.

Peki arkadaslar bu tv ye önerebilceginiz çok cep yakmayan DTS çözebilen ve evde keyifle film izleyebilecegim bir ev sinema sistemi varmı ? Bu goldmaster lar için ne dersiniz ? önerirmisiniz ??

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Merhaba 32lh4000 gizli menüsünden ufak bi ayarla film gösterebiliyor...Yalnız dts ses çözebilen ev sinema sistemi alsan bile tv şu anki yazılımı ile dts sesi optic çıkışından aktarmıyor sadece ac3 ve desteklediği ses formatlarını aktarabiliyor...umarım ilerde bi yazılımla bu sorunu da çözerler....

DTS çözen sistemi aldıktan sonra sesin TV ile bir ilgisi kalıyor mu?????

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

LH7000'de
    * Bluetooth nasıl kullanılıyor?
    * 100 hz. açık, kapalı nasıl ayarlanıyor? Açık mı kapalı mı nerden görülüyor?
    * Dts'li sesli filmleri en pratik yoldan nasıl AC3'e çeviriyoruz. Elimde dts'li olan konser ve filmler var, acilen ac3 yapıp izlemem lazım.
    * Tv'nin orjinal ses düzeni bana yetersiz geldi. En ucuz, dts destekleyen, tek kablo ile tv'ye bağlanan (optik yada koaksiyel) ses sistemini nerden kaça alabilirim?

* Şu videoyu izle:http://www.youtube.com/watch?v=wZzi-XZYkwg
    * Resim --> Gelişmiş Ayarlar --> TruMotion'u bulacaksın. Bu 100 Hz. ayarıdır.
    * Şu rehber mükemmel:http://www.hd-players.net/wdtv/forum/index.php?topic=19.0 (10 GB'lık bir film ortalama 25 dk.'nı alıyor. Diziler de en fazla 6-7 dakika tahmin edeceğin gibi. Dolayısıyla çok iyi bir yöntem)
    * Logitech Z5500 düşün, pahalıdır ama bir kere alırsın. Hayatta pişman olmazsın, optik çıkışı da vardır DTS çözücüsü de. Daha sayamadığım onlarca şey daha... 505W'tır, %15 sesle bütün apartmanı kapına getirebilirsin. Hayatında duyabileceğin en temiz seslerden birini verir.www.ucuzu.com 'dan fiyat karşılaştırmasına bak mutlaka.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

42 lh 3000 alınırmı.popcornhour um var.usb den bir şey oynatması önemli değil benim için. xbox360 ve popcornhour da film seyretmek için almayı düşünüyorum.ne dersiniz önerirmisiniz.

42lh3000 kullanan yokmu bir cevap verseniz keşke arkadaşlar...
  • Arkadaşlar;

Bu başlıktaki tüm yorumları okudum ama hala kafamı karıştıran bir konu var ki şöyle :

Asus535 arkadaşımız LH400 sahibi MKV'lerin çoğunda sorun yaşadığını söylüyor.

mckork arkadaşımız LH700'de mkv izlerken çok az sorun yaşadığını söylemiş.

İkisinin codec destekleri aynıdır diye düşünüyordum, yanılıyor muyum?
  • Bir kere LH4000 video oynatmaz. O yüzden nasıl bir sorun yaşıyorumuş, merak ettim açıkçası.
  • Menuden ayar ile oynatıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Bir kere LH4000 video oynatmaz. O yüzden nasıl bir sorun yaşıyorumuş, merak ettim açıkçası.
  • LH4000 televizyonu aldığımda, bundan sonra 1080p film seyretmek gerektiğini düşündüm. 1TB harici hard-disk aldım, ve alabilidiği kadar 1080p, mkv film doldurttum.
    Televizyonun USB girişinden hard-diski bağlayıp, sonuçları yazdım. Burada yazmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_30808102/mpage_14/key_/tm.htm#32075933
    Kimisinde sesi duyurmadı, kimisinde videoyu çözemedi.
    Vurgulamak gerekirse:
    1- Filmlerin hepsi 1080p
    2- Gayet bilimsel çalıştım ve her filmin adını tek tek yazdım (e*d*2*k'da bulabileceğiniz şekildeki film ismi). Sorunsuz 11 filmin ismi şuradadır:http://freetexthost.com/znxkjzirbt
    3- Satın aldığımda üzerinde ne firmware varsa onunla test ettim. V3.15 firmware henüz kurmadım. PC'ye bağladığım için, oynatmadığı filmler benim için sorun değil.
    4- Model 47LH4000'dir

Şahsi izlenimim: stargate, heroes, Dr. House, Rome, Farscape, Babylon5 gibi dizlerin divx yapılmış DVD-RIP'lerinde hiç bir sorun yaşamıyorum. 720p filmlerde, 1080p'lere oranla video sorununun daha az olacağını düşünüyorum. Ama DTS sesi çözmemek bir yana, müzik sistemine aktraramaması zayıf tarafı. Tekrar söylüyorum, PC'ye bağladığım, PC'ye de x540 5.1 ses sistemi bağlamış olduğum için beni rahatsız etmiyor. DTS sesleri AC3'e çevirmekle uğraşamam, o filmleri PC'de izlerim.
    Sorunuzun cevabı, LH4000 ve LH7000 aynı firmware, yani aynı codec'leri kullanıyor. V3.15 firmware'de sorunlar azalmış olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: yolgezerserhat

Arkadaşlar;

Bu başlıktaki tüm yorumları okudum ama hala kafamı karıştıran bir konu var ki şöyle :

Asus535 arkadaşımız LH400 sahibi MKV'lerin çoğunda sorun yaşadığını söylüyor.

mckork arkadaşımız LH700'de mkv izlerken çok az sorun yaşadığını söylemiş.

İkisinin codec destekleri aynıdır diye düşünüyordum, yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 2 Ağustos 2009; 20:52:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Bir kere LH4000 video oynatmaz. O yüzden nasıl bir sorun yaşıyorumuş, merak ettim açıkçası.

hadi bakalım bir daha:
    servis menüsünden yapılan bir ayarlamayla mkv avi ve mp4 oynatır.
  • arkadaşlar ben de 42LH3000 aldım ama servis usb konusunu halledemedim.. kumanda ve lcd nin üzerindeki ok tuşlarına beraber basıyorum ama şifre ekranı falan açılmıyor.. bu konuda yardım eder misiniz bana.. şimdiden teşekkür ettim..
  • 42LH3000 'de usb girişten video oynatma özelliği yok. 5000 ve 7000 'de standart olarak geliyor. 4000 'de özel bir işlem sonrası açılıyor ama 3000'de yok. Boşuna uğraşma.
  • Arkadaşlar

Uzun süre LH5000 bekledim ama istediğim fiyata bulumadım, şimdi 4000 almayı düşünüyorum. Aralarındaki fark : 100 mhz/200 mhz ve tepki sürelerinin 2sn / 3sn olması...

Bu iki özellik izlerken çok farkeder mi. Yoksa bu 2 si için beklemeye değmez mi çok merak ediyorum.
  • quote:

42LH3000 'de usb girişten video oynatma özelliği yok. 5000 ve 7000 'de standart olarak geliyor. 4000 'de özel bir işlem sonrası açılıyor ama 3000'de yok. Boşuna uğraşma.

Ben de 42 LH3000 var ayarlamalar sonucu usb den film müzik resim herşey izliyorum. Sorun yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

quote:

42LH3000 'de usb girişten video oynatma özelliği yok. 5000 ve 7000 'de standart olarak geliyor. 4000 'de özel bir işlem sonrası açılıyor ama 3000'de yok. Boşuna uğraşma.

Ben de 42 LH3000 var ayarlamalar sonucu usb den film müzik resim herşey izliyorum. Sorun yok yani.

2 ok tuşuna da basarak şifre ekranını mı açtın kardeş.. bende neden olmuyor bu bir türlü anlamadım yaa.. 50 sn bile tuttum ikisini birden..
  • 42LH7000'de :
    1-) Usb'den video izlerken kırmızı tuşa (opsiyon) basarak "LATİNCE" 'yi Türkçe yapıp altyazıları sorunsuz görüyorum. Ama, tv'yi kapatıp açtığımda yeniden "Latince" oluyor. Kalıcı olarak Türkçe yapmanın yolu yok mu ?
    2-) Elimde 2+1 hoparlör setim var. Bu seti usb'den film izlerken kullanmak istiyorum. Ne yaptımsa olmadı, ses hep dahili hoparörlerden çıkıyor. Analog olarak kırmızı ve beyaz jack'ları tv'mde nereye takmalıyım ki, sesi harici hoparlör setimdem alabileyim?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.