Şimdi Ara

Liderlik Sertifika Programı (İstanbul) - 21.YY Türkiye Enstitüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

21. Yüzyılda yöneticilik ve liderlik yapmak kolay olmayacak. Kamu ve özel tüm sektörde daha fazla rekabete ve donanıma ihtiyacımız olacağı muhakkak. Artık bildiklerimizle yetinme lüksümüz yok. Her yaş ve her safhada kendimizi geliştirmeliyiz.

Öncelikle kendimizi tanımalı, yeteneklerimizi ve ihtiyaçlarımızı belirlemeli, sonrasında yeteneklerimizi geliştirme yolunda ihtiyaçlarımızı doğru yer ve zamanda karşılamalıyız.

Eğitim seviyesi yüksek ne zaman ne yapacağını bilen insanların oluşturduğu toplumların sırtı yere gelmez. Bilinçli toplumlar uygarlığın gelişim sürecinde yönlendirici olurlar.

21. YY Türkiye Enstitüsü olarak toplumumuzun ve özellikle gençlerimizin eğitim ve donanım seviyesinin artırılması için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Siyaset Strateji ve Liderlik Okulumuz tarafından yürütülen eğitim faaliyetleri kapsamında 2015 yılının ikinci Liderlik Sertifika Programı’nı 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde yoğun istek üzerine İSTANBUL’da gerçekleştireceğiz.

Konusunda uzman güçlü ve iddialı kadromuz tarafından hazırlanan ve son derece etkili olacağına inandığımız programımızı kaçırmamanızı öneririz.

Katılım Ücretleri:

Şehit Yakını (Birinci derece akraba) : 150 TL

Öğrenci Belgeli : 200 TL

Enstitü Müdavim Öğrenci* : 200 TL

Öğrenci Olmayan (Kendi Adına) : 300 TL

Öğrenci Olmayan (Faturası Şirket Adına Kesilen) : 500 TL

* Enstitü Müdavim Öğrenciler geçtiğimiz bir yıl içinde Enstitümüzden sertifika programı almış olanlardır. Müdavim öğrencilerimizin sertifikalarının fotoğrafını e-posta ile göndermeleri yeterlidir.

Ödemeleri, TR51 000 1500 158 00729 695 0027 nolu Vakıfbank hesabımıza havale edebileceğiniz gibi online olarak aşağıda linki verilen Paypal ödeme sisteminden de gerçekleştirebilirsiniz.

Paypal ödeme aşamaları; 

1- Aşağıdaki Paypal ödeme linkine tıklayınız,

2- Gelen sayfada abonelik türü seçeneklerinden "Sertifika Programları"nı seçiniz,

3- Periyot seçeneklerinden "Liderlik Sertifika Programını" seçtikten sonra ödeme yap butonuna tıklayınız.

4- Üye olmak istiyorum seçeneğinin altındaki bölümleri doldurarak üye olduktan sonra, yönlendirileceğiniz Paypal sisteminden ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Bankayla ödeme yaptıktan sonra lütfen dekontunuzu; raslantas68@gmail.com adresine posta adresiniz, telefon numaranız ve mail adresiniz ile birlikte gönderiniz.

Bağlantı Noktası:

Sekreterya

Tlf: 0 (312) 4891801-02

0 537 481 07 62 (Cihat OKUR)

0 545 854 50 13 (Teoman iskender SAY)

Koordinatör:

Rafet ASLANTAŞ

B.Ali YÜKSEL

http://www.21yyte.org/

Eğitim Yeri:

Taksim Rixos Hotel Toplantı Salonu

İnönü Mah. Yedikuyular Cad.

Harbiye Çayırı Sok. No: 4 Şişli -Taksim/İstanbul

Detaylar / Kaynak : http://www.21yyte.org/tr/duyurular/8136/liderlik-sertifika-programi-istanbul-basvurulari-devam-ediyor

• istanbulda olsam kesin katılïrdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

istanbulda olsam kesin katılïrdım.

neyi kesseler katılırdın onu anlamadım ben
  • Kayıtlar için son 2 gün.
  • Bir defaya mahsus mu bu program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programlar belli aralıklarla gerçekleşiyor 5 6ay aralarla.ama merkezi ankarada.yani sanırsm istanbula bi seferliktir.ben gtmştm geçen sene sertifika programına.gayet güzeldi zevk aldm,yeni insanlarla tanştm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.