Şimdi Ara

LGBT hakkinda ne düsünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 7.5.2024)
Giriş

• bir eşcinsel olarak sözde lgbt örgütlerinin hak aramaktan daha çok nefreti besleyen yapılara dönüştüğünü düşünüyorum.

edit

1)Bu bir tercih değildir
    2)translık ile eşcinsellik ayrı şeylerdir eşcinseller adı üstünde sadece kendi cinsine çekim duyarlar.
    3)eşcinseller sadece gaylerden oluşmuyor lezbiyenlerde var (hani hetero erkeklerin fantezi haline getirdiği) eşcinsellik diyince hemen gayleri tartışıyorsunuz onun için dedim
    4)Açıkçası hakkımızda ne düşündüğünüz umrumda değil

Sapkınlık, ahlaksızlık, çığırtkanlık, terbiyesizlik... Kısacaası ne kadar olumsuz ve kötü kelimeler varsa tamamının tam olarak gideceği yerdir lgbt+ sapkınlığı...

Bunu, normalleştirmek, sesini duyurmak, farkındalığını arttırmak, normalleştirmek, tabu olmaktan çıkarıp çoğu insanın kabul edeceği bir kavram haline getirmek için belli küresel odakların kasıtlı olarak gündemde tutmaya çalıştığı bir akım.

Bu da normalleştikten sonra sırada ensest ilişkilerin normalleştirilmesi gelirse, hiç şaşırmayın derim...

LGBTİ+ bireyler yoksulsa yaşam tarzlarına saygı duyulmuyor. Sürekli hor görülüyor ve bu da doğal olarak örgütlenip mücadele etme ihtiyacı doğuruyor. Toplum örgütlü mücadeleyi sırf gösterişten ibaret sanıyor. Abartılı bir nicelik algısı ve aşırı tepki görüyoruz.

Zengin veya popüler kültürde yükselmiş LGBTİ+ bireyler ise aynı toplumda her kesim tarafından yüceltiliyor. Devletin en yüksek makamlarında onur konuğu bile oluyorlar.

Velhasıl-ı kelam bu konuda tepkili olanlar bile ikiyüzlü genelde.
    Lbgt bireylere saygı duyuyorum ancak bu sadece iki cinsiyet olduğu gerçeğini değiştirmez ve yaptıkları iş bir davranış bozukluğudur özünde.

Not: Fiziki olarak cinsiyet bozuklukları vardır ancak bu Lbgt bireylerinin binde 1ini bile kapsamaz. Lbgt büyük oranda tamamen normal insanların psikolojik yöneliminden kaynaklanır.
    Eşcinsel bir birey olarak türkiyede eşcinselliğin kürdistan gibi şeylerle bağdaştırılmasından aşırı rahatsızım. Son cumhurbaşkanlığı seçiminde propagandalar sadece bunun üzerinden döndü ve terör örgütü olarak anıldık defalarca. Defalarca nefret pompalandı.
    Avrupa’nın ve Asya’nın farklı yerlerinde olan birisi olarak maalesef ülkemizde çok garip bir durumdayız. Kerimcan beni ve benim çevremdeki arkadaşlarımı temsil etmiyor mesela.
    En basitinden Kerimcan maskülenleşti ilgi için ve yeni projesi için ve homofobikler direkt olarak bu tercihmiş demeye başladılar.
    Bu bir tercih değil. 27 senedir bunu tercih ettiğimi hatırlamıyorum, istesem de bir kadın hiç ilgimi çekmedi, çekmiyor. Bırakın bizim ülkeyi, kafası kesilen çatıdan atılanlar var şeriatla yönetilen ülkelerde. Böyle bir şey nasıl tercih olabilir? İnsan cinselliği için kafasından nasıl vazgeçebilir? Türkiye gibi ataerkil bir toplumda hakların olmadığı bir toplumda ben bunu neden kendime yaşatayım?
    İşinize gelince
    Taksicinin de iyisi kötüsü var genelleme yapma
    Emlakçının da iyisi kötüsü var genelleme yapma
    Arapın da iyisi kötüsü var genelleme yapma
    Kürdün de iyisi kötüsü var genelleme
    Ivır zıvır.

Ağız dolusu sizden nefret ediyorum, hepinizin canınız cehenneme diyemediğiniz için yok bazı eşcinseller çok itici çok gözümüze sokuyorlar. Neden konu lgbt olunca genelleme yapmayın göze sokmadan kendi içinde yaşayan iyisi de var demiyorsunuz?
  • Saygı duyuyorum sadece 2 cinsiyet vardır.

• Bilimsel olarak 2 cinsiyetten daha fazla cinsiyet veya cinsiyetsizlik durumu var. Bazı hayvanlarda da mevcut bu durum hatta bazı insanlarda erkek olarak doğup, doğmamış kardeşinin genetik materyallerini kendi bedeninde taşımasından ve kardeşinin kız olmasından cinsiyet değişimine gidenler var.

Ancak burada tabii ki sürekli göze sokulmasını sevmiyorum, genetik olarak bozuk bir şekilde doğmuş olabilir bu insan veya çift cinsiyetli veya çift üreme organlı olabilir (2 tane kadın üreme organı veya 2 tane erkek üreme organı veya hem kadın hemde erkek üreme organına sahip olabilir bu birey)

Fakat bu LGBT oluşumları artık tamamen siyasi görüş ve küreselci, onların şakşakçısı liboşların TRANSHUMANIZM için attığı adımdan başka bir şey değil.

Yakın gelecekte cinsiyet kavramı tamamen kaldırılıp sadece üst insanlar ile üst olmayan yani nano ve biyoteknolojik teknolojileri vücutlarına entegre etmeyen insanlar olacak.

Zaten arttırılmış sanal gerçeklik gözlükleri, covid döneminde uygulanan bazı ülkelerde ki covid olmayan kişilere uygulanan keyfi ev hapisleri bunun bir fragmanıydı.

Hepimizin düşüncelerini, fikirlerini kontrol etmek istiyorlar.

• Lbgt bireylere saygı duyuyorum ancak bu sadece iki cinsiyet olduğu gerçeğini değiştirmez ve yaptıkları iş bir davranış bozukluğudur özünde.

Not: Fiziki olarak cinsiyet bozuklukları vardır ancak bu Lbgt bireylerinin binde 1ini bile kapsamaz. Lbgt büyük oranda tamamen normal insanların psikolojik yöneliminden kaynaklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Mayıs 2024; 13:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seninle benzer düsüncedeyim femizim kadin haklari gibi bununda suyunu cok cikardilar özellikle batida tamam herkesin kendi tercihi saygi duyarim ama sürekli göze sokulmasi özellikle ilk okullarda bile bu propagandanin yapilmasi bana bir küreselci ajanda geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 5 Mayıs 2024; 13:41:18 >
  • Saygıda duymuyorum
    Hoşda bakmıyorum.

• LGBTİ+ bireyler yoksulsa yaşam tarzlarına saygı duyulmuyor. Sürekli hor görülüyor ve bu da doğal olarak örgütlenip mücadele etme ihtiyacı doğuruyor. Toplum örgütlü mücadeleyi sırf gösterişten ibaret sanıyor. Abartılı bir nicelik algısı ve aşırı tepki görüyoruz.

Zengin veya popüler kültürde yükselmiş LGBTİ+ bireyler ise aynı toplumda her kesim tarafından yüceltiliyor. Devletin en yüksek makamlarında onur konuğu bile oluyorlar.

Velhasıl-ı kelam bu konuda tepkili olanlar bile ikiyüzlü genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 5 Mayıs 2024; 13:51:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Hocam bak beni daha güçlü, daha zeki yapacak bir çip takılmasını elbet isterim vücuduma faydası olacaksa. Ancak adam beni tek tuşla akılsız zombiye çevirecekse veya bunu yapmasa bile gidip benim fikirlerimi, düşüncelerimi okuyacaksa ben buna orada dur derim.

Kimse kimseye bedava teknoloji, silah, yemek vermez. Verirlerse onda bir bit eniği vardır.

1800-2000'lerin başına kadar olan feminizm kavramı ile 2000'lerden sonra ki feminizm kavramı tamamen farklı. Bunu aynı şekilde ateizm, deizm gibi düşünce kuruluşlarıda takip eder.

Hepsi genelde kendisine tarikat müridi toplar gibi adam topluyor, para alıyorlar ama bu kuruluşlar gerçekten bu insanların haklarını savunuyor mu?

Şimdi mesela bir olay çıksa ilk safta PKK pankartları açan oluyor ardından hemen arkalarında LGBT ve feminizm bayrakları açıyorlar. ABD'de antifa var mesela.

Feminizm olmalıdır kadın erkek sosyal eşitliği olmalıdır, kadının eşine bir şey olursa yavrularını doyurmak için fuhuş mu yapsın bu kadın şimdi? Çalışması gerek. Ancak feminizmin bugün olan anlamı tamamen boşaltıldı yerini sol gericilerin söylemleri aldı.

• Keşke normal karşılansa ve insanlar böyle bir örgüt adı altında toplanmak zorunda kalmasa. Amacı dışına çıktığı veya çıkarıldığı, kullanıldığı oluyor.

İnsanlar kimi seveceğini veya sevmeyeceğini nasıl kendi seçebilir ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bunlar hakkında ne düşünebiliriz? çoğu psikyatrik vaka. 1960lara kadar bir tür şizofreni olarak görülüyorlardı. sonra rokefeller rotschild ortaklığı planı değiştiricen bugünlere gelinildi.

dünya'nın en büyük seri katillerine bakın hepsi eş cinsel eğilimler göstermiştir. Çikatilo, Meşhur otoban katili ve diğerleri. Normal değil olduklarını kabul etmek için 60 IQ bile yeterliyken, insanlar deliliği oynuyorlar. insan efemine olabilir. buna saygı duyulur. ama bunlar (LGBT) artık toplumu terörize eden bir kitleye dönmeye başladılar.

bunların bir sonraki adımı => Pedofilidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapkınlık, ahlaksızlık, çığırtkanlık, terbiyesizlik... Kısacaası ne kadar olumsuz ve kötü kelimeler varsa tamamının tam olarak gideceği yerdir lgbt+ sapkınlığı...

Bunu, normalleştirmek, sesini duyurmak, farkındalığını arttırmak, normalleştirmek, tabu olmaktan çıkarıp çoğu insanın kabul edeceği bir kavram haline getirmek için belli küresel odakların kasıtlı olarak gündemde tutmaya çalıştığı bir akım.

Bu da normalleştikten sonra sırada ensest ilişkilerin normalleştirilmesi gelirse, hiç şaşırmayın derim...

• Aralarında ciddi aşk varsa saygılıyım sadece sex ve cinsellik olarak pompalanana karşıyım açık proje netflix amazon.

Ayrıca trevestilik ile gay lik ayrı birşey heryerinden yakışıklılık ve erkeksilik olan bir adamda hemcinslerindende hoşlanabilir aşık olabilir, cahal Türkiyede bir öğrenemdi gitti babanızın annenizin bile geçmişte özelikle ergenlik gençlik döneminde eşcinsel ilişkisi olmuş olabilir bir garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mayıs 2024; 15:28:43 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Katılıyorum yukarıda bazılarının yorumları şoke edici özellikle diğer konularda anti şeriatçı geçinenlerin nefret etmelerine şaşırıyorum hadi tarikatçıları anlarımda

Bide herkesin aklına lgbt diyince direk erkekle erkek kadınla kadının cinsel ilişkisi geliyor sadece fantazi amaçlı kadın yada erkek gibi giyinenlerde var

• Woke dayatması.

Hangi taraf olursa olsun "aşırı" davranışlara sebebiyet vermeye başladıkları zaman zararlı olmaya başlıyorlar.

Yoksa kendi hallerine takılmalarında sorun yok.

• OLM bunları savunbilen kendini insan sanıyor ya la.

Karşı cins dururken kendi hem cinsine hallenen sapıklaramı saygı duyacağım.

Hadi oradan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 5 Mayıs 2024; 15:38:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir eşcinsel olarak sözde lgbt örgütlerinin hak aramaktan daha çok nefreti besleyen yapılara dönüştüğünü düşünüyorum.

edit

1)Bu bir tercih değildir
    2)translık ile eşcinsellik ayrı şeylerdir eşcinseller adı üstünde sadece kendi cinsine çekim duyarlar.
    3)eşcinseller sadece gaylerden oluşmuyor lezbiyenlerde var (hani hetero erkeklerin fantezi haline getirdiği) eşcinsellik diyince hemen gayleri tartışıyorsunuz onun için dedim
    4)Açıkçası hakkımızda ne düşündüğünüz umrumda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5ED3A19FF -- 6 Mayıs 2024; 10:47:0 >
  • Kapalı kapılar ardında neler olduğu hiç umrumda değil fakat insanların gözüne sokulmaya başladığı zaman olumsuz bakmaya başlıyorum. "Biz çoğunluktayız, aslında biz her yerdeyiz, aslında herkes içten içe böyledir" tarzında zırvalara mesela olumsuz bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 5 Mayıs 2024; 16:34:24 >
  • LGBT sözcüğü birbirinden bağımsız olan iki şey için kullanılıyor:

1- lgbt bireyleri yani doğuştan belli genetik farklılığa sahip kişileri temsil ediyor.

2- lgbt koruyuculuğu adı altında bir araya gelmiş, manyaklar tarafından yönetilen örgütler için de bu sözcük kullanılıyor. bu örgütler öylesine manyak kişilerce yönetiliyor ki, bu kişiler kendi siyasi görüşlerine karşı çıkan lgbt bireyleri öldürecek kadar manyaklar. Efe Aydal'a canlı yayına çıkan bir lgbt kişi vardı, kendisi milliyetçi görüşte olduğu için bu lgbt örgütlerince dışlanmış, hatta saldırıya uğramış. hatta kendisi bi kaza geçiriyor ve lgbt sosyal medya gruplarında bundan kurtulduk diye, öldü diye, kutlama paylaşımları yapıyolar. sonra kurtuluyo. kurtulunca kendisi hakkında yapılan paylaşımları görüyo. bu kişiye bu muameleyi yapan ruh hastaları, internette kendilerini şöyle tanıtıyolar: "biz lgbt koruyucusuyuz"

• normalde saygı duymam gerekir yetiştirilme şartlarımdan dolayı , fakat benim gördüğüm , ipini saldığın vakit küçük çocukların cinsiyetini gerekli gereksiz sorgusuz sualsiz değiştirip hayat kaydıracak yapıya dönüşmeleri hiç zaman almadı.

açıkçası benim gördüğüm her insan, doğası gereği gücü elinde tutmak ve bunun için de yanına yandaş toplamak zorunda hissediyor.

bendensin , değilsin. bendensen benim gibi olacaksın , benim gibi olmayanlara öcü gibi bakacak , mümkün mertebe herkesi de bize benzetmeye çalışacaksın mantığı her durumda geçerli.

din de böyle siyaset te ekonomi de.. içinde insan varsa bozulma kaçınılmaz oluyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.