indirdigim dosyada lh5000 de yazıyor, bende araştırdım zaten LH serisi için genel bir yazılım.
dosya ismi 326026(3.40.00)-LU40_LU50_LH20_LH30_LH40_LH50_LF25_LH90_3.40.00(0.1.56.23).epk
Arkadaşım sitesinde araştırdım 3.40 Firimwarenin lh serileri için uyumlu olmadığını yazıyor.Yanlış bir şey yapmayalım.İlginiz için teşekkürler.
Kardeşler bana bir yardım, aşagıda okuyacaksınız ama ben şunu istiyorum biraz kafam tam basmazda kusura bakmayın tv bozmak istemiyorum, bana tam lin olarak verirseniz sevinirim ben buna tam hangi yazılımı atacagım, bunumu http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV.zip
ayrıca bana bunu dedikten sonrada acaba 3.40 yazılımı nerede onuda tam kin koyan biri olursan bende cennet duaları alır hay bana yardım edenden allah razı olsun.
Bugün bütün izmiri gezdim ve bana göre çok uygun fiata bir tv aldım 2-3 sene idare etsin yeter artık sıklıdım, LG 32 LH 2000 serisini aldım şimdi yarın akşam kurmaya gelecek ama az evvel servisle görüştüm asla film izleyemezsiniz diyorlar eski serilerde vardı diyorlar ama internettede yazılımla bu iş olur diyorlar, şimdi ben bunun menüsüne girerek baktım içinde 3.24 yazılım var buna 3.15 yazılım atarsam film gözterirmi göstermezmi riske girmek istemiyorum, ha şu var film gösterirse varsın garantisi gitsin ama yazılım attıgım halde göstermezse vede bu arada bozulursa ona üzülürüm sizler ne diyorsunuz, yazılım atarak bu cihazlar mkv gösterirmi.
ha şuda var bu cihazı almak isteyenlere bilgi vereyim fiyatı 10 taksitle 1076 tl
selamlar saygılar.
Arkadaşlar 32 lh 300 lcd var.bundaki dvb-t ayarını nasıl yapıcaz?kanal araması yapmak istiyorum..teşekkürler
Arkadaşlar merhaba Dün ben de 32LH7000 aldım İ.B den.
1-Yabancı forumlarda TV nin sırtı komple vernikli kırmızı, bana gelen modelde ise her tarafı siyah, sadece alt çıtası hafif kırmızı. yırtdışı kasa rengi farklı mı.
2-Bir diğer sorum da, sehpa standına Tv yi oturttum, ancak hafifçe öne ve arkaya sallanıyor TV, biraz rahatsısz etti, yani beton gibi durmuyor, öne eğiliyor biraz, biraz arkaya yaslanıyor tepesinden tutup hareket ettirince, vidalarını da ice sıktığımı düşünüyorum. (çok zorlamadan tabii yalama olmasın diye) kutunun içinden, kitapçıkta "rear stand cover" olarak geçen parça çıkmadı. İ.B yi aradığımdabu ğarça her modelde çıkmıyor dediler, doğrumudur . sizde bu parça çıktı mı ?
Teşekkürler.
ben 32 LH 2000 LG serisinin normal scart i ve normal uydu ile görüntüsünü asla begenmedim sadece DVD 492 H ile hdmi ile bagladık filmlerde iyi sayılır ama bence bir üst modelini alın bunun her bir şeyi düşük ucuz diyede bu kadar adi ürün alınmaz ben aldım size tavsiye bu ben begenmedim arkadaşa 25 tl karla verdim oda atladısadece bir gün izledim içime sinmedi ben şimdi 5000 yada 7000 serisi 42 olanlarına bakacagım HDMİ girişli uydu alarak.
Arkadaşalar,,,
aldığınız LG TV'leri buraya kaydediyorsunuz di mi...???
LG cok az gibi geldi bu listede bence cok LG sahibi var benim bile 2 tane var...
herkese merhaba uzun süredir lcd almak niyetindeyim ve oldukça uzun bir listeden geriye 37 lh4000 kaldı. amacım dell xps m1330 laptopumu hdmi ile bağlayarak 720p 1080p film izlemek. onun dışında muhtemelen SD yayın olarak digitürk veya teledünya kullanacağım lh4000 lcd tvsi olanların özellikle pc bağlantısı hakkındaki yorumları neler?
Arkadaşlar, ağabeyler selamın aleyküm. Bir sorum olacaktı. Yeri uygun mu bilmiyorum ama hatamız varsa affola. Bugün peder bey almış gelmiş LG LH 3010 42 inchlik bir lcd tv. 1800 TL 12 ay taksit. sorularıma geleyim. Fiyat nasıldır. Ürün nasıldır. Yardımcı olursanız sevinirim.
perşembe akşamı devler ligini seyrederken sarı formalı nouma nın takımının formaları yakamoz gibi parıltılı geliyordu, bütün TV ler bunu yaptı mı acaba, yoksa sadece benim ki mi yaptı, bu bir kusur mudur ? değiştirme talebinde bulunmam gerekir mi ? teşekkür ederim.
Not: 32" LH7000
Arkadaşlar merhaba,
Yarın 42'' LH 4000 'ime kavuşuyorum inşallah. Uzun araştırmalar sonunda bu tvde karar kıldım. Aslında bütçem buna elverdi demek daha doğru sanırım.
Forumu araştırdım fakat kafama takılan bir soru var ve daha önceden sorulmasına rağmen net bir yanıt gelmemiş.
42LH4000'de DVB-C tuner var mı yok mu?
Ya da şöyle sorayım daha net olsun: Bu TV'de Conax modülle TD seyreden arkadaşlar var mı??
STB almak istemiyorum. O nedenle bu benim için önemli. Aldığım yere sorsuğumda evet destekliyor dediler fakat internetten tv özelliklerine baktığımda sadece DVB-T yazıyor. İngiltereden bir foruma baktığımda DVB-C yazıyor kafam iyice karıştı.
Bu olayı denemiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
selam kardeş.Forumda okuduğuma göre bazen sorun çıkartabiliyomuş.şayet varsa iice araştır bence.bende lh 3000 var.Dvb-c ve Dvb-t ye uygun.ama set up box aldım.Hd olanından..çok memnunum
Arkadaşlar selam,
2 ay önce 42LH7000 üzerine yanlış firmware yükledim. Cihaz hiç bir TV kanalını göstermez oldu. Fabrika ayarları , servis menüsü hiç biri işe yaramadı. Servise gönderdim. Mainboardu yanmış dediler ve tamir edemediler. Siz de benim gibi sorun yaşamak istemiyorsanız ne yaptığınızdan tam emin olmadan hiç bir yazılımı yüklemeyin.
Uyarayım dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: amermer
Arkadaşlar selam,
2 ay önce 42LH7000 üzerine yanlış firmware yükledim. Cihaz hiç bir TV kanalını göstermez oldu. Fabrika ayarları , servis menüsü hiç biri işe yaramadı. Servise gönderdim. Mainboardu yanmış dediler ve tamir edemediler. Siz de benim gibi sorun yaşamak istemiyorsanız ne yaptığınızdan tam emin olmadan hiç bir yazılımı yüklemeyin.
Uyarayım dedim.
Geçmiş olsun arkadaşım.Üzüldüm.Peki şu an cihazınızın tamir olma olasılığı yokmu?
Arkadaşlar İ.b den 5020 aldım 720p olan dosyalarda bir sorun yok DTS hariç :) fakat 1080 olunca okumuyor bugun el mecbur teknosadaki kampanyadan LG 503T ses sistemi alıcaz mecbur
47lh5000 47lh5020 i.b. de fiyatları aynı acaba aralarındaki fark ne.
hangisini almalıyım. zira 5020de kamyon işareti var.
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Televizyonum geldi ve problemsiz kullanıyorum şu an 42LH4000'i. Benim beklentimi kesinlikle karşılayan bir TV.
Ülke olarak Finlandiyayı seçtiğimde dijital kanlları da buldu. DVD player'ı altın uçlu scartla bağladım. Görüntü kalitesi gayet iyi. Ses özellikle dijital yayınlarda bir televizyondan bekleyeceğinizden çok daha iyi. Elbetteki güzel bir ses sitemiyle daha iyi olur ama ses seviyesinde 35'in üzerine çıkamadım. Güçlü ve net ses veriyor.
Fakat TD'nin HD sinema kanallarında 1080i olduğu söylenen filmlerin bazı sahneleri biraz hızlı akıyor gibi geldi bana. Acaba benim gözüm alışmadığından mı yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor?? 100 hz Truemotion kapalı bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: h_cetinuysal
Arkadaslar benim asıl sorunuma yardımcı olurmusunuz rica etsem. lütfenntvmdeki titreme var demiştim o gitti. ama kablolu tv antenini sökmeme rağmen zırıltı devam ediyor örneğin tv'yi kullanmadığınız moda alın komponent bağlantı gibi (boşsa eğer) yada boş av modlarından birine alın, siyah sinyal yok ekranı geliyor lg ekran korumasıyla beraber. orda sesi sonuna kadar açın yüksek gerilim hatlarının çıkardığı sese benzer bir ses çıkıyormu bu ses tvden oturduğuz yere kadar geliyormu, ben sessiz ortamda deneyince bariz bir ses duyuyorum, ya ben bu normal bi olaya kafayı taktım yada tvmde arıza meydana geldi.
LG7000 kullanan arkadasların yardımlarına göre servis çağıracağım.
32lf2500 tvmde arkadaşın yaşadığı "vınnlama" sorununu bende yaşıyorum..Tvnin sesi biraz yüksek ,uydunun kumandasından kısmışsam vınlama sesi rahatsız edici oluyor.Sizlerdede böyle bir durum oluyormu?Olmuyorsa servisi çağıracağım,bilgi verebilirseniz sevinirim..
arkadaşlar benim 47lh4000 de dün kuruldu.usbde film özelliği yok versiyon ayarı yapmam gerek sanırım.versiyon değiştirmek garanti dışına çıkartır mı ? ama düşününce çıkarmaz diyorum ben zaten lg çıkartıyor güncellemeleri siz ne diyorsunuz ne yapmam lazım?
quote:
arkadaşlar benim 47lh4000 de dün kuruldu.usbde film özelliği yok versiyon ayarı yapmam gerek sanırım.versiyon değiştirmek garanti dışına çıkartır mı ? ama düşününce çıkarmaz diyorum ben zaten lg çıkartıyor güncellemeleri siz ne diyorsunuz ne yapmam lazım?
Versyon değiştirmek çıkartmaz fakat 4000 serisinde USB'den film oynatma özelliğini açmak garanti kapsamına çıkarıyor.