biraz uzun yazacagım arkadaslar cunkı sorunum baya uzun sımdıden kusura bakmayın :D oncelıkle aksam telefonumu sarja takıp yattım gece arkadas sarjdan cıkarmıs sabah kapalıydı actıgımda guvenlı modda acıldı hemen baktım bı bıldırım var yukarıdan tutup cektıgımızde guvenlı moddasınız guvenlı moddan cıkmak ıcın tıklayın gıbı bısey yazıyoz tıkladım tamam dedım telefon kapanıp acıldı fakat hala guvenlı mod bende ufak bı arastırma yaptım kapayın bı sure pıl cıkmıs olarak dursun vs yazılar gorum pek aklıma yatmadı ama yaptım 30 dk pıl cıkmıs olarak durdu sonuc yıne aynı dedımkı bunu cozse cozse fabrıka ayarı cozer telefonun ıcınden resetledım sonuc malesef hala guvenlı moddayım 4. olarakta hard reset denemek ıstedım hard reset ekranına geldıgım de telefonun tusları calısmadı malesef hala bu rda sıkısıp kaldım bı yardım edın please
guvenlı modda ınstagram face vs gıbı uygulamaların hıcbırını calıstıramıyorum en azından whassup calıssa ısımı gorur genede boyle 3310dan farkı yok sankı telefonun
not ılk defa konu acıyorum konuyu yanlıs yerde actıysam kusuruma bakmayın lutfen ılgılı bırı dogru yere tasıyabılırse sevınırım
cevap yazzan kımse yokmu ya konuya hakım olan stock romm yuklemeyı denıcem bugun ama lgg3 unkını denıcem cunkı kendı kdz dosyasını bulamadm