Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar sorayim sorumu bari :) 32LH3000 almayı düşünüyorum bu bir kaç gün içinde... Sizce nasıl bir tv? Hiç tv izlediğim yoktur sadece ps3 ve divx için falan alcam. Birde taksitle satın alabileceğim iyi fiyat veren bir yer biliyorsanız çok sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Shadow

linkler çalışmıyor.

linklerde sorun yok çalışıyor!!!
  • LH5000 modeli yazılımını USB belleğe yükledim. Yalnız bir türlü LCD yeni yazılımı görmedi. Güncelleme yapamadım....
  • Arkadaşlar selam! Dün electroworldden 5 taksit 1800 liraya aldığım LG 42LH3000 kurulumu yapıldı. İlk izlenim, yayınları kablo üzerinden izlememe rağmen olumlu (Sitede uydu yayını kablo ile dağıtılıyo: SMATV).

Ancak bu tv ile ilgili ayar önerecek arkadaş varsa bekliyorum ideali bulmuş olan

Ayrıca bu usbden film izleme falan aktifleştirildiğinde garanti durumu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar lh7000 için şu yeni yazılımı hiç yükleyen oldumu acaba ???
  • selam, avsforum'da bu tv ile ilgili birçok kullanıcı ayarı bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: cemo_ooo

Arkadaşlar selam! Dün electroworldden 5 taksit 1800 liraya aldığım LG 42LH3000 kurulumu yapıldı. İlk izlenim, yayınları kablo üzerinden izlememe rağmen olumlu (Sitede uydu yayını kablo ile dağıtılıyo: SMATV).

Ancak bu tv ile ilgili ayar önerecek arkadaş varsa bekliyorum ideali bulmuş olan

Ayrıca bu usbden film izleme falan aktifleştirildiğinde garanti durumu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

LH5000 modeli yazılımını USB belleğe yükledim. Yalnız bir türlü LCD yeni yazılımı görmedi. Güncelleme yapamadım....

indirdiğin yazlımı LG_DTV adlı dosya oluştur onun içine at öyle usb belleğe yükle ve tv ye tak ozaman görür yazılımı
  • ben yükledim ama ne fark var diye inceleyemedim daha
    quote:

Orijinalden alıntı: tamyak
    Arkadaşlar lh7000 için şu yeni yazılımı hiç yükleyen oldumu acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: olympus77

quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

LH5000 modeli yazılımını USB belleğe yükledim. Yalnız bir türlü LCD yeni yazılımı görmedi. Güncelleme yapamadım....

indirdiğin yazlımı LG_DTV adlı dosya oluştur onun içine at öyle usb belleğe yükle ve tv ye tak ozaman görür yazılımı

Teşekkürler. Dediğin şekilde yükledim. Bakalım değişen birşeyler olmuş mu?
  • 42LH5000 televizyonum var. Teledünya kanallarını almak için ülkeyi Finlandiya yaptım ama çok saçma bir şey oldu. Şimdi USB'den film oynatırken altyazılardaki Türkçe karakterler kayıp oldu. Altyazı dili olarak Türkçe seçili, böyle olmaması gerek ama oluyor. Bu konuda ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar yaklaşık 1,5 ay önce 47 lh 7000 aldım 2 hafta öncede as5536 laptop aldım fakat hdmi hdmi kabloyla görüntü alamıyorum sinyal yok yazısı çıkıyor ekranda
    ha neler yaptım baglantıyı yaptıktan sonra menü options giriş etiketi hangi hdmi girişine taktıgımdan emin değilim diye bütün hdmi leri pc ye dönüştürdüm yardımcı olabilirseniz sevinirim ekran kartı ati hd4570 sanırım destekliyor..
  • 3.40 firmware yükledim ama ne değişti bilmiyorum. açılmayan mkv ler yine açılmadı.
  • ne değişmiş bende anlayamdım
    quote:

Orijinalden alıntı: B.Shadow

3.40 firmware yükledim ama ne değişti bilmiyorum. açılmayan mkv ler yine açılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 ay önce 47 lh 7000 aldım 2 hafta öncede as5536 laptop aldım fakat hdmi hdmi kabloyla görüntü alamıyorum sinyal yok yazısı çıkıyor ekranda
    ha neler yaptım baglantıyı yaptıktan sonra menü options giriş etiketi hangi hdmi girişine taktıgımdan emin değilim diye bütün hdmi leri pc ye dönüştürdüm yardımcı olabilirseniz sevinirim ekran kartı ati hd4570 sanırım destekliyor..

TV'nin bağlantı ayarlarından hangi HDMI'ya bağladıysanız onu seçin. Bilgisayarı resetleyin. Ekran kartı ayarlarından TV'yi göstermeniz lazım.
    42LH5000'de sol yandaki HDMI çıkışı (HDMI 4) Ben PC için onu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 25 Eylül 2009; 21:05:15 >
  • Arkadaşlar LG 47LH4000 almayı düşünüyorum ama sadece internet satışı var mağazalarda yok bunun sebebi nedir bilen varmi acaba
  • 42lh4000 mu? 42lh7000 mi? 40b653 mu?
  • 42LH7000 'imden son derece memnunum. Tavsiye ederim.
  • 42LH7000 al derim bende LH7000 serisi kullanıyorum çok memnunum
  • arkaddaslar

lh 5000 lerin 55 inch 138cm ekranlari cikmis . bu boyut ta tv nin cozunurlugu ve goruntusu nasil ? bilgisi olan varmi /
  • arkadaşlar 37lh4000 lcd ye 3.40 son versiyonu yükledim görüntü 3.24 ye göre bozuldu sanki,normal yayında görüntüde karelenmeler fazlalaştı ve renklerde solgunluk var sanki,acaba sizlerde de böyle mi.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.