Şimdiye kadarki yapılan soulslike oyunları içinde From Software oyunlarına en çok yaklaşan oyun bu bence. Aşırı tatlı bir oyun olmuş, alnından öpmek lazım yapanların :) |
Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU (8. sayfa)
-
-
Dur daha lords of the fallen gelecek :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eksikleri olsada çok beğendim oyunu. şuana kadar bloodborne a en yakın atmosfer bunda. gamepass sağolsun ücretsiz oynuyorum. daha henüz çok başındayım. ilk boss u kestim otele gidip ordan çıktım. eğer oyun böyle devam ederse birde ps e de alırım arşivlik
-
Oyunun begenilmesi güzel ben emin olamadigimdan almamıştım, sanirim bu oyunuda alicaz
İlk bossa geldim fakat parry olayını anlayamadım kırmızı olunca kaçıyormuyuz yoksa parry mi yapıyoruz ?
Parry şu şekilde,düşman tam saldırısını bitirecekken block yapmanız lazım Birkac denemeden sonra eliniz alışıyor.
4.bossa geldim ve orada kapattım.
Şuana kadar zorlanmadım diyebilirim,Soulsborne'lardan sonra en iyi oyun kesinlikle 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
benim ona gücüm yetmeyecek ağam. 1000 tl veremiyorum bir oyuna :)
-
takla var. Ben takla ile kaçtım baya
-
Playstation 5 de oynayan varmı PS konuda xbox da oynayan daha çok galiba şunun için sordum PS 5 tarafında teknik açıdan nasıl 60fps performans modu falan varmı
(şimdi biri yazmadan açıklayalım isteyen istediği konuya yazar PS5 tarafında teknik açıdan vs bilgi almak için yazıldı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 20 Eylül 2023; 11:37:20 > -
ben oynuyorum. ben perfonmans modunda oynuyorum ve harika(60 fps) Oyun harika optimize edilmiş. Son yıllarda çıkan en iyi oyunlardan birisi bence
-
teşekkürler hocam şöyle yağ gibi akan bloodborne temalı oyun rüya gibi birşey
-
Budamı soulslike
soulslike candır
-
Oyun yağ gibi (60 fps performans) grafikler de çok iyi.
ozaman bizede oynamak düşer
-
Herşeyiyle Bloodborne 2 olmuş oyun. Parry ve gard olayı aynı tuş olması biraz alışma sürecine etki etse de yine de güzel bir oynanışı var.
FS oyunları dışında yapılmış en iyi souls like bu oyun. Benim gibi türü sevenlerin ayıla bayıla oynayacağı bir yapım olmuş. 4. bölümden sonra oyunun bloodborne a dönüşmeside sürpriz olmuş. 8. bölüme kadar geldim bazı ufak tefek denge sıkıntıları var bazı silahlarda ve bosslarda. Fakat firmanın ilk souls like oyunu olduğu için görmezden gelinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Eylül 2023; 14:28:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X