Şimdi Ara

Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
17
Favori
13.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadarki yapılan soulslike oyunları içinde From Software oyunlarına en çok yaklaşan oyun bu bence. Aşırı tatlı bir oyun olmuş, alnından öpmek lazım yapanların :)

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Dur daha lords of the fallen gelecek :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eksikleri olsada çok beğendim oyunu. şuana kadar bloodborne a en yakın atmosfer bunda. gamepass sağolsun ücretsiz oynuyorum. daha henüz çok başındayım. ilk boss u kestim otele gidip ordan çıktım. eğer oyun böyle devam ederse birde ps e de alırım arşivlikLies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU 

• Oyunun begenilmesi güzel ben emin olamadigimdan almamıştım, sanirim bu oyunuda alicaz

• İlk bossa geldim fakat parry olayını anlayamadım kırmızı olunca kaçıyormuyuz yoksa parry mi yapıyoruz ?

• Parry şu şekilde,düşman tam saldırısını bitirecekken block yapmanız lazım Birkac denemeden sonra eliniz alışıyor.
    4.bossa geldim ve orada kapattım.
    Şuana kadar zorlanmadım diyebilirim,Soulsborne'lardan sonra en iyi oyun kesinlikle 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadigim en iyi souls like oyunu olmus bloodborne keyfini veriyor nerdeyse.

Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Eylül 2023; 10:9:7 >
  • benim ona gücüm yetmeyecek ağam. 1000 tl veremiyorum bir oyuna :)

• takla var. Ben takla ile kaçtım baya

• Playstation 5 de oynayan varmı PS konuda xbox da oynayan daha çok galiba Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU  şunun için sordum PS 5 tarafında teknik açıdan nasıl 60fps performans modu falan varmı

(şimdi biri yazmadan açıklayalım isteyen istediği konuya yazar PS5 tarafında teknik açıdan vs bilgi almak için yazıldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 20 Eylül 2023; 11:37:20 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

ben oynuyorum. ben perfonmans modunda oynuyorum ve harika(60 fps) Oyun harika optimize edilmiş. Son yıllarda çıkan en iyi oyunlardan birisi bence

• console-master kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU  şöyle yağ gibi akan bloodborne temalı oyun rüya gibi birşey

• Budamı soulslike

• Ziromen kullanıcısına yanıt

soulslike candır

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Oyun yağ gibi (60 fps performans) grafikler de çok iyi.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

ozaman bizede oynamak düşer Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU 

• Herşeyiyle Bloodborne 2 olmuş oyun. Parry ve gard olayı aynı tuş olması biraz alışma sürecine etki etse de yine de güzel bir oynanışı var.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FS oyunları dışında yapılmış en iyi souls like bu oyun. Benim gibi türü sevenlerin ayıla bayıla oynayacağı bir yapım olmuş. 4. bölümden sonra oyunun bloodborne a dönüşmeside sürpriz olmuş. 8. bölüme kadar geldim bazı ufak tefek denge sıkıntıları var bazı silahlarda ve bosslarda. Fakat firmanın ilk souls like oyunu olduğu için görmezden gelinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Eylül 2023; 14:28:6 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.