Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LH 5000 TV de 2.5" WD USD diski görmüyor. Ama 60 GB lık diğer bir diski sorunsuz okuyor. Sebebi konusunda fikri olan varmıdır?
    Manual de 1 TB ye kadar sorunsuz görüdüğü soyleniyor...
  • Merhabalar;
    benim Lg 42 5000 usb girişinden film izlemek istiyorum fakat burdaki yöntemler bir türlü olmadı versiyon 3.45.1 burda verilen versiyonu yüklemeye çalıştım LG_DTV adlı klasorü flash diskime attım ve tv ye taktım burda bazı arkadaşların anlattığı gibi menü - seçenekler kısmı gelince 7 kere fav tuşuna bastım fakat hiç bir tepki alamadım usb belleğin ışığıda yanmıyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marikcan

Merhabalar;
    benim Lg 42 5000 usb girişinden film izlemek istiyorum fakat burdaki yöntemler bir türlü olmadı versiyon 3.45.1 burda verilen versiyonu yüklemeye çalıştım LG_DTV adlı klasorü flash diskime attım ve tv ye taktım burda bazı arkadaşların anlattığı gibi menü - seçenekler kısmı gelince 7 kere fav tuşuna bastım fakat hiç bir tepki alamadım usb belleğin ışığıda yanmıyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

lg5000 gibi eski serilerde olmuyor...
  • iyi güzelde tv nin arkasında mart 2009 yazıyor ve eski bir tv olsa galiba sürümüde eski olurdu fakat sürümü söylediğim gibi 3.45.1 birçok kişi yazmış bu serilerde güncelleme yaptığını fakat benim tv usb yi görmüyor ve ışık yanmıyor.Yinede teşekkürler cevabınız için.
  • arkadaşlar okuyabildiğim kadar yorum okudum 19. sayfadan.. Bende 32 lh7000 almayı düşünüyorum ama ben tv izleme ve oyun için almayı düşünüyorum ama herhalde 100 hz sorun çıkartıyormuş... Acaba sizce bu ürünümü yoksa 100 hz olmayan bi ürün almalı mıyım sizce? bu tv artı özellikleri sizce ne olabilir acaba birileri yardım edebilir mi?
  • ib den lg lh 5020 aldım. kargo ile geldi. servis beni kargo gelmeden aradı. beraber kurulumu yaptık ücret ödemedim.
    piksel hatası varmı diye iyice kontrol ettim. 5 günüm var. 1 piksel dahi olsa bir hafta içinde değiştirecekler.
    samsung ntfs 500 gb hardiskimi usb sine taktım. fotoğrafları ve filmlerde sorun çıkarmadı. fakat bazı filmlerde ses okunamadı uyarısı verdi.
    atlama falan vs hiç olmadı din gece sabaha kadar usb den hd film izledim. süper bir deneyimdi. atlama titreme vs olmadı.
    yazılım 3.40
    d smart uydu alıcısında tv den cızırtı geliyor. aynı scart ile 8 senelik normal receiver i takınca cızırtı falan kalmıyor. sorun d smart uydu alıcısında sanırım. d smartı arayıp durumu bildireceğim.
    tv de cızırtı falan yok. bu konu benim için önemli.
    sd yayınlarda ise mesela cnbc, e2 gibi kanallar nerdeyse hd yayın yapıyor. diğer kanalar çok iyi değil. bu konuda kanalların kaliteyi arttırmaları gerekiyor. ayrıca kanal d de bazı filmler çok net olarak izlenebiliyor. mesela sabah bir çizgi film vardı. görüntü çok netti. divx kalitesine yakındı.
    benim eski tv sehpahası var. borulu tip aparat takılabiliyorsa kendim sehpayı tv sehpahası haline getirmeyi düşünüyorum. 400-500 tl yeni tv sehpahasına vermeyi düşünmüyorum

• altın uçlu iyi bir scart kablo alırsan cızırtı gelmez hemde görüntü kalitesi de az çok artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam

ib den lg lh 5020 aldım. kargo ile geldi. servis beni kargo gelmeden aradı. beraber kurulumu yaptık ücret ödemedim.
    piksel hatası varmı diye iyice kontrol ettim. 5 günüm var. 1 piksel dahi olsa bir hafta içinde değiştirecekler.
    samsung ntfs 500 gb hardiskimi usb sine taktım. fotoğrafları ve filmlerde sorun çıkarmadı. fakat bazı filmlerde ses okunamadı uyarısı verdi.
    atlama falan vs hiç olmadı din gece sabaha kadar usb den hd film izledim. süper bir deneyimdi. atlama titreme vs olmadı.
    yazılım 3.40
    d smart uydu alıcısında tv den cızırtı geliyor. aynı scart ile 8 senelik normal receiver i takınca cızırtı falan kalmıyor. sorun d smart uydu alıcısında sanırım. d smartı arayıp durumu bildireceğim.
    sd yayınlarda ise mesela cnbc, e2 gibi kanallar nerdeyse hd yayın yapıyor. diğer kanalar çok iyi değil. bu konuda kanalların kaliteyi arttırmaları gerekiyor. ayrıca kanal d de bazı filmler çok net olarak izlenebiliyor. mesela sabah bir çizgi film vardı. görüntü çok netti. divx kalitesine yakındı.
    benim eski tv sehpahası var. borulu tip aparat takılabiliyorsa kendim sehpayı tv sehpahası haline getirmeyi düşünüyorum. 400-500 tl yeni tv sehpahasına vermeyi düşünmüyorum

Bende de 42lh5020 modeli var, ama usb den film izlerken ses ve görüntü senkrone olmuyor. Görüntüde hızlanmalar vs. oluyor. Ağız hareketleri ile sesin farklı zamanda gelmesi beni sinir etti açıkcası.
    Umarım bu sorun bilgisayarı TV ye bağladığımda olmaz (HDMI kablom gelince deneyeceğim.)

Yazılım versiyonum 3.24 (sen 3.40 ı kendin mi yükledin yoksa yüklü mü geldi?)
    Acaba TV nin versiyonunu yükseltsem bu sorunlar ortadan kalkar mı, servise söylesem onlar yükseltir mi, onu merak ediyorum.

next receiverdan 2 farklı kabloyla bağladım TV ye.
    -anten kablosunda cızırtı oluyor ve görüntüler çok parazitli
    -3 lü kablo (2 si ses biri görüntü olan) ile bağladığımda görüntü gayet güzel cızırtı yok. Ancak ekranda fazla beyaz olduğunda görüntü kayıyor, saçmalıyor tamamen.
    - scart kablosu ile deneme şansım olmadı, scart kablom eve ulaştığında onla da deneyeceğim.

• @HITM@N

bazı filmlerde bende de aynı sorun vardı ses ve görüntü senkronizesi bozuktu 3.40 yükledim aynı filmde test ettim sorun düzeldi
  • tv'de ki pcmcia girişe pcmcia harddisk takan oldumu,çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

arkadaşlar okuyabildiğim kadar yorum okudum 19. sayfadan.. Bende 32 lh7000 almayı düşünüyorum ama ben tv izleme ve oyun için almayı düşünüyorum ama herhalde 100 hz sorun çıkartıyormuş... Acaba sizce bu ürünümü yoksa 100 hz olmayan bi ürün almalı mıyım sizce? bu tv artı özellikleri sizce ne olabilir acaba birileri yardım edebilir mi?

yok mu kullanan?
  • 42 LH7000 aldım,tam olarak kullanmaya başlamadım ama yaptığım testler sonucunda gayet başarılı performans sergiliyor.
    Filmlerde atlama ya da donma yok.Full hd ve hd film seyrettim mükemmel.
    Oyun'da denemek için fırsatım olmadı.

quote:

quote:

arkadaşlar okuyabildiğim kadar yorum okudum 19. sayfadan.. Bende 32 lh7000 almayı düşünüyorum ama ben tv izleme ve oyun için almayı düşünüyorum ama herhalde 100 hz sorun çıkartıyormuş... Acaba sizce bu ürünümü yoksa 100 hz olmayan bi ürün almalı mıyım sizce? bu tv artı özellikleri sizce ne olabilir acaba birileri yardım edebilir mi?

yok mu kullanan?

• quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

quote:

ib den lg lh 5020 aldım. kargo ile geldi. servis beni kargo gelmeden aradı. beraber kurulumu yaptık ücret ödemedim.
    yazılım 3.40

Bende de 42lh5020 modeli var, ama usb den film izlerken ses ve görüntü senkrone olmuyor. Görüntüde hızlanmalar vs. oluyor. Ağız hareketleri ile sesin farklı zamanda gelmesi beni sinir etti açıkcası.
    Umarım bu sorun bilgisayarı TV ye bağladığımda olmaz (HDMI kablom gelince deneyeceğim.)

Yazılım versiyonum 3.24 (sen 3.40 ı kendin mi yükledin yoksa yüklü mü geldi?)
    Acaba TV nin versiyonunu yükseltsem bu sorunlar ortadan kalkar mı, servise söylesem onlar yükseltir mi, onu merak ediyorum.

next receiverdan 2 farklı kabloyla bağladım TV ye.
    -anten kablosunda cızırtı oluyor ve görüntüler çok parazitli
    -3 lü kablo (2 si ses biri görüntü olan) ile bağladığımda görüntü gayet güzel cızırtı yok. Ancak ekranda fazla beyaz olduğunda görüntü kayıyor, saçmalıyor tamamen.
    - scart kablosu ile deneme şansım olmadı, scart kablom eve ulaştığında onla da deneyeceğim.

versiyon yükseltme nasıl yapılıyor bilmiyorum. benim tv de yeni versiyon vardı.
    d smartı aradım. scart ayarı ile %de 90 cızırtıyı kestim. cızırtı sorunu olan arkadaşlar d smartaki ayarlar kısmında scart ayarlarından ayarları değiştirsinler. ayrıca 20 tl ye ucuz altın uclu scart aldım. cızırtı sorunum sıfıra indi.
    şu an sorun yok. fakat ben tam olarak 200 herz farkını hissedemedim. kayan yazılarda belirgin olarak iyi olduğunu söyleyebilirim sadece.
    şu an dsmartta madagaskar1 var ve hd kalitesine yakın görüntü var. bu kanallar isterse hd kalitesine yakın görüntü verebilirler sanırım. fakat bazı kanallar gerçekten çok kötü. ayrıca tv nin servis menüsüne ulaşamadım.

• 200 herz farkını göremediğim içim acaba 100.000 kontrast lh 7000 mi alsamıydım diyorum içimden.
  • quote:

200 herz farkını göremediğim içim acaba 100.000 kontrast lh 7000 mi alsamıydım diyorum içimden.

her tv nin bir sorunu var. Sorunsuz bir televizyona rastlamadım daha.

-lg lh5000 lerde , usb den oynatırken senkronizasyon problemi var.
    -lg lh7000 lerde seste sorun var sanırım, sesin yuksek ve cızırtılı geldiginden ekranın ötmesinden falan söz ediyorlar
    -samgung b65x serilerinde input lag, kumanda kitlenmesi sorunu var.

hangisini alsan bir sorun çıkacak yani.
  • peki 7000 serisimi ? 5000 serisimi alınmalı desem ? ne dersiniz
  • Birkaç soru işareti var kafamda,yardımcı olursanız sevinirim.

-47lh7000 sahibiyim.Teledünya HD için aşağıdaki modülü alıp abone olmak yeterlimi?
    Hd sinema paketi nasıl,abone olan varmı acaba?
    http://urun.gittigidiyor.com/Conax-Teledunya-Modul_W0QQidZZ21627584

-bu tv için update gerektiren bir firmware çıktımı ?varsa adresi ve kurulum bilgisi nedir?

-servis menüsünde seçeneğe girdikten sonra geri çıkıp menüleri gezemedim. ne yapmalıyım? 47lh7000 için bu menüde yapılması faydalı bir ayar varmı acaba?

Cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,
    saygılar..

• Selamlar....Dün LG 42lh5020 aldım..Ses sistemim PHILIPS HTS 3377..optik kablo ile ikisini bağladım 5+1 ses alıyorum ancak dts yi hala çözemedim.Nerede yanlış yapıyor olabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlitarih -- 5 Kasım 2009; 18:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

quote:

200 herz farkını göremediğim içim acaba 100.000 kontrast lh 7000 mi alsamıydım diyorum içimden.

her tv nin bir sorunu var. Sorunsuz bir televizyona rastlamadım daha.

-lg lh5000 lerde , usb den oynatırken senkronizasyon problemi var.
    -lg lh7000 lerde seste sorun var sanırım, sesin yuksek ve cızırtılı geldiginden ekranın ötmesinden falan söz ediyorlar
    -samgung b65x serilerinde input lag, kumanda kitlenmesi sorunu var.

hangisini alsan bir sorun çıkacak yani.

hocam.. arkadaş 3.40 yukseltince senkronizasyon sorunu kalmadı diyor... sen de bi dene istersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Birkaç soru işareti var kafamda,yardımcı olursanız sevinirim.

-47lh7000 sahibiyim.Teledünya HD için aşağıdaki modülü alıp abone olmak yeterlimi?
    Hd sinema paketi nasıl,abone olan varmı acaba?
    http://urun.gittigidiyor.com/Conax-Teledunya-Modul_W0QQidZZ21627584

-bu tv için update gerektiren bir firmware çıktımı ?varsa adresi ve kurulum bilgisi nedir?

-servis menüsünde seçeneğe girdikten sonra geri çıkıp menüleri gezemedim. ne yapmalıyım? 47lh7000 için bu menüde yapılması faydalı bir ayar varmı acaba?

Cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,
    saygılar..

Arkadaşlar yokmu 47Lh7000 de HD teledünya kullanan.şu soruma bir cevap verin lütfen ona göre modül alacağım.bizim tv sitesinde dvb-t gözüküyor ??

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.