Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamyak

quote:

Orijinalden alıntı: rampage4u

Merhaba arkadaslar..

bu topici uzun zamandır takip ediyorum ve okuyabildigim tüm mesajları okumaya calıstım.Bende yakın zamanda evlenicem inş ve şu ötv indirimi sebebiyle lcd tv + Dts destekli bir ev sinema sistemi almayı istiyorum.Tercihimi 32LH4000 den kullanıcam sanırm.Burada tüm anlatılan video oynatma hack işlemi v.b gibi konular bu model içinde gecerli değilmi ? sonucta buda LH4000 serisi bir model.En yakın zamanda teknosada ve benzeri yerlerde gidip pratikleştirmek istiyorum burada anlatılanları.canlı bir şekilde görmem lazım.

Peki arkadaslar bu tv ye önerebilceginiz çok cep yakmayan DTS çözebilen ve evde keyifle film izleyebilecegim bir ev sinema sistemi varmı ? Bu goldmaster lar için ne dersiniz ? önerirmisiniz ??

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Merhaba 32lh4000 gizli menüsünden ufak bi ayarla film gösterebiliyor...Yalnız dts ses çözebilen ev sinema sistemi alsan bile tv şu anki yazılımı ile dts sesi optic çıkışından aktarmıyor sadece ac3 ve desteklediği ses formatlarını aktarabiliyor...umarım ilerde bi yazılımla bu sorunu da çözerler....

Peki varmı DTS , DD , THX çözebilen Lcd Tv bildiginiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

42 veya 47" LH serisine sahip olan arkadaşlardan borulu sehpa kullanan varsa; kullandığı sehpanın adını fiyatını , nerden, kaça aldığını yazar , tv ile sehpanın resmini çekip foruma koyarsa memnun olurum.

valla ben hazır almadım zevkime ve evime göre özel yaptırıyorum.4 parça (tv sehpası,pc masası,normal sehpa,lavabo dolabı aynalık)
    orman ürünleri satan en büyük yerden istediği (piano black yani parlak siyah) malzemeyi buldum.
    kısaca toplam;

2 tabak piano black sunta ------------------------120 tl
    1 top piano black pvc jumba----------------------40 tl---(jumba=bu kesilen kenarlara yapıstırılan malzeme mezro şeklinde )
    sehpa ayaklıkları kulpları takım halinde vs------40 tl
    işcilik malzeme yapımı vida ıvır zıvır-------------200 tl
    git gel benzin parası -------------------------------50 tl
    TOPLAM :500 TL

Yukardaki fiyata maloldu bana yarın gelicek inşallah fotoları en kısa zamanda (2 güne) ekliyeceğim.
    Projenin tasarımı projesi komple bana ait
    not:bu arada tv geleli 2 hafta oldu halen kutusunda duruyor sabrımı tutamıyorum artık

VE SONUNDA ÜNİTEM GELDİ.TV KURULDU.
    YORUMLARIM;
    İLK ÖNCE SAMSUNG ALMADIĞIM İÇİN DAHA ÇOK MUTLUYUM.YANSIMA YÜZÜNDEN BU TV DE KESİNLİKLE YANSIMA YOK.GÜNDÜZ BÖYLE CANLI TV İZLEYECEĞİMİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORDUM.

TV KURULUR KURULMAZ HACK VE V.3.15 YÜKLEDİM.FİRMWARE İLE BİR SORUN YAŞAMADIM.(bu arada servis elemanı ile 1 bluray film seyrettik yazık çoçuk ağlayarak gitti.).1.5 TB BLURAY ARŞİVİMİNDEN 2 FİLM OYNATMADIĞI SADECE 1 GÜNDE KUMANDAYA ALIŞTIM.MENÜLER ÇOK BASİT VE ÇOK KOLAY.BAHSEDİLEN FRAME ATLAMALARINI KESİNLİKLE YAŞAMADIM.DİZAYN ŞEKİL İTİBARİYLE ÇOK ŞIK DURUYOR AYRICA KENDİ ÖZEL ÜNİTEMLE BANA GÖRE DAHA ŞIK OLDU.ÖLÜ PİXEL TESTİ İLE YARIM SAAT İNCELEDİM.ÖLÜ PİXEL HİÇ ÇIKMADI ÇOK MUTLUYUM.GELELİM 100HZ OLAYINA GERÇEKTEN ÇOK FARKEDİYOR VERDİĞİM FİYAT FARKINI HAKEDİYOR.KISACA FİLM OYUN VS... HİÇ BİRİNDE SORUN YAŞAMADIM TEK EKSİĞİ DTS SES OLAYI BAŞKA YOK.LG TERCİH ETTİĞİM İÇİN MUTLUYUM.

NOT:İSTEYENE ÖZEL ÜNİTE YATIRABİLİRİM.

ÜNİTE VE TV RESİMLERİM İÇİN BUYRUN ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzguner42 -- 24 Temmuz 2009; 23:14:49 >

• quote:

eserguzel e ek olarak kısaca bende yazim film le altyazı aynı klasörde ve isimleri aynı olsun birde buna rağmen altyazı hala çıkmazsa ya da bozuk karakterli olarak çıkarsa kumandanın alt bölümündeki kırmızı tuşa baş film açıkken ordan altyazı bölümünden türkçeyi seç bende de lh7000 var altyazı sorunu hiç yaşamadım...

Dts desteklemiyo şu an için o konuda yapıcak bişey yok...Bazı filmleri malesef seçiyor ve açmıyor...Burda verilen yazılımı yükleyen bazı arkadaşlar açılmayan çoğu filmi açtığını söylediler...İsterseniz yükleyin , ben yüklemedim yazılımı ......

altyazılar gözükmüyor halen klasör ismi film ismi ve alt yazı isimlerini aynı yaptım olmadı kumandadiki kırmızı tuşa basıyorum film acıkken fakat alt yazı dili kapalı yazıyor ve secimde yaptırmıyor sönük sürekli nasıl düzeltebilirim bu sorunu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

eserguzel e ek olarak kısaca bende yazim film le altyazı aynı klasörde ve isimleri aynı olsun birde buna rağmen altyazı hala çıkmazsa ya da bozuk karakterli olarak çıkarsa kumandanın alt bölümündeki kırmızı tuşa baş film açıkken ordan altyazı bölümünden türkçeyi seç bende de lh7000 var altyazı sorunu hiç yaşamadım...

Dts desteklemiyo şu an için o konuda yapıcak bişey yok...Bazı filmleri malesef seçiyor ve açmıyor...Burda verilen yazılımı yükleyen bazı arkadaşlar açılmayan çoğu filmi açtığını söylediler...İsterseniz yükleyin , ben yüklemedim yazılımı ......

altyazılar gözükmüyor halen klasör ismi film ismi ve alt yazı isimlerini aynı yaptım olmadı kumandadiki kırmızı tuşa basıyorum film acıkken fakat alt yazı dili kapalı yazıyor ve secimde yaptırmıyor sönük sürekli nasıl düzeltebilirim bu sorunu arkadaşlar

PM DEN BANA ULAŞABİLİRSEN YARDIMCI OLABİLİRİM.

• İstanbul Bilişim'de kredi kartına tek çekim :
    42LH4000 ---> 2166 Tl.
    42LH7000 ---> 2277 Tl.
    İkisinden birini, en kısa sürede almak istiyorum.
    Aradaki fark ortalama 110 tl.
    Sizce hangisini , neden tercih etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

İstanbul Bilişim'de kredi kartına tek çekim :
    42LH4000 ---> 2166 Tl.
    42LH7000 ---> 2277 Tl.
    İkisinden birini, en kısa sürede almak istiyorum.
    Aradaki fark ortalama 110 tl.
    Sizce hangisini , neden tercih etmeliyim ?

Eğer fark dediğin kadar az sa kesinlikle LH7000 i al.diğerini düşünme bile...
  • @tamyak
    Evet , fark dediğim kadar. Peki, neden 42LH7000 'i tercih etmeliyim? 4000 'den farkları neler? Sende hangisi var ?
  • I.B den 32LH4010 alınır mı sizce ?
  • Ben, eğer LH7000'in LH4000 'den üstün olduğuna ikna olursam İstanbul Bilişim'den 42LH7000 alacağım.
  • 1 yıllık lcd arayışımın sonuna geldim gibi. İstanbul Bilişimden kredi kartıma tek çekim 2277 Tl.'ye 42LH7000 alacak gibiyim. Lcd alınca , nelere dikkat etmem lazım ? Örneğin lcd kullanılmış mı sıfır mı anlamanın bir yolu var mı? Ya da ne bileyim en azından 1-2 günlük kullanma ile bir sorunu olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı ?
  • An itibarı ile İstanbul Bilişimden kredi kartıma tek çekim 2277 Tl.'ye 42LH7000 aldım. (Not: 87 tl.'ye de teknokask yaptırdım.)
  • netten mi aldınız, stok teyidi yaptınız mı ?
  • Stok teyidi yaptım. Net'ten kredi kartı ile tek çekim aldım. İst.bilişim'den alan başka arkadaş var mı burda? Servis kurulumu ücretlimi yapacak , ücretsiz mi ? Bugün 2 cam katlı borulu sehpa aldım. Lcdtv , bu sehpaya kurulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire -- 27 Temmuz 2009; 15:58:18 >
  • Ben de I.B den LG 32LH4000 ya da LG 32LH4010 almayı dusunuyorum. Bu ikisi arasındaki fark ne acaba ?
  • Ben 42'ler için sormuştum. Yani 42LH4000 ile 42LH4010 arasında ki tek fark kasa farkı imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Ben de I.B den LG 32LH4000 ya da LG 32LH4010 almayı dusunuyorum. Bu ikisi arasındaki fark ne acaba ?

Hayırlı olsun lcd niz bende 32lh7000 var....
    İşler yoğundu bakamadım foruma kusura bakmayın....
    Aradaki farklar kısaca 1 kaç tanesini yaziyim...
    tepki süresi 7000 de daha iyi
    kontrast daha yüksek
    çok gerekli olmasada bluetooth
    + bi kaç ta ne daha ufak tefek + özellik var...
    110 tl fark için değer çünkü ötekini alsaydın hep aklında kalcaktı onu niye almadım diye şimdi serinin en iyisini aldın güle güle kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 27 Temmuz 2009; 19:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Stok teyidi yaptım. Net'ten kredi kartı ile tek çekim aldım. İst.bilişim'den alan başka arkadaş var mı burda? Servis kurulumu ücretlimi yapacak , ücretsiz mi ? Bugün 2 cam katlı borulu sehpa aldım. Lcdtv , bu sehpaya kurulacak.

öncelikle hayırlı olsun, ben de televizyonumu iB'den aldım, teknokask yaptırmadım ama sonradan pişman oldum şimdi faturasını gönderip yaptırtacağım merak ettiğim birşey var 87 tl. bir yıl için değil mi? ayrıca Duvara astırmadığınız sürece ücret talep etmiyorlar
  • Satın alırken, teknokask seçeneğine hızlıca okumadan çentik atıp geçtim. Mantık olarak 1 yıl olması lazım. Ürünü dün kargoya vermişler. Bugün kurulum yapılacak inşallah.
  • I.B den kargo kaç gunde geliyor ?
  • Ben, pazartesi 15:00 civarında netten sipariş verdim. Ertesi gün (Salı) kargom geldi (gelmiş).
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.