Şimdi Ara

Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
17
Favori
13.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu from software yapsaydı hiç sırıtmazdı.

• oyun harika cidden. Atmosferi süper bir kere. Platinleyeceğim

• Mutlaka izleyin

Duelloyoutube
    Lies of P - Türkçe Başlangıç Rehberi: Temel Mekanikler
    https://www.youtube.com/watch?si=CwSOwlLKjZ9bsb3X&v=9jjHcplCTDA&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• lejyon kolunu nasıl dolduruyoruz oyun içinde?

• console-master kullanıcısına yanıt

Legion magazine itemi ile veya stargazer'lara oturarak hocam.

• brnbry kullanıcısına yanıt

stargaizer oturmadan dokunsak olmuyormu:)

• console-master kullanıcısına yanıt

Güzel soru hiç denemedim ama sanmıyorum, klasik souls mekaniği Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU 

• İlk souls oyunum ve bu kadar keyifle oynayacağımı düşünmüyordum, evet bir çok kez öldüm fakat sinir yapmadı bende hırs yaparak ve parry olayını yavaş yavaş çözerek ilerledim ilerledikçe, düşmanları kestikçe, alıştıkça keyif almaya başladım ilk boss da baya uğraştım 8. deneme de geçtim hareketleri ezberleyip taktik uygulayip yenince yaşanılan his muaazzam..

Yıllardır oyunları pata küte oynamaya alışmışız souls türü asla hızlı oynamaya gelmiyor sabır ve taktik istiyor, asıl olay parry yapıp düşmanın gardını düşürüp, öyle saldırmak ve bunu da sürekli ölerek öğretiyor öğrendikten sonra asıl keyif alma durumu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 22 Eylül 2023; 8:47:40 >
  • Koreliler, oyun sektörüne el atması güzel oldu. Farklı bir stüdyo Detroit Become Human tarzı oyun yapıyordu, birde Nier tarzında oyun da gelecek. Dizi ve Film sektöründen sonra Oyun sektöründe olmaları mutluluk verici.

• Yılın sürprizi oldu bu oyun. Yorumlar iştah açıcı.

• Yuvarlak elektrikli testere silahi acayip dmg veriyor, resmen vuruşu yasatiyor nomissız.

• Biraz gec baslayabildim oyuna ama suana kadar cok guzel geciyor. Parry zamanlamasina biraz daha alismam lazim ama gelen gecen indiriyor simdilik. Bazi bosslar ozellikle delayed animationlari var, zamanlamasini tutturmak biraz zor geldi diger soulslike lara gore.

Dusman ve silah cesitliligi. Atmosfer ve grafikler inanilmaz hosuma gitti. Acikcasi hikayede merak uyandirici. Sonuna gelsemde Krati bu hale tam olarak neler getirdi gorsem diyorum bir an once :)

Gerci sanirsam

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunun birden fazla sonu var okuduguma gore. Bir kac kez bitirmek gerekicek gibi :) ng+ koymuslardir umarim.

Ayrica ulgilenen olursa oyunun deluxe editioninin kutu acilimini yaptim burda:

Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONUSinan Pehlivanogluyoutube
    Lies of P, 19 Eylul 2023'de Neowiz tarafindan Playstation 4, Playstation 5, Xbox ve PC icin cikarilarin Soulslike oyunudur. Pinokyo'nun kuklalar tarafindan ele gecirilen Krat sehrinin sirlarini ortaya cikarmaya calistigi macerasini anlatir. Bu videoda Lies of P'nin Deluxe Edition'inin kutu acilimi yapicaz!
    https://www.youtube.com/watch?v=_o3PgX7MEck

• Hangisi o hocam? Şu an bir bosstayım takıldım asla geçemiyorum ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Circular electric chainsaw blade ismi hocam.

Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU

• Ben daha bulamadım bunu muhtemelen benden ileridesin.

Bayağı ilerideymişsin susss 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 22 Eylül 2023; 19:35:47 >
  • Geliştirici Mektubu

Merhaba Krat sakinleri,

Ben Choi Ji Won, Lies of P'nin yönetmeni.

Geliştirme ekibimiz adına, oyunumuzu oynamak için zaman ayıran her bir oyuncuya en içten şükranlarımızı sunmak istiyorum.

Tartışmak istediğimiz çok şey var, ancak bugün geleceğe yönelik planlarımızı paylaşmak istedik.

Oyuncularımızdan çok sayıda geri bildirim ve hata raporu aldık ve bunları bir güncelleme ile ele almak için çok çalışıyoruz.

Oyuncular olarak, bir oyunun olması gerektiği gibi çalışmamasının ne kadar sinir bozucu olabileceğini anlıyoruz. İçiniz rahat olsun, oyunun istikrarını korurken bu sorunları gidermek için bir güncelleme hazırlıyoruz.

Ayrıca, yaklaşan güncellemeyle ilgili ek ayrıntıları, son halini aldıktan sonra çok yakında paylaşacağımıza söz veriyoruz.

Ayrıca, hazır olur olmaz Lies of P için planlanan içeriklerin bir yol haritasını da sunacağız.

Desteğiniz için bir kez daha tüm kalbimizle teşekkür ederiz.

Kaynak : https://www.liesofp.com/en-us/view/261?board=notice&page=0&step=0

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Büyük bir iş başardıklarını düşünüyorum ve farkında olmaları güzel.

• 2 faz gelmeye başladi bosslar, boku yedik...

• Bugun 2 boss öldurdum ben de öldum...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.